Чоловік оформив багато кредитів. Чим це загрожує?

• Автор теми Автор теми Svitlesonce
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 235
  • Перегляди Перегляди 7K
Користуюся. Але там виключно мої особисті кошти

Поганий з вас порадник, якщо чесно) добре, що ви один тут такий!
А таких важких часів він вже створював мені тричі. Це четвертий раз! Не знаю, що далі викине. З хати він мене не випише, бо він тут не приписаний)))

Та в тому то й діло, що не вінчалися ми))
Мені здається що вінчання ні на що не впливає..Що з ним,що без нього кредити б брав.

Чоловік набрав мікрокредитів. Я вагітна, переживаю щоб з часом не прийшли до мене і не почали мене кошмарити колектори, якщо такі ще існують. До мене поки ніхто не дзвонить. Він каже, що все покриє, але ж всім зрозуміло, що це нереально, бо ростуть відсотки!
Тенго, сс лоун, манівео, качай гроші, май кредіт, є гроші. Чи страшно коли стільки кредитів? Що ці кредитори можуть зробити? Чим загрожує неоплата?
С ваших МФО по судам никто не ходит. ИН сейчас запрещена. А выехать за границу, пожалуйста. Вам никто не запретит.

Але як таке може бути ?? Тож всі паспортні дані надавалися! Куди ця інформація вся іде?

Та чоловіку взагалі пофіг, він як удав! А я переживаю, щоб не було біди! Виконавча, суди, накладення арешту на майно, неможливість виїхати за кордон! Чи це все реально?
За границу спокойно выедете, я суд у миграционной службы выиграл по этому вопросу, причём суд по выезду за границу на ПМЖ, поэтому успокойтесь нет такого закона согласно которому не выпускают за границу из-за долгов по кредитам, просто нет и всё. Даже если Вы будете должны миллионы, всё равно Вас выпустят. По закону могут ограничивать выезд из страны только при долгах по коммуналке, по налогам, если знаете государственную тайну и при не оплате алиментов, других оснований не выпускать Вас из страны нет. Поэтому за это можете не беспокоиться, даже если откроют ИП на мужа, всё равно он мог бы выехать за границу, если бы не война. И второй нюанс- это долги мужа, а не ваши, поэтому на Вас это никак не отразится за исключением переживаний и всё. Даже, предположим исполнитель открыл ИП и подал ходатайство в суд об запрете выезда за границу вашего мужа, муж подаёт в суд и отменяет этот запрет и всё на этом заканчивается. Они не могут Вам наложить запрет на выезд из страны, потому что просто нет такого закона, чтобы из-за кредитов запрещать выезд из страны. Если бы не война, то Вы хоть сейчас могли бы уехать и Вас бы выпустили на границе вместе с мужем.
Я розумію, але почали дзвонити до його батьків, погасили за нього, він знову набрав!!! Даремно гасили. Знову другий круг починається

Як чому кінець. Мають адресу, всі дані. А як будуть приходити додому?? Я ж не знаю, яку адресу він вказував. Бо прописаний на одній, а живе на іншій.
Плюс це картка зарплатна, прийде з/п а вони зчистять автоматично??
Никто не придёт. Прошло три года, никого так и не было. Более того уже никто и не звонит и вообще не вспоминает. Поэтому успокойтесь. Там сидят обычные звонилки. Они только и умеют, что звонить и говорить угрожающие вещи, плюс присылать угрожающие смс. Больше они ничего не умеют и не могут.

За границу спокойно выедете, я суд у миграционной службы выиграл по этому вопросу, причём суд по выезду за границу на ПМЖ, поэтому успокойтесь нет такого закона согласно которому не выпускают за границу из-за долгов по кредитам, просто нет и всё. Даже если Вы будете должны миллионы, всё равно Вас выпустят. По закону могут ограничивать выезд из страны только при долгах по коммуналке, по налогам, если знаете государственную тайну и при не оплате алиментов, других оснований не выпускать Вас из страны нет. Поэтому за это можете не беспокоиться, даже если откроют ИП на мужа, всё равно он мог бы выехать за границу, если бы не война. И второй нюанс- это долги мужа, а не ваши, поэтому на Вас это никак не отразится за исключением переживаний и всё. Даже, предположим исполнитель открыл ИП и подал ходатайство в суд об запрете выезда за границу вашего мужа, муж подаёт в суд и отменяет этот запрет и всё на этом заканчивается. Они не могут Вам наложить запрет на выезд из страны, потому что просто нет такого закона, чтобы из-за кредитов запрещать выезд из страны. Если бы не война, то Вы хоть сейчас могли бы уехать и Вас бы выпустили на границе вместе с мужем.

Никто не придёт. Прошло три года, никого так и не было. Более того уже никто и не звонит и вообще не вспоминает. Поэтому успокойтесь. Там сидят обычные звонилки. Они только и умеют, что звонить и говорить угрожающие вещи, плюс присылать угрожающие смс. Больше они ничего не умеют и не могут.
Зрозуміла! Дякую за розширену відповідь!
Але сьогодні дізналася, що чоловік відкрив кредит на мене! Я в декреті! Що робити?

Зрозуміла! Дякую за розширену відповідь!
Але сьогодні дізналася, що чоловік відкрив кредит на мене! Я в декреті! Що робити?
Можете признаться, что "чоловик" тут ни при чем, мы поймём, все свои?

Закривати на вигідних умовах.
Там набігла лише 1000 грн пені, але тих 5,000 що він взяв то де я маю їх брати? Тобто разом до сплати вже 6,000. Я ж собі їх не взяла! Просто, якщо він відкрив раз, то і знов відкриє.

Це не чоловік, а покидьок. Просто мої дані злив! Я шокована! То що робити?
Ничего особо не меняется, но так то уже Вы должны кредит. Дайте в тык своему чоловику и предупредите что за него вы отдавать не будете

Назад
Угорі