Чи допоможе заява в прокуратуру,кібер?

• Автор теми Автор теми Nateshuk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 182

Nateshuk

Форумчанин
Дописи
75
Реакції
2
Бали
3565
Nateshuk не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Подавала заяву в поліцію на біт, минув місяць, реакції ніякої тільки терор більший. В поліції натякнули що ця заява нічого не дасть і грубо кажучи що я можу з нею в туалет сходити.
Чи хтось подавав в прокуратуру,кібер? Чи допомогло. Біт і кріпсі

Доброго дня. Подавала заяву в поліцію на біт, минув місяць, реакції ніякої тільки терор більший. В поліції натякнули що ця заява нічого не дасть і грубо кажучи що я можу з нею в туалет сходити.
Чи хтось подавав в прокуратуру,кібер? Чи допомогло. Біт і кріпсі

Наврядчи щось дасть, пів року назад «правоохоронці» зробили показову порку криптошараг, але на їх діяльність це ніяк не вплинуло, працюють далі. (Це при тому що їхні власники відомі і знаходяться в Україні) вони діляться з тим ким потрібно і тому впливу на них немає

Наврядчи щось дасть, пів року назад «правоохоронці» зробили показову порку криптошараг, але на їх діяльність це ніяк не вплинуло, працюють далі. (Це при тому що їхні власники відомі і знаходяться в Україні) вони діляться з тим ким потрібно і тому впливу на них немає
Бо я то змирилася з терором,але все рівно нерви б'ють. А родичі/сусіди/знайомі в шоці. Як не доказувала що я не давала їх номера,мало хто вірить

Вони отримали підозру й "гасяться на тюрьмі"лише з тієї підстави,тому що застосовували фізичний вплив... тобто, то є силовий блок..."м"ясо", я майже певен, що їм навіть "кабана" не загонять на старуху.

****** на сам ранок вже тероризують з Крипсі, порозсилали паспорт, що чекати далі? деякі родичі поблокували їх. десь приблизно 20-ий день протермінування

****** на сам ранок вже тероризують з Крипсі, порозсилали паспорт, що чекати далі? деякі родичі поблокували їх. десь приблизно 20-ий день протермінування
Незнаю як кріпсі,біти дзвонять,істерять і доводять до істерики. Кріпсі поки мовчать

Назад
Угорі