Tanetochka
Форумчанин
- Дописи
- 89
- Реакції
- 133
- Бали
- 363
Tanetochka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Kusyka, Ви тримайтеся, хочу Вам сказати одне: Ви обов'язково з усім справитеся! У Вас нині лише одне завдання: поставити на ноги дитину , дати йому шанс жити щасливо та повноцінно і для цього не дивіться на 'тепер', дивіться на 20 років вперед , коли Ви захочете , щоб Ваша кровиночка була така, як усі, мала шанси на навчання, успіх, роботу, друзів , сім'ю , як і усі ми! Тоді Ви зрозумієте, що це все саме зараз у Ваших і лише у Ваших руках! Ніколи і ніякий тато, навіть найкращий, не замінить дитині МАМУ! І віддавши дитину родичам/няні Ви нанесете дитині найбільшу та непоправну на все життя травму! І на цьому крапка! Вихід є. Вам пропонують номер телефону тут товариші- скористайтеся , виговоріться і беріть себе в руки! Одна голова Добре, а дві ще краще! В 20 років дитині Ви не скажете: а знаєш, у мене мфо були і чоловік скнара , тому ти вибачай , що не додивилася за тобою. Через 20 років це все буде тупо і Ви гризтимете лікті , що здалися тепер!!!!!!!
P.s: а чоловік, можливо, кричить від власної слабкодухості, жадності і помилки (бо приховував гроші) і це ще зовсім не означає, що розведеться , а тим паче дитину забере. Доречі, а скільки дитині?
Чула я таких 'заберу' дитину вже багато, бо звертаються до мене перелякані жінки часто, та ніхто не зауважує, що перший суд займається суто розлученням, а не розприділенням дітей, то вже зовсім окремий судовий позов має бути від батька, так от на нього, зазвичай у крикунів кишка тонка та гаманець порожній! Тому розслабтеся і забийте на невдах: мфошників та чоловіка з родичами! Все буде ок!
. Значить десь є і Ваш. І мій в разі чого
P.s: а чоловік, можливо, кричить від власної слабкодухості, жадності і помилки (бо приховував гроші) і це ще зовсім не означає, що розведеться , а тим паче дитину забере. Доречі, а скільки дитині?
Чула я таких 'заберу' дитину вже багато, бо звертаються до мене перелякані жінки часто, та ніхто не зауважує, що перший суд займається суто розлученням, а не розприділенням дітей, то вже зовсім окремий судовий позов має бути від батька, так от на нього, зазвичай у крикунів кишка тонка та гаманець порожній! Тому розслабтеся і забийте на невдах: мфошників та чоловіка з родичами! Все буде ок!
Якби мій 'спригнув' в результаті, як Ваш, я б не плакала, чесно. Я шукаю , як там вище написали 'партнера', а не емоційно неврівноваженого з комплексами хлопчика. Да, у мене другий шлюб, перший сама розірвала по причині того, що чоловік не хотів розвиватися, будувати майбутнє, думати про дітей. Другий чоловік поки що на іспитовому терміні у мене, от з ним же влізли в мфо, покищо він всіма силами намагається виправити ситуацію, а там побачимо як вийде. Якщо не справиться і спригне в кущі, ні дня не плакатаму. За чим жалкувати? Значить не моє! Як моя мама покійна казала: чого ти переймаєшся , кожного року в школі випускний , вибирай любогоTanetochka, вот правда как и у меня, а теперь он знать меня не хочит и родньlе. А то что с таким живу то я не спорю что я д*pa. Но что уже поделать
. Значить десь є і Ваш. І мій в разі чого
Останнє редагування: