Чому у біткапітал немає пролонгації в особистому кабінеті?

• Автор теми Автор теми Shikum
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 40
  • Перегляди Перегляди 2K

Shikum

Форумчанин
Дописи
153
Реакції
117
Бали
5125
Shikum не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Взяв у цих красенів позику. Знаю, що це велика помилка, але дуже потрібні були гроші. Прострочення немає ще, тіло 200. Але немає пролонгації в кабінеті. Не хочу поки терору оточення, хоча проходив і гірші терори раніше. Чи в них пролонгація під кінець терміну стає доступною?

Взяв у цих красенів позику. Знаю, що це велика помилка, але дуже потрібні були гроші. Прострочення немає ще, тіло 200. Але немає пролонгації в кабінеті. Не хочу поки терору оточення, хоча проходив і гірші терори раніше. Чи в них пролонгація під кінець терміну стає доступною?
За 5 днів здається до кінця терміну.

за 3-5 днів буде у кабінеті

Там пролонгация стоит как тело и даёт отсрочку, вроде на 7- 10- 15 дней, с процентами в ещё 1 тело, тоесть за 45 дней заплатите 3тела(1 за пролонгацию и ещё 2 тела чтоб закрыть) максимальные упыри.

2 дня и пролонгации нет. Ну нет, так нет, а я хотел))
Печально, что через приложение на телефоне оформлял, больше номеров знают. Но даже если закрывать, читал, что потом часто вешают новый кредит. Поэтому желания платить ещё меньше.
Интересно, у них примерно такие же методы, как и раньше у некоторых отбитых МФО или эти ещё более отбитые?

2 дня и пролонгации нет. Ну нет, так нет, а я хотел))
Печально, что через приложение на телефоне оформлял, больше номеров знают. Но даже если закрывать, читал, что потом часто вешают новый кредит. Поэтому желания платить ещё меньше.
Интересно, у них примерно такие же методы, как и раньше у некоторых отбитых МФО или эти ещё более отбитые?
Более отбитые, это мягко сказано! Они хуже тех что были в 90-х… Они иногда такую информацию достают, что не понимаешь откуда! Хочется пожелать им всем гореть в аду сволочи!

Более отбитые, это мягко сказано! Они хуже тех что были в 90-х… Они иногда такую информацию достают, что не понимаешь откуда! Хочется пожелать им всем гореть в аду сволочи!
Тю. Вони ж навіть не обклеюють під'їзди. Просто по телефону погрожуть і всьо. А раніше могли і приїхали, і поламати щось...

Попередив всіх, що це шахраї, а я краще займусь продовженням відновлення кредитної історії. Ще залишилося трохи. Та і гарні пропозиції за тіло підкидують

Попередив всіх, що це шахраї, а я краще займусь продовженням відновлення кредитної історії. Ще залишилося трохи. Та і гарні пропозиції за тіло підкидують
Я теж вже всіх попередила
Бо вони там таке розказати можуть
А там далі кожен хай сам вирішує як на них реагувати

Я теж вже всіх попередила
Бо вони там таке розказати можуть
А там далі кожен хай сам вирішує як на них реагувати
Та мені на сусідів чхати, що вони там будуть думати. Хоч хай в поліцію пишуть)
Все проходив вже, але все одно як в перший раз. Зараз вже заспокоївся. Є проблеми які дійсно треба вирішувати, а не думати про то, хто там побачить колаж з фотошопу чи фото з паспортом) я і так можу надіслати хоч пісюна)

Та мені на сусідів чхати, що вони там будуть думати. Хоч хай в поліцію пишуть)
Все проходив вже, але все одно як в перший раз. Зараз вже заспокоївся. Є проблеми які дійсно треба вирішувати, а не думати про то, хто там побачить колаж з фотошопу чи фото з паспортом) я і так можу надіслати хоч пісюна)
Ахахвхвх, дуже хочу ваше ставлення до них перейняти. Бо сьогодні трошки попсували мені настрій

Та їх «брати» кріпсі подзвонили хлопцю, сказали, що його «дружина» взяла кредит і що будуть дзвонити його родичам. Ну ми всіх вже попередили про них
Та це хіба терор? Мені у 18 році пальці відрізали, машину конфісковували (якої ніколи не було), дівчину обіцяли по колу пустити, але вона захотіла, і вони заблокували її)

Та це хіба терор? Мені у 18 році пальці відрізали, машину конфісковували (якої ніколи не було), дівчину обіцяли по колу пустити, але вона захотіла, і вони заблокували її)
А хто це таке робив?

Назад
Угорі