Чей номер телефона ??

• Автор теми Автор теми Степан7
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 158
  • Перегляди Перегляди 19K
0675311973
Трукалер не определяет, а в вайбере "Международный Правовой Алья" — это кто такие?

Ага,меня одна еще и попросила помочь ей заполнить,вот после работы на днях зайду,надо ж работу ей придумать и т.д.пусть берет,ей с постовщиками расчитываться,а этих ей насрать.еще она говорит,что у нее много знакомых и довольно богатых набрали у мфо долгов и забили))) так приятно слышать такое,что не только нищеброды у них займы берут))
Вот..Я всем калам,которые дозваниваются мне,так и говорю(и все кого смогла уговорить тоже так отвечают)"будете звонить по знакомым,они тоже возьмут у вас заим и забьют"..не знаю совпадение ли,но звонки прекратились.

Кому нибудь еще звонила данная особь?гугл не помог.

Вкладення

• 20190706_110950.webp
    20190706_110950.webp
    24.4 Кб · Перегляди: 71
Только что пришло смс с каким-то кодом с номера +380956662657. Что это может быть? Скрин прилагаю. В целях безопасности (мало ли?) некоторые цифры зарисовал
IMG_20190715_151054.webp

Кому-то звонил?

Вкладення

• Screenshot_20190718-130914_Getcontact.webp
    Screenshot_20190718-130914_Getcontact.webp
    27.9 Кб · Перегляди: 51
Прийшла смс с номера 0930821659
про те що направлені документи з досудовим рішенням та заявою у поліцію по факту мошеннічества
і що саме цікаве що направляють до сільської ради на імя голови сільської ради
в цьому селі була прописана біля мами до 2016 року, а імя голови села вказують вже того що ось недавно приступила до обовязків
не можу зрозуміти їх дії, це тіпа виставити мене і мою маму перед селом і облити грязью?
Добре що голова села моя кума то я її набрала пояснила що так і так, звонять пишуть вимагають невідомо хто, то вона сказала що це вже не вперше до неї приходять такі пісьма (не на мене бо на мене ще не прийшло і чи буде невідомо може тільки в смс лякають і думають що злякаюсь розголосу і побіжу до них платить тільки не на ту напали). Так ось що вона каже що приходять пісьма навіть на тих хто ще в девяностих роках виписався і виїхав з села
Може хто знає що за номер?

0666402108 может кто то знает чей номер. Звонят в 2 часа ночи.

Назад
Угорі