- Дописи
- 1706
- Реакції
- 1926
- Бали
- 698
ПАЗЛ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ну... ну...Они хуже тех что были в 90-х…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну... ну...Они хуже тех что были в 90-х…
Вітаємо в команді)Пішов перший день прострочки. Поки розривають вайбер та чс дзвінками)
"Пролонгація" - це неправовий, шахрайський інструмент. Строк кредитування сплив - кредитний договір закінчив свою дію. І якщо позичальник не повернув кредит, то заборгованість не списується (ч. 4 ст. 631 ЦКУ), але і борг не росте за умовами кредитного договору, бо договір "мертвий". Воскресіння мертвого кредитного договору закон не передбачає. Намагатись його воскресити, тобто збільшити строк кредитування заднім числом позичальник при повній свідомості і здоровому глузді ніколи не буде. Адже це не що інше, як прохання до кредитора - ну дуже тебе прошу, ну здери з мене не одну а три шкури, я так тобі хочу віддати все, що у мене є, просто горю бажанням!Взяв у цих красенів позику. Знаю, що це велика помилка, але дуже потрібні були гроші. Прострочення немає ще, тіло 200. Але немає пролонгації в кабінеті. Не хочу поки терору оточення, хоча проходив і гірші терори раніше. Чи в них пролонгація під кінець терміну стає доступною?
Та я пройшов декілька десятків прострочок у 18-20 роках. Все це знаю. Просто не хотів терору ще трохи. А потім так подумав... Хай розважаються"Пролонгація" - це неправовий, шахрайський інструмент. Строк кредитування сплив - кредитний договір закінчив свою дію. І якщо позичальник не повернув кредит, то заборгованість не списується (ч. 4 ст. 631 ЦКУ), але і борг не росте за умовами кредитного договору, бо договір "мертвий". Воскресіння мертвого кредитного договору закон не передбачає. Намагатись його воскресити, тобто збільшити строк кредитування заднім числом позичальник при повній свідомості і здоровому глузді ніколи не буде. Адже це не що інше, як прохання до кредитора - ну дуже тебе прошу, ну здери з мене не одну а три шкури, я так тобі хочу віддати все, що у мене є, просто горю бажанням!
Отож, панове позичальники, якщо ви не мазохісти, то викиньте назавжди зі свого лексикону слова "пролонгація" і "реструктуризація". Не просіть шахраїв-позикодавців вас обдирати до нитки!
у мене теж сьогодні всім дзвонять. Ну план місячний треба закривати походу)Ахах, прислали фотку з паспортом у вайбер та кажуть мошейник - 10 год тюрми))
+ Наяривають мамці, але вона з них прикол тягне)
Та то минимум))))Ахах, прислали фотку з паспортом у вайбер та кажуть мошейник - 10 год тюрми))
Ахах, прислали фотку з паспортом у вайбер та кажуть мошейник - 10 год тюрми))
+ Наяривають мамці, але вона з них прикол тягне)
Всім чхати) це неофіційний кредит, неіснуючий. Принаймні, з юридично-правової точки зору.Цікаво, а чи може цей "борг" повпливати на кредитний ліміт у монобанку? Бо тільки почав моно потроху підіймати вперше за 6 років, бо кредитну історію майже вичистив від боргів. Але біткапітал в убкі ані запрос на перевірку не давав, тим паче не вносив позику в неї. Теоретично моно чхати на них?
Бездоганна ділова репутація?Бо тільки почав моно потроху підіймати вперше за 6 років, бо кредитну історію майже вичистив від боргів.
Їм на всіх теоретично чхати, на користувачів у першу чергуТеоретично моно чхати на них?
Запис розмови то добре...але номер все одно не дав. Певно там черга))Пообіцяв скинути запис розмови моїй мамі, до сих пір чекаємо
Нащо воно вам?)Скиньте номери робочі бітов. Бо з тих що вони телефонують, вони тільки на вихідні
Террор хочу влаштуватиНащо воно вам?)
СуровоТеррор хочу влаштувати
На те у них спинний мозок, щоб думатиМені от завжди цікаво чим вони думають коли там працюють. Як їм спиться взагалі. Чи вони настільки тупі, що не думають про це...
Вы сначала спросите кто эти люди кто идёт на такую работу и таким занимается... может им там миллионы платят, что все моральные качества в себе убивают, когда садятся за компьютер и доводят людей, часто пожилых до инфаркта, а должников до суицида.Мені от завжди цікаво чим вони думають коли там працюють. Як їм спиться взагалі. Чи вони настільки тупі, що не думають про це...