Что реально могут сделать быстро займ?

• Автор теми Автор теми Inessa17
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 69
  • Перегляди Перегляди 8K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Тат@яна, Доброго дня! І як вони могли вас так обділити???)) Не мають совісті зовсім!)))

Shanti, да безсовесные они, я для них почтовый ящик арендовала и всё зря!:(

Тат@яна, а моей матери сегодня сосед принес 4 письма.эти мфошники сменили тактику.пишут на адрес соседа но письма на мое имя.мама в шоке.

Хотіла запитати чи можуть вони вважати за шахрая мене якщо я вказувала адрес своєї прописки і що я проживаю по прописці але на справді там не живу тільки прописана...Можуть вони це використати проти мене?

Хотіла запитати чи можуть вони вважати за шахрая мене якщо я вказувала адрес своєї прописки і що я проживаю по прописці але на справді там не живу тільки прописана...Можуть вони це використати проти мене?
Нет.

Это прерогатива полиции...и то,только при возбуждении уголовного производства.

Народ никто никому ничего не сделает, это факт. За 2 года не одной проблемы не было от них. как будто и не брал займы, забейте на это все, и живите своей жизнью, сколько можно парится и боятся эти конторы

Антипод, да ви щось рано остановилисьа я як гулять то гулять набрала де могла

Ksu, це ще я про чоловіка мовчу)у вас скільки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі