Гермиона
Форумчанин
- Дописи
- 162
- Реакції
- 189
- Бали
- 2680
Гермиона не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
НУ нащо з ними спілкуватись??? Як наша свідомість розуміє це і адекватно ставить захист для організму, то підсвідомість це штука складна.Ось так воно десь назбирається і потім в житті ще якийсь серйозний випадок і ще один і все людина ламається сама не розуміючи чому.Я сама така,день наче нічого а потім подіі одна за одною що хоч в петлю.... вирішила Твердо не спілкуватись з ними.сімку не міняю читаю,чекаю позова до суду,листи різні.Коли беру слухавку то говорю ви помилились номером,щось ще квакають там я кладу.!Хочу з вами, дорогі друзі, обсудити черговий удар(особисто для мене це стало потрясінням)...
Сьогодні при розмові з Кредит каса, я , з усього що вони плели, почула таку фразу " причиною для несплати боргу являється смерть боржника"... Мені аж мову відняло...
На мене то це не подіє, але, уявіть, в такій ситуації опиняється людина, яка морально слабка, не готова боротись і загнана в куток- така людина може сприйняти це,як вихід...
І як потім доводити, що вони самі підштофхують до таких кроків..?
Пи.....ц меня убивают такие люди !Я уже сменила симку дала только новый номер телефона мужу и дочери, так мужинек бывший дол этим ypoдам мой новый номер телефона ((((((
Да пошли они к такой то матери ,им уже все выплачено! Изначально после нескольких пролонгаций.Они своими методами понаходили коров дойных......Я сейчас в таком состоянии что сама уложу любого из них кто ко мне явится!Это ещё не самая плохая фраза .Они и после смерти требуют с родственников
фиг им.