Что у вас с БыстроЗайм

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юлия Владимировна

Форумчанин
Дописи
264
Реакції
37
Бали
68
Юлия Владимировна не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ребята, какие у кого дела с БыстроЗайм? Звонят, угрожают? Или тишина?
И реально приезжали к кому-то домой?

У меня месяц просрочки, тело 6000 грн, насчитали 17000 грн почти))) фантазеры. Просто наяривают на мобильный и строчат смски

Прислали смс що вдома не було і справу передано до правоохороних органів, а ще терміново оплатити до вечора. Була всі дні вдома, а іх не бачила. Чи може не туди заіхали вони((

Юлия Владимировна, у меня просрочка больше месяца, звонят как бешеные, каждый день пишут на электронку. Вот сегодня собрались полицию привлечь к визиту)))
Читала что могу замки клеем залить, правда это? Screenshot_20190506-121402.webp
Screenshot_20190506-121402.webp

Чи може не туди заіхали вони((
Оффтоп
З того, як до нас доїжджають колектори, можна зробити висновок, що на Україні існує безліч аномальних зон, так званих Бермудських трикутників, де зникають виїздні групи...

Junna, всё это пугалка, никто не приезжает!

Оффтоп
З того, як до нас доїжджають колектори, можна зробити висновок, що на Україні існує безліч аномальних зон, так званих Бермудських трикутників, де зникають виїздні групи...
:ahaha:
Единственные - готивочка, у которой есть на руках карта с расположением этих треугольников, которым удается их обьезжать и доезжать в гости все таки.

Junna, ничего, привыкните и разберётесь что к чему!

У меня два месяца просрочки и сейчас тишина.... вам осталось немного потерпеть и угомоняться эти болезные)

тело 10, сейчас 50+. Просрочка 4 мес. Тишина.

Да хоть миллион,я даже не интересуюсь их фантазиями)? последний раз что-то присылали на мыло,но я даже не запомнила.?

Да хоть миллион,я даже не интересуюсь их фантазиями)? последний раз что-то присылали на мыло,но я даже не запомнила.?
А вы не думали что все равно придётся что-то да платить? У меня денег нет... А сумма ого-го, даже на тело нет

Я вообще не в один лк не захожу, зачем смотреть их фантазии. Пусть доказьlвают, а с етим у них плохо

таже муть !что я должен смотреть в лк! докажите сначала что я что то брал!

ой сегодня прислали
Відповідно до п. 5 ст. 6 Закону України «Про порядок виїзду з України і в’їзду в Україну громадян України», громадянинові України може бути відмовлено у видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон або тимчасово відмовлено у виїзді за кордон, якщо діють неврегульовані договірні забов’язання до моменту виконання забов’язань. Державний виконавець має право згідно ст. 18 «Обов’язки і права виконавців, обов’язковість вимог виконавців» Закону України «Про виконавче провадження» від 02.06.2016 № 1404-VIII. – обмежити боржника у праві виїзду за кордон до виконання забов’язань
Якщо Ви не маєте бажання, через невиконання забов’язання
назавжди отримати негативні відмітки в посольстві –
терміново сплатіть суму простроченого боргу:
Застерігаємо Вас: навіть тимчасове обмеження у виїзді за кордон в подальшому буде мати вплив на дозвіл (отримання візи) в’їзду в іноземну країну.

30 883,00грн.
Якщо у Вас є проблеми зі сплатою всієї суми простроченого боргу, Ви маєте можливість сплатити тільки пеню та суму за користування позикою, щоб припинити зростання боргу та подовжити строк користування позикою. В такому випадку сума становить:
21 883,00грн."

Звонят какие то телочки))
Почти не угрожают,19 дней просрочки.
Последний раз как звонили,договора спутали.
Назвали не мое имя и сумму,но я не отрицала не чего))
Дибилко)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі