Чоловік оформив багато кредитів. Чим це загрожує?

• Автор теми Автор теми Svitlesonce
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 235
  • Перегляди Перегляди 7K
Ніколи не думала, що це буде стосуватися моєї сім’ї. Я навіть ніколи не відкривала кредитних карток в банках, бо це страх обтяження
Это как простуда. Сначала неприятно, потом задалбывает, а потом проходит и все хорошо. Нужно будет пройти эти круги ада, но вы их пройдёте)

Дійсно, помилку зробили, що заплатили за нього батьки перші позики. Але думаю то лише початок!((
Не треба так переживати, це все можна вирішити. 1. якщо у вас є якісь програми на спам блокирки і від різних чужих номерів. Якщо немає їх можна завантажити і просто поки що не думати про дзвінки. Закрити цю картку та перевипустити нову. 3. Почитайте форум, подивіться якісь мфо з цього списку. Якщо буде вирішено їх закривати, то пораду таку для початку закривайте найменшу суму. Але чекайте на їх пропозицію в смс. Я думаю, що можна так вирішити проблему.
Дзвонити вони можуть і смс надсилати теж, більше вони нічого не можуть вам зробити, вони намагаються зіпсувати психіку

Ну тут багато таких історій, почитайте. Вже сталося, поговоріть спокійно з чоловіком але спокійно. Обговоріть і вирішіть проблему. Ну це на перший погляд для вам все так страшно, а насправді дрібниці.
Я вже думала на розлучення подавати, тільки вагітних не розлучають. І в кого діти до одного року
Это как простуда. Сначала неприятно, потом задалбывает, а потом проходит и все хорошо. Нужно будет пройти эти круги ада, но вы их пройдёте)
Дякую! Зміню номер якщо будуть наярювати

Ну тут багато таких історій, почитайте. Вже сталося, поговоріть спокійно з чоловіком але спокійно. Обговоріть і вирішіть проблему. Ну це на перший погляд для вам все так страшно, а насправді дрібниці.
Абсолютно верно. Вы должны создать себе команду, которая будет играть против тех отмороженных звонилок. И чем доверительнее будут отношения в вашей команде, тем легче вы это пройдете!)

Я вже думала на розлучення подавати, тільки вагітних не розлучають. І в кого діти до одного року

Дякую! Зміню номер якщо будуть наярювати
Рік дітині буде розведуть, подаш на аліменти. Мода така пішла - жити без чоловіків. Близько 80% розлучень.

У мене 28 було. Вже майже 2 роки живу і ніц вони не зробили і не зроблять. Писати погрози то максимум їх можливостей. Вам про дитину думати треба, а не про голоси в трубці чи набір букв в повідомленнях. Найгірші у Вас то є гроші. Нерви будуть довго псувати і чоловікові і всім родичам близьким і далеким.
Щось погасили із 28 чи так 28 і лишилось?

Рік дітині буде розведуть, подаш на аліменти. Мода така пішла - жити без чоловіків. Близько 80% розлучень.
Тебе б семейным психологом быть :rolleyes: ?
Чоловік набрав мікрокредитів. Я вагітна, переживаю щоб з часом не прийшли до мене і не почали мене кошмарити колектори, якщо такі ще існують. До мене поки ніхто не дзвонить. Він каже, що все покриє, але ж всім зрозуміло, що це нереально, бо ростуть відсотки!
Тенго, сс лоун, манівео, качай гроші, май кредіт, є гроші. Чи страшно коли стільки кредитів? Що ці кредитори можуть зробити? Чим загрожує неоплата?
Ничего смертельного не будет) никто не приедет и ничего не заберёт) под 30 кредитов у самого и ничего,живой здоровый. Так что не нервничай лишний раз

Побачимо що буде далі! Як буде важко так і буде! Поки будемо тримати броню разом
Тебе б семейным психологом быть :rolleyes: ?

Ничего смертельного не будет) никто не приедет и ничего не заберёт) под 30 кредитов у самого и ничего,живой здоровый. Так что не нервничай лишний раз
І що за жоден не платите? А рідні як?

Побачимо що буде далі! Як буде важко так і буде! Поки будемо тримати броню разом

Не плачу. 3 года почти.через суд заплачу но не подают)Родные нормально,позвонили и отстали от них. Так что ничего страшного не будет,не общайтесь если начнут обзванивать и точно не платите проценты,потом их попустит и попросят отдать то что брал,там и подумаете что делать.
У вас там в Еуропе по ходу всем пестплатные курсы по прикладной психологии на пятиминутках читают :sarcastic:
Не я сам умный получился ? ?

Надіюсь він знає твою позицію щодо разводу через важкі часи і підготуєтся. Наскладає грошей і випише тебе із хати поки ти не народила для себе. А далі в нього вільне безтурботне холостяцьке життя.

Надіюсь він знає твою позицію щодо разводу через важкі часи і підготуєтся. Наскладає грошей і випише тебе із хати поки ти не народила для себе. А далі в нього вільне безтурботне холостяцьке життя.
Який ти позитивний.

І картками банківськими не користуєтесь?
Користуюся. Але там виключно мої особисті кошти
Поганий з вас порадник, якщо чесно) добре, що ви один тут такий!
А таких важких часів він вже створював мені тричі. Це четвертий раз! Не знаю, що далі викине. З хати він мене не випише, бо він тут не приписаний)))
Кожна друга розведена вільна пташка. Це капєц як бісить.
Для кого серіали про вічне кохання створювались? Обітниця в церкві...
Та в тому то й діло, що не вінчалися ми))

Svitlesonce, а вінчання щось змінює? Якщо це четвертий,то буде і п'ятий,і шостий,.. Є над чим замислитись

Назад
Угорі