Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вы их так ласково назвали(паразиты) та с..уки и твapu к..ченые. У них ничего человеческого нет. козлы....Вот вот .у меня снгодня тоже 53 звонка.и это еще не вечер.Паразиты блин
У мене також, сьогодні тільки 2 шараги подзвонили...А у меня ни одного звонка, и ни единого сообщения
Ці можуть не писати рідко звонити а потім овердрафт якщо не закрили рахунок в приваті зробити козлиСкажіть, будь-ласка, а на який день вони починають активнічати? Коли мені готуватися? У мене 3 дні просрочки у алекс кредіт. Поки що за ці три дні дзвінка 4, 2 смс та 2 електронних листа! завтра виходжу ще по двом на просрочку
кто??? кто такое написал??? Где у вас кредит?У мене також,сьогодні повна ж....,дзвінки,смс,родичам у вайбер-що влікарні,потрібні гроші.Діагноз:згвалтування?
Тоже интересно когда начинают звонить родственникам эти конторы?Скажіть, будь-ласка, а на який день вони починають активнічати? Коли мені готуватися? У мене 3 дні просрочки у алекс кредіт. Поки що за ці три дні дзвінка 4, 2 смс та 2 електронних листа! завтра виходжу ще по двом на просрочку
Хто написав незнаю,з номеру 0919520906,а кредитів в мене дофіга і трошки.кто??? кто такое написал??? Где у вас кредит?
У всех всё индивидуально!Тоже интересно когда начинают звонить родственникам эти конторы?
Манивео
Динеро
Алекскредит
Кредиткасса
Майкредит
Егроши
Кредитплюс
Готивочка
Сслоун
Макс. просрочка 10 дней сейчас
Что-то уж велика активность у них сегодня,трезвонят с самого утра.Даж не знаю кто,блокиратор стоит,но через каждые 5 мин звонят)
Також цікавить манівео і дінеро! І які страшні речі вони можуть витворяти?Тоже интересно когда начинают звонить родственникам эти конторы?
Манивео
Динеро
Алекскредит
Кредиткасса
Майкредит
Егроши
Кредитплюс
Готивочка
Сслоун
Макс. просрочка 10 дней сейчас
Вот вот .у меня снгодня тоже 53 звонка.и это еще не вечер.Паразиты блин
Також цікавить манівео і дінеро! І які страшні речі вони можуть витворяти?