Чому у біткапітал немає пролонгації в особистому кабінеті?

• Автор теми Автор теми Shikum
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 40
  • Перегляди Перегляди 2K
Пішов перший день прострочки. Поки розривають вайбер та чс дзвінками)

Взяв у цих красенів позику. Знаю, що це велика помилка, але дуже потрібні були гроші. Прострочення немає ще, тіло 200. Але немає пролонгації в кабінеті. Не хочу поки терору оточення, хоча проходив і гірші терори раніше. Чи в них пролонгація під кінець терміну стає доступною?
"Пролонгація" - це неправовий, шахрайський інструмент. Строк кредитування сплив - кредитний договір закінчив свою дію. І якщо позичальник не повернув кредит, то заборгованість не списується (ч. 4 ст. 631 ЦКУ), але і борг не росте за умовами кредитного договору, бо договір "мертвий". Воскресіння мертвого кредитного договору закон не передбачає. Намагатись його воскресити, тобто збільшити строк кредитування заднім числом позичальник при повній свідомості і здоровому глузді ніколи не буде. Адже це не що інше, як прохання до кредитора - ну дуже тебе прошу, ну здери з мене не одну а три шкури, я так тобі хочу віддати все, що у мене є, просто горю бажанням!
Отож, панове позичальники, якщо ви не мазохісти, то викиньте назавжди зі свого лексикону слова "пролонгація" і "реструктуризація". Не просіть шахраїв-позикодавців вас обдирати до нитки!

"Пролонгація" - це неправовий, шахрайський інструмент. Строк кредитування сплив - кредитний договір закінчив свою дію. І якщо позичальник не повернув кредит, то заборгованість не списується (ч. 4 ст. 631 ЦКУ), але і борг не росте за умовами кредитного договору, бо договір "мертвий". Воскресіння мертвого кредитного договору закон не передбачає. Намагатись його воскресити, тобто збільшити строк кредитування заднім числом позичальник при повній свідомості і здоровому глузді ніколи не буде. Адже це не що інше, як прохання до кредитора - ну дуже тебе прошу, ну здери з мене не одну а три шкури, я так тобі хочу віддати все, що у мене є, просто горю бажанням!
Отож, панове позичальники, якщо ви не мазохісти, то викиньте назавжди зі свого лексикону слова "пролонгація" і "реструктуризація". Не просіть шахраїв-позикодавців вас обдирати до нитки!
Та я пройшов декілька десятків прострочок у 18-20 роках. Все це знаю. Просто не хотів терору ще трохи. А потім так подумав... Хай розважаються

Ахах, прислали фотку з паспортом у вайбер та кажуть мошейник - 10 год тюрми))
+ Наяривають мамці, але вона з них прикол тягне)

у мене теж сьогодні всім дзвонять. Ну план місячний треба закривати походу)

Мені от завжди цікаво чим вони думають коли там працюють. Як їм спиться взагалі. Чи вони настільки тупі, що не думають про це...

Цікаво, а чи може цей "борг" повпливати на кредитний ліміт у монобанку? Бо тільки почав моно потроху підіймати вперше за 6 років, бо кредитну історію майже вичистив від боргів. Але біткапітал в убкі ані запрос на перевірку не давав, тим паче не вносив позику в неї. Теоретично моно чхати на них?

Цікаво, а чи може цей "борг" повпливати на кредитний ліміт у монобанку? Бо тільки почав моно потроху підіймати вперше за 6 років, бо кредитну історію майже вичистив від боргів. Але біткапітал в убкі ані запрос на перевірку не давав, тим паче не вносив позику в неї. Теоретично моно чхати на них?
Всім чхати) це неофіційний кредит, неіснуючий. Принаймні, з юридично-правової точки зору.

Бо тільки почав моно потроху підіймати вперше за 6 років, бо кредитну історію майже вичистив від боргів.
Бездоганна ділова репутація?

Теоретично моно чхати на них?
Їм на всіх теоретично чхати, на користувачів у першу чергу

Останнє редагування:
Сьогодні хотів взяти номер телефону мамки дзвонаря, бо вчора дуже добре у мене робила омлєт. Пообіцяв скинути запис розмови моїй мамі, до сих пір чекаємо.)
Наярюють мамці, але вона їм вірші Шевченка зачитує)

А номери схоже одноразові(

Вкладення

• Screenshot_20250901-155002.webp
    Screenshot_20250901-155002.webp
    44.5 Кб · Перегляди: 66
Скиньте номери робочі бітов. Бо з тих що вони телефонують, вони тільки на вихідні

Мені от завжди цікаво чим вони думають коли там працюють. Як їм спиться взагалі. Чи вони настільки тупі, що не думають про це...
Вы сначала спросите кто эти люди кто идёт на такую работу и таким занимается... может им там миллионы платят, что все моральные качества в себе убивают, когда садятся за компьютер и доводят людей, часто пожилых до инфаркта, а должников до суицида.

Назад
Угорі