Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так, я вас взагалі не розумію.До вас приїздили і погрожували?Чи вам просто приснилось?Та і здається мені (100%) що то найо за учобу
Він сказав що таких як я він лопатою горне і жде всих тих слів що я йому наговорив безпосередньо йому в очі, а я жду його з пацанами щоб побачити як і кого він там горне ?
Ну побачимоКороче детский лепет
І взагалі як приїдуть, зніму відео, щоб Черкаси знали своїх героїв в лице, ?Так, я вас взагалі не розумію.До вас приїздили і погрожували?Чи вам просто приснилось?
Ось,нарешті я вас зрозуміла.Дійсно,по телефону вони герої,а насправді повний нуль.Чекайте і множте їх на нуль.Ну побачимо
Приїжали, говорили, рішати питання будемо? Я сказав нічого я з вами рішати не буду, до побачення, вони ще помялися тіпа ось бумажечка, там номера подзвоните домовимся
Потім приїхали вдруге, почали типу давайте по нормальному рішим ми спишемо і т. Д., я послав їх куди подальше, вони сказали до зустрічі і через пару днів набрали маму і почали їй несту ху**ю за мою дитину і дружину по типу може хай дружина йому допоможе піде на дорогу гроші заробляти, а дитину може продати і якраз борг погасе, сказати шо я ахуєл нічого не сказати, я подзвонив до них і наговорив те що про них думаю і сказав чекаю зустрічі, а він каже я таких як ти лопатою загортаю, ну тепер я їх чекаю в гості
І взагалі як приїдуть, зніму відео, щоб Черкаси знали своїх героїв в лице, ?
Вибачаюсь що нормально не пояснивОсь,нарешті я вас зрозуміла.Дійсно,по телефону вони герої,а насправді повний нуль.Чекайте і множте їх на нуль.
Вони що,геть довбо@оби, в село їхати? У мене місце вже давно заготовлене, куди їх складати, і циган знайомий є, в нього за ніч машини розчиняються як чекушка в горлянці алкаша..Вибачаюсь що нормально не пояснив
И что полицию не вызвали??? Вы что не знаете алгоритм действий??Да
Спочатку приїхали і питались домовитися про сплату тіло плюс 1500
Потім типу з намьоком на погрози, а коли вони вже начали трогати сім'ю то цей педро санчес почав мені казати що загорне лопатою мене, я проорав чекаю зустріч, вже навіть готовий ?
В село
Ну тема про готівочку
Да если бы они к нам заехали то сидели бы в кпз за попытку изнасилования а машина бы была разобрана на запчасти. А вы ещё с ними разговариваетеНу побачимо
Приїжали, говорили, рішати питання будемо? Я сказав нічого я з вами рішати не буду, до побачення, вони ще помялися тіпа ось бумажечка, там номера подзвоните домовимся
Потім приїхали вдруге, почали типу давайте по нормальному рішим ми спишемо і т. Д., я послав їх куди подальше, вони сказали до зустрічі і через пару днів набрали маму і почали їй несту ху**ю за мою дитину і дружину по типу може хай дружина йому допоможе піде на дорогу гроші заробляти, а дитину може продати і якраз борг погасе, сказати шо я ахуєл нічого не сказати, я подзвонив до них і наговорив те що про них думаю і сказав чекаю зустрічі, а він каже я таких як ти лопатою загортаю, ну тепер я їх чекаю в гості
Во во и не только машину на запчастиВони що,геть довбо@оби, в село їхати? У мене місце вже давно заготовлене, куди їх складати, і циган знайомий є, в нього за ніч машини розчиняються як чекушка в горлянці алкаша..
Доброго дня ,до мене теж сьогодні перший раз,скажіть коли чекати ще раз?Ну побачимо
І як пройшла зустріч?Що казали?Ланос сірий був?Доброго дня ,до мене теж сьогодні перший раз,скажіть коли чекати ще раз?
Ні чорнІ як пройшла зустріч?Що казали?Ланос сірий був?
І як пройшла зустріч?Що казали?Ланос сірий був?
Машина чорний шевроле ,номер не записала розгубиласьНу так ви спілкувались з ними?Ви бачили їх машину,номер записали?
На якому фото?От всі розгублюються.В слідуючий раз номер запишіть,чи фотографуйте,відео знімайте і в поліцію.І буде вам щастя.Ні чорний шевроле,мужик той що і на фото,казали платити бо будуть їздити постійно,а я сказалА що подам до суду ,то почула тільки ...мати
Машина чорний шевроле ,номер не записала розгубилась
Викликала поліцію уже потім,вони написали заяву і сказали більше не спілкуватися з ними,а подавати до судуНу так ви спілкувались з ними?Ви бачили їх машину,номер записали?
На якому фото?От всі розгублюються.В слідуючий раз номер запишіть,чи фотографуйте,відео знімайте і в поліцію.І буде вам щастя.
В слідуючий раз хоч так відведіть душу?Викликала поліцію уже потім,вони написали заяву і сказали більше не спілкуватися з ними,а подавати до суду
Ну фото яке скинув автор теми
Хто приїжав? Яке авто?Доброго дня ,до мене теж сьогодні перший раз,скажіть коли чекати ще раз?
А ви звідки напишіть в лс, будемо тримати зв'язок, бо до мене більше не їдуть, хочу сам зловити їх а не виходитьНі чорний шевроле,мужик той що і на фото,казали платити бо будуть їздити постійно,а я сказалА що подам до суду ,то почула тільки ...мати
Машина чорний шевроле ,номер не записала розгубилась
да используют , у кого денег нету на апгрейд железа , там под столом системник наверное еще древнее чем мониторТакие мониторы уже никто давным давно не использует,этой фотке минимум лет 10. Во вторых имя его за*упа КоНсКаЯ
Я з уманського району,в ЛС не можу ще пХто приїжав? Яке авто?
До мене вдруге приїхали через дві неділі
А ви звідки напишіть в лс, будемо тримати зв'язок, бо до мене більше не їдуть, хочу сам зловити їх а не виходить
Приїжали 2 мужики на чорному шевроле ті, номер не записала,один Дуже схожий на того фото якого ви скидали,в ЛС не можу писати ,не маю прав,а я з уманського районуХто приїжав? Яке авто?
А ви звідки напишіть в лс, будемо тримати зв'язок, бо до мене більше не їдуть, хочу сам зловити їх а не виходить
Хто приїжав? Яке авто?
Я з уманського району,в ЛС не можу ще п
Приїжали 2 мужики на чорному шевроле ті, номер не записала,один Дуже схожий на того фото якого ви скидали,в ЛС не можу писати ,не маю прав,а я з уманського району