Inka_ya
✩ Premium ✩
- Дописи
- 59
- Реакції
- 68
- Бали
- 33
Inka_ya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ще не внікала) надо подумать)А як щодо боротьби і єдності протилежностей?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ще не внікала) надо подумать)А як щодо боротьби і єдності протилежностей?
Закон філософії)))Ще не внікала) надо подумать)
Так я знаю що це закон філософії, але як його долучити до нашої філософії з приводу походів вліво, вправо, надо подуматьЗакон філософії)))
Мужик ходок,жінка свята і навпакиТак я знаю що це закон філософії, але як його долучити до нашої філософії з приводу походів вліво, вправо, надо подумать![]()
Жінка, вобще то, завжди святаМужик ходок,жінка свята і навпаки
Повернулись до того,з чого і починалиЖінка, вобще то, завжди свята, навпаки не може бути
![]()
Ну це має сенс...Повернулись до того,з чого і починали
Просто чоловіки так не вміють,і паляться..)Ну це має сенс...
Якщо жінка захоче наліво, то сходить і ти не дізнаєшся ніколи.
А не піймана = не винна.
Тому все ж таки святі))
Но досвіді виїжають?)Просто чоловіки так не вміють,і паляться..)
Отак і виходить... Йшла прямо, перечипилась і на когось впала... Абсолютно випадково))О госпаді
Прямо ходіть))І не буде проблем)
Отак і виходить... Йшла прямо, перечипилась і на когось впала... Абсолютно випадково))
Отак і виходить, ЙШОВ прямо перечепився і впав на якусь, абсолютно випадково))Отак і виходить... Йшла прямо, перечипилась і на когось впала... Абсолютно випадково))
Той підставив, а та насіла, і все абсолютно випадковоОтак і виходить, ЙШОВ прямо перечепився і впав на якусь, абсолютно випадково))
І так 42 разиОтак і виходить, ЙШОВ прямо перечепився і впав на якусь, абсолютно випадково))
Кішка спину роздерла?Чогось мені здається, що мені б дружина не повірила...
В кущі впав)Кішка спину роздерла
Рояль в кущах знаю, а баба що там робила?В кущі впав)
На голу бабу)
Грала на струнах моєї душі)Рояль в кущах знаю, а баба що там робила?
І так сім разОтак і виходить... Йшла прямо, перечипилась і на когось впала... Абсолютно випадково))
Грала на струнах моєї душі)