Чому жінки ходять на ліво?

Ну то давай свою інструкцію як це правильно робиться.
Знімай білий плащик і вперед :sarcastic:
Немає у мене таких історій. Якось не склалось. Я дуже лінива, тут проблема знайти чоловіка, щоб витримував мій характер. А ти хочеш, щоб я потім, ще коханця шукала? Ну нафіг такий геморой.

Немає у мене таких історій. Якось не склалось. Я дуже лінива, тут проблема знайти чоловіка, щоб витримував мій характер. А ти хочеш, щоб я потім, ще коханця шукала? Ну нафіг такий геморой.
А шо ти не любиш знущатись з людей :rolleyes:

Рідко котрий чоловік буде жити з жінкою, яка його зраджує. А жінки можуть жити все життя.

Ото і вся різниця?
Терпимість до зрад розслабляє.
Дає індульгенцію.
У мене була сусідка, її чоловік раз ударив, просто ляпас і вона з ним розлучилась, сказала, що не може з ним жити. Ось при зраді так би робили, партнер би задумався.

Терпимість до зрад розслабляє.
Дає індульгенцію.
У мене була сусідка, її чоловік раз ударив, просто ляпас і вона з ним розлучилась, сказала, що не може з ним жити. Ось при зраді так би робили, партнер би задумався.
Все в купу. Там біль, а там задоволення

Все в купу. Там біль, а там задоволення
Хитренький.
Кому задоволення, а когось може велика зелена жаба давить. Що його партнера хуснують чужі люди.
Хоча я знаю колегу, у якої з чоловіком вільний шлюб був. Але це була спільна домовленість.

велика зелена жаба давить.
1698392060875.webp

Заздрість погане почуття

Ти вважаєш це щастям :rolleyes:
Випадку моєї колеги так. Знайти людину, яка поділяє твої погляди на цей світ і не засуджує тебе, підтримує, що ще потрібно для хорошого шлюбу. Вони одружились зразу після школи і вже майже 40 років разом.

що ще потрібно для хорошого шлюбу.
Повага і довіра. Це базові речі, без яких все решта ( шалена пристрасть, бажання, кохання ) не матиме надійного грунту.
Вони одружились зразу після школи і вже майже 40 років разом.
[POSTS=5000]Ксю, я теж прожив 25 років у шлюбі і для всіх навколо було шоком дізнатись що ми розійшлись. Ніхто повірити не міг в таке. Ми були для навколишніх показовою ледь не еталонною сім"єю. Але ніхто не знає що насправді в нас відбувалось. І це я вважаю правильно. Бо виносити свої відносини в будь-яких проявах на люди - це є неправильно. І тим більше обсуждати з колегами свої якись інтимні речі. В мене така конституція. Моє - це є моє. Ніколи і ні з км я необговорюватиму чи тим більше хизуватимусь що в мене "вільні" чи "не вілні" відносини. Це ТАБУ. Це особисте.

А написав я це тобі для того, щоб ти розуміла загальновідому істину - не все золото що блистить. Розказувати можуть одне, а насправді зовсім інше.[/POSTS]

Назад
Угорі