Что делать с манивео! Совсем на уступки не идут. А считают свои бешеные проценты.

• Автор теми Автор теми Meri1998
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 156
  • Перегляди Перегляди 10K
Ми не отримали оплату вашого кредиту, яку ви мали здійснити 22.12.2019 Вимагаємо негайної сплати боргу!
Найближчим часом компанія moneyveo планує подати до поліції заяву для ініціювання початку розслідування наявності складу злочину (ст. 190-192 КК України).
Зателефонуйте, щоб уникнути негативних наслідків прострочення, або сплатіть борг. Сума до сплати на поточну дату становить 19129,63 грн.вот такое прислали что скажете?

Забейте.Про полицию бред,это гражданско-правовые отношения.Мне такое присылали месяца три назад.

Ми не отримали оплату вашого кредиту, яку ви мали здійснити 22.12.2019 Вимагаємо негайної сплати боргу!
Найближчим часом компанія moneyveo планує подати до поліції заяву для ініціювання початку розслідування наявності складу злочину (ст. 190-192 КК України).
Зателефонуйте, щоб уникнути негативних наслідків прострочення, або сплатіть борг. Сума до сплати на поточну дату становить 19129,63 грн.вот такое прислали что скажете?
Теж таке приходило, ще давніше
Правда зараз мене продали Таліону
Але вони вже тиждень навіть не дзвонять
Написали смс, щоб чекав їх 17.01
Що я вже на маршруті

У разі несплати вашої заборгованості на
загальну суму 0000 грн до
11.12.2019 року, представники нашої
фінансової компанії планують візит
12.12.2019 з 15:00 до 20:00 або
16.12.2019 з 15:00 до 20:00 за місцем
вашого проживання та реєстрації.
Кінцевий термін сплати заборгованості
перед ТОВ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА
ДОПОМОГА» закінчується через 2 дні. Ви
можете уникнути особистої зустрічі, деталі
за номером: 0 800 21 9393
На момент візиту наших співробітників ви
маєте знаходитися за вказаною адресою.
Мета візиту – встановлення реального
стану вашої платоспроможності, майнового
стану, перевірка правдивості інформації,
наданої вами під час укладання договору.

кому такое на ел. почту приходило?
Мне такое сегодня пришло?

Сегодня в вайбер прислали сообщение про акцию: до 29 предлагают чтоб оплатила 29500, остальное спишут. Как великодушно.Тело 17, была пролонгация за 4600. Просрочка месяц,насчитали почти 47 к
А в смс утром прислали,что приезжали, а меня не было дома

Лично у меня (видимо, повезло) на 6 день просрочки пришло СМС на тему связаться с ними и избежать сложностей. Созвонилась с ними сама, женщина предложила реструктуризацию (с 10500 тела + 5200 процентов и 6000 штрафа заплатить 6000 и на 5 платежей остальную сумму). Оплатила 6000, активировали. Посчитала, сколько каждый месяц на пролонгации выкинула (почти 15000 за пару месяцев), так лучше сразу бы просрочила и реструктуризировала... Родне не звонили. Но это я. А у вас вероятно совсем плохо дела. Посему держись. Может получится договориться.

Но я позвонила на горячую линию и очень уверенно общалась, типо, очень не хочу портить с вами отношения, нравится ваш сервис, как мы можем договориться. И женщина сразу предложила вариант с реструктуризацией.
Ты просто умница!!!! Посчитай теперь всё сама кто кому должен? За счёт таких умниц эти шараги процветают.

Договорились? О чем? То что вас обдерли как овцу испуганную?
Если б вы договорились о теле и всё, тогда да, можно былоб порадоваться за вас, ...а так вы умничка

Відділ претензійно-позовної роботи, проаналізувавши дані за вашою справою, прийняв рішення про початок підготовки позову до суду та примусового стягнення. Сума боргу 12793,00 грн .
кому то такое присылали??

Відділ претензійно-позовної роботи, проаналізувавши дані за вашою справою, прийняв рішення про початок підготовки позову до суду та примусового стягнення. Сума боргу 12793,00 грн .
Мне)

Всем!

Вкладення

• 1529514603153189731.webp
    1529514603153189731.webp
    37.5 Кб · Перегляди: 111
У разі несплати вашої заборгованості на
загальну суму 0000 грн до
11.12.2019 року, представники нашої
фінансової компанії планують візит
12.12.2019 з 15:00 до 20:00 або
16.12.2019 з 15:00 до 20:00 за місцем
вашого проживання та реєстрації.
Кінцевий термін сплати заборгованості
перед ТОВ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА
ДОПОМОГА» закінчується через 2 дні. Ви
можете уникнути особистої зустрічі, деталі
за номером: 0 800 21 9393
На момент візиту наших співробітників ви
маєте знаходитися за вказаною адресою.
Мета візиту – встановлення реального
стану вашої платоспроможності, майнового
стану, перевірка правдивості інформації,
наданої вами під час укладання договору.

кому такое на ел. почту приходило?
Мені приходило десь місяць назад)

Короче, весело блин....вот еще стали звонить маминым сотрудникам на работу....вам звонили? Я не отвечаю на их звонки, они по-другому начали действовать

Назад
Угорі