Чого чекати від цих посіпак (Credit Plus)?

• Автор теми Автор теми AlexeyChernishou
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 2K
Прийшла така смс від плюсів, комусь приходило?
В мене чомусь по смс псюси мовчать, прострочка місяці два, тільки дзвонять іноді родичам з якоїсь із мфо. Ну родичі з незнайомих номерів не беруть, а писати скаргу в нбу хз, дзвінки не беремо то ж хз які конкретно мфо дзвонять, ніякій з мфо номери рідних не давав.

Прийшла така смс від плюсів, комусь приходило? Прострочка 1 місяць

Проводиться перевірка щодо надання Вами неправдивої інформації з метою отримання кредиту.Тел:0730696235
Они и не такое будут слать. Удалить и забыть.

Та мене власне досвід по цій мфо цікавить, бо воно наче й не дуже багато виходить, якщо тіло розбити на 5 місяців, але все ж є більш нагальні потреби так би мовити зараз. Але раптом там продають одразу й так, що не домовишся за тіло, от і питаю)
Тут все в них чітко.
У них программа перекидує від менеджера до менеджера по накатаній.
Тобто:
1. Образний Саша пише - готові закрити 10000 за 25000 - не відповідаєтє - дають менеджеру Олегу
2. Олег пише готові закрити 10000 за 22000 - не відповідаєтє - дають менеджеру Олександру
3. Олександр пише готові закрити 10000 за 18000 і так далі.
Поки не спустить якийсь менеджер на тіло.
І ось коли Ви і на тіло не згодні, то попадаєте до чорного списку, а там вже попадає в пачку таких же договорів на продаж колекторським конторам.
Тільки Ваш договор буде вартувати вже не 10000 (тіло), а не більше ніж 2500 і таких договорів у портфелі може бути до мільйона гривень тіла боргу.

Тут все в них чітко.
У них программа перекидує від менеджера до менеджера по накатаній.
Тобто:
1. Образний Саша пише - готові закрити 10000 за 25000 - не відповідаєтє - дають менеджеру Олегу
2. Олег пише готові закрити 10000 за 22000 - не відповідаєтє - дають менеджеру Олександру
3. Олександр пише готові закрити 10000 за 18000 і так далі.
Поки не спустить якийсь менеджер на тіло.
І ось коли Ви і на тіло не згодні, то попадаєте до чорного списку, а там вже попадає в пачку таких же договорів на продаж колекторським конторам.
Тільки Ваш договор буде вартувати вже не 10000 (тіло), а не більше ніж 2500 і таких договорів у портфелі може бути до мільйона гривень тіла боргу.
Вот я их не понимаю , если они хотят тело , а оно не маленькое 25000+ , почему не разбить на месяца и все же забрать свои деньги!! Зачем продавать за копейки коллекторам?

Вот я их не понимаю , если они хотят тело , а оно не маленькое 25000+ , почему не разбить на месяца и все же забрать свои деньги!! Зачем продавать за копейки коллекторам?
Тут все як раз таки і зрозуміло.
Ось, наприклад, взяла людина 25000 грн через декілька місяців ця сума стала 75000 грн
І вони починають ці кошти вибивати, але не можуть, тоді вони розуміють, що треба прибрати штрафи, прибирають їх і залишається умовних 55000 грн
Знову боржник не віддає, але виходить на зв'язок.
Тоді вони розуміють, що 55 вони не дочекаються і списують відсотки, в декілька етапів
Потім пропонують тіло, а Ви кажете, готовий віддати, але треба реструктуризація і ось вже тоді вони розбивають тіло на декілька платежів до півроку.
У мене наприклад, так і сталося. Спочатку вони будуть казати, що реструктуризація неможлива за умовами договору, але все одно погодяться.

У мене КредитПлюс(тіло 25к) після 3-4 місяців ігнору пропонував спочатку тіло, потім навіть пів-тіла одним платежем, потім запропонував тіло розбити на 12 платежів. Не спілкувався з ними від слова зовсім.

У мене КредитПлюс(тіло 25к) після 3-4 місяців ігнору пропонував спочатку тіло, потім навіть пів-тіла одним платежем, потім запропонував тіло розбити на 12 платежів. Не спілкувався з ними від слова зовсім.
Дуже дякую за інфу, в мене зараз 3й місяць прострочення, тіло 23500...зараз пропонують за тіло, але після вашого допису почекаю можливо на половину...

Не спілкуюсь з ними також, просто читаю повідомлення, не відповідаю...

Хто з ними (Credit Plus) мав справу за останній час? Є сенс чекати пропозиції менше тіла закриття?
Хз, тело на части на 5 оплат (5месяцев) я закрывал, через месяц с ними договорился, через нехочу согласились, хотели на большую сумму реструкткризацию, но я упёрся что только тело, и они согласились, долго общались с менеджером по вайбер в сообщениях, неделю наверное.

в мене у них тіло 27000, розбили його на 5 платежів раз на місяць, зараз виплачую так, залишився один платіж 🤝
не стала чекати поки зіб'ють до менше тіла, бо так треба одним платежем вносити, а воно в мене велике)) то прийнятої суми довелось би довго чекати.

запропонували самі, на зв' язок я не виходила і не спілкувалась, прийшла смс про розбиття тіла на платежі, зайшла в кабінет, там вже був готовий графік та нова угода.

Що ж. Маю кредити в МФО в кількості штук 6 десь, точно не пам'ятаю. Найбільше тіло 18300, одне щось біля 12000, інші відносно малі по 1000 +/-. В самого ситуація з тцк складна, робити ніяк, телефон 24/7 без сімки. Наче дві мфо продали мої борги колекторам, намагаються дзвонити родичам десь 2 рази на день, але не беремо. Наразі одна з мфо точно пам'ятаю пропонувала закрити тільки тіло, проте як коштів немає, я ж їх не намалюю. Через біду з пошуком тцк ніяк робити, сиджу тихо як миша, на мфо повний ігнор. Прострочка більше 3 місяців. Взагалі неясно коли вдасться почати заробляти хоч якісь кошти, тож цікавлять можливі дії колекторів в майбутньому, може хто був в схожій ситуації?

Трохи радує, що тривога пройшла, навіть якщо дійде до суду, з'явитись на суд ніяк, та і по виконавчому з мене нічого взяти, рухомого/нерухомого майна записаного га мене немає й не було, на картках нульові баланси.

Що ж. Маю кредити в МФО в кількості штук 6 десь, точно не пам'ятаю. Найбільше тіло 18300, одне щось біля 12000, інші відносно малі по 1000 +/-. В самого ситуація з тцк складна, робити ніяк, телефон 24/7 без сімки. Наче дві мфо продали мої борги колекторам, намагаються дзвонити родичам десь 2 рази на день, але не беремо. Наразі одна з мфо точно пам'ятаю пропонувала закрити тільки тіло, проте як коштів немає, я ж їх не намалюю. Через біду з пошуком тцк ніяк робити, сиджу тихо як миша, на мфо повний ігнор. Прострочка більше 3 місяців. Взагалі неясно коли вдасться почати заробляти хоч якісь кошти, тож цікавлять можливі дії колекторів в майбутньому, може хто був в схожій ситуації?

Трохи радує, що тривога пройшла, навіть якщо дійде до суду, з'явитись на суд ніяк, та і по виконавчому з мене нічого взяти, рухомого/нерухомого майна записаного га мене немає й не було, на картках нульові баланси.
Роботу можна знайти онлайн 👌 у вас ще й не так багато боргів

Хто з ними (Credit Plus) мав справу за останній час? Є сенс чекати пропозиції менше тіла закриття?
С ними можно договориться за тело кредита,но это долгая история.а так достают и звонками и бумагами

Назад
Угорі