Чоловік оформив багато кредитів. Чим це загрожує?

• Автор теми Автор теми Svitlesonce
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 235
  • Перегляди Перегляди 7K
яка сума заборгованості? (тіло)
і чи є якесь майно?
Поки суми 12, 5, 7 тис. Тіло 10, 4,5. Якось так. Прострочка тільки в декількох
Майно яке записане на ньому немає. Є на мені, до шлюбу ще
Всі дані, Ті що ви вказали, працевлаштування, контактні номери телефонів, паспортні дані, ІПН. Адреси проживання, реєстрації. Сімейний стан.
То такі дані вводять при цих кредитах?

Хай Бог милує! То це ж вся інформація!!! Це кінець

Так, такі дані, плюс карту на яку перераховують кошти. Щось ви недоговорюєте... Вам не все розповіли? З такими кредитами Вам взагалі не варто хвилюватися.

Так багато чи всього два?)))

Так, такі дані, плюс карту на яку перераховують кошти. Щось ви недоговорюєте... Вам не все розповіли? З такими кредитами Вам взагалі не варто хвилюватися.
Чоловік взагалі обманював, казав, що немає ніяких кредитів. Але помітила, що телефон завжди при ньому, ставить режим не турбувати коли вдома, вирішила перевірити! Виявилося є мікрозаймів до 10 штук! Я так розумію, з форуму, далі вони почнуть кошмарити рідних. Його чи і моїх теж???
Чому не варто хвилюватися? Вони ж ростимуть
Так багато чи всього два?)))
Кредитів до 10, прострочки декілька, дві може, не більше. Я точно не скажу, бо чоловік приховує, каже, що сам розбереться!!
Чоловік взагалі обманював, казав, що немає ніяких кредитів. Але помітила, що телефон завжди при ньому, ставить режим не турбувати коли вдома, вирішила перевірити! Виявилося є мікрозаймів до 10 штук! Я так розумію, з форуму, далі вони почнуть кошмарити рідних. Його чи і моїх теж???

Кредитів до 10, прострочки декілька, дві може, не більше. Я точно не скажу, бо чоловік приховує, каже, що сам розбереться!!
Так вони потім з тої карти можуть знімати гроші!!!! Хіба ні?

Так, спокійно. Чому кінець?

З тієї карти так можуть, почитайте форум. Нічого страшного немає.

Лазіть у чужому телефоні (нехаї даже мужа)ну це таке як по мене ..
Я розумію, але почали дзвонити до його батьків, погасили за нього, він знову набрав!!! Даремно гасили. Знову другий круг починається
Так, спокійно. Чому кінець?

З тієї карти так можуть, почитайте форум. Нічого страшного немає.
Як чому кінець. Мають адресу, всі дані. А як будуть приходити додому?? Я ж не знаю, яку адресу він вказував. Бо прописаний на одній, а живе на іншій.
Плюс це картка зарплатна, прийде з/п а вони зчистять автоматично??

Я розумію, але почали дзвонити до його батьків, погасили за нього, він знову набрав!!! Даремно гасили. Знову другий круг починається

Як чому кінець. Мають адресу, всі дані. А як будуть приходити додому?? Я ж не знаю, яку адресу він вказував. Бо прописаний на одній, а живе на іншій.
Те що за нього закрили так не добре. Ніхто до Вас не буде приходити окрім листів.

Те що за нього закрили так не добре. Ніхто до Вас не буде приходити окрім листів.
Карту потрібно заблокувати і перевипустити нову.

Я теж зрозуміла вже, що не треба було закривати. Надіялися, що одумається, а з форуму розумію, що зробили ще гірше. Покращили кредитну історію

Зазвичай так воно і виходить, коли хтось закриває, а не сам
Та не приходять вони. Я вказувала реальні адреси, нікого не було)
Можуть. Тому цю карту треба закрити, перевипустити. Так як навіть якщо там не буде грошей, то може бути овердрафт

Я теж зрозуміла вже, що не треба було закривати. Надіялися, що одумається, а з форуму розумію, що зробили ще гірше. Покращили кредитну історію
Він що в банку працює що йому потрібна позитивна КІ в БКІ. Я думаю проблема в тому куди він гроші діває а не в кредитах.

Не переживайте, ніхто ніколи не прийде. Лякати, що прийдуть будуть, але не прийдуть. Змініть номер і живіть спокійно, думайте про дитину. Нехай чоловік сам вирішить ці проблеми

Це взагалі окремо питання на шо він їх набрав!! Це реальна дикість
Нічого страшного. Це все вирішується. І не все так страшно як Вам здається. Поверне якщо захоче те що взяв, без відсотків.

Нічого страшного. Це все вирішується. І не все так страшно як Вам здається. Поверне якщо захоче те що взяв, без відсотків.
Дійсно, помилку зробили, що заплатили за нього батьки перші позики. Але думаю то лише початок!((

Ви я бачу себе вже добре накрутили. Не спішіть з висновками.
Занадто я себе накрутила. Вже Незнаю куди подітися. А чоловік як удав - спокійний, просто не бере трубку і каже, що в всьому розбереться сам

Занадто я себе накрутила. Вже Незнаю куди подітися. А чоловік як удав - спокійний, просто не бере трубку і каже, що в всьому розбереться сам
Заспокойтеся нічого страшного не сталося. Багато людей в боргах і нічого.

Заспокойтеся нічого страшного не сталося. Багато людей в боргах і нічого.
Ніколи не думала, що це буде стосуватися моєї сім’ї. Я навіть ніколи не відкривала кредитних карток в банках, бо це страх обтяження

Ніколи не думала, що це буде стосуватися моєї сім’ї. Я навіть ніколи не відкривала кредитних карток в банках, бо це страх обтяження
Ну тут багато таких історій, почитайте. Вже сталося, поговоріть спокійно з чоловіком але спокійно. Обговоріть і вирішіть проблему. Ну це на перший погляд для вам все так страшно, а насправді дрібниці.

Назад
Угорі