Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Это точно..Я всі листи колекціоную))
Буду колись внукам показувати і розповідати, як бабуся "воювала")))
Хто мав справу з гофінго???Это точно..
как и все... звонки, смс... трубку не беру, звонят ли другим не знаюХто мав справу з гофінго???
А сколько у Вас уже просрочки?Shanti, добрый день! А мне коллекционировать нечего, они почему-то мне не пишут письма!?!
Не таких нетХто мав справу з гофінго???
Нет.Хотіла запитати чи можуть вони вважати за шахрая мене якщо я вказувала адрес своєї прописки і що я проживаю по прописці але на справді там не живу тільки прописана...Можуть вони це використати проти мене?
Это прерогатива полиции...и то,только при возбуждении уголовного производства.Хотіла запитати чи можуть вони вважати за шахрая мене якщо я вказувала адрес своєї прописки і що я проживаю по прописці але на справді там не живу тільки прописана...Можуть вони це використати проти мене?
А звонки,письма...По моему 9, точно не помню, так как не заходил туда года 2![]()
Ну и что ну по приходили письма, это что проблема, на звонки спам стоит и все, не понимаю чего тут чуть ли не каждый так паникует из за займов?А звонки,письма...