Черкаська область. Приезд Готивочки

• Автор теми Автор теми DID_VIDUN
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 64
  • Перегляди Перегляди 5K
Готивочка приезжала к знакомой в село. На воротах краской написали должник, мошенник и забор весь изрисовали. И сумму долга заоблачную. Женщина пожилая, слегла после этого.

Та і здається мені (100%) що то найо за учобу

Він сказав що таких як я він лопатою горне і жде всих тих слів що я йому наговорив безпосередньо йому в очі, а я жду його з пацанами щоб побачити як і кого він там горне ?
Так, я вас взагалі не розумію.До вас приїздили і погрожували?Чи вам просто приснилось?

Короче детский лепет
Ну побачимо
Приїжали, говорили, рішати питання будемо? Я сказав нічого я з вами рішати не буду, до побачення, вони ще помялися тіпа ось бумажечка, там номера подзвоните домовимся
Потім приїхали вдруге, почали типу давайте по нормальному рішим ми спишемо і т. Д., я послав їх куди подальше, вони сказали до зустрічі і через пару днів набрали маму і почали їй несту ху**ю за мою дитину і дружину по типу може хай дружина йому допоможе піде на дорогу гроші заробляти, а дитину може продати і якраз борг погасе, сказати шо я ахуєл нічого не сказати, я подзвонив до них і наговорив те що про них думаю і сказав чекаю зустрічі, а він каже я таких як ти лопатою загортаю, ну тепер я їх чекаю в гості
Так, я вас взагалі не розумію.До вас приїздили і погрожували?Чи вам просто приснилось?
І взагалі як приїдуть, зніму відео, щоб Черкаси знали своїх героїв в лице, ?

Останнє редагування:
Ну побачимо
Приїжали, говорили, рішати питання будемо? Я сказав нічого я з вами рішати не буду, до побачення, вони ще помялися тіпа ось бумажечка, там номера подзвоните домовимся
Потім приїхали вдруге, почали типу давайте по нормальному рішим ми спишемо і т. Д., я послав їх куди подальше, вони сказали до зустрічі і через пару днів набрали маму і почали їй несту ху**ю за мою дитину і дружину по типу може хай дружина йому допоможе піде на дорогу гроші заробляти, а дитину може продати і якраз борг погасе, сказати шо я ахуєл нічого не сказати, я подзвонив до них і наговорив те що про них думаю і сказав чекаю зустрічі, а він каже я таких як ти лопатою загортаю, ну тепер я їх чекаю в гості

Ось,нарешті я вас зрозуміла.Дійсно,по телефону вони герої,а насправді повний нуль.Чекайте і множте їх на нуль.

Вибачаюсь що нормально не пояснив
Вони що,геть довбо@оби, в село їхати? У мене місце вже давно заготовлене, куди їх складати, і циган знайомий є, в нього за ніч машини розчиняються як чекушка в горлянці алкаша..

Да
Спочатку приїхали і питались домовитися про сплату тіло плюс 1500
Потім типу з намьоком на погрози, а коли вони вже начали трогати сім'ю то цей педро санчес почав мені казати що загорне лопатою мене, я проорав чекаю зустріч, вже навіть готовий ?
В село

Ну тема про готівочку
И что полицию не вызвали??? Вы что не знаете алгоритм действий??
Ну побачимо

Да если бы они к нам заехали то сидели бы в кпз за попытку изнасилования а машина бы была разобрана на запчасти. А вы ещё с ними разговариваете
Вони що,геть довбо@оби, в село їхати? У мене місце вже давно заготовлене, куди їх складати, і циган знайомий є, в нього за ніч машини розчиняються як чекушка в горлянці алкаша..
Во во и не только машину на запчасти
На нашу улицу боится газконтора зайти без разрешения а то какие то чужие

Останнє редагування:
Ну побачимо

Доброго дня ,до мене теж сьогодні перший раз,скажіть коли чекати ще раз?

Ну так ви спілкувались з ними?Ви бачили їх машину,номер записали?

Ні чорний шевроле,мужик той що і на фото,казали платити бо будуть їздити постійно,а я сказалА що подам до суду ,то почула тільки ...мати
І як пройшла зустріч?Що казали?Ланос сірий був?
Машина чорний шевроле ,номер не записала розгубилась

Ні чорний шевроле,мужик той що і на фото,казали платити бо будуть їздити постійно,а я сказалА що подам до суду ,то почула тільки ...мати

На якому фото?От всі розгублюються.В слідуючий раз номер запишіть,чи фотографуйте,відео знімайте і в поліцію.І буде вам щастя.

Викликала поліцію уже потім,вони написали заяву і сказали більше не спілкуватися з ними,а подавати до суду
Ну фото яке скинув автор теми
На якому фото?От всі розгублюються.В слідуючий раз номер запишіть,чи фотографуйте,відео знімайте і в поліцію.І буде вам щастя.

Викликала поліцію уже потім,вони написали заяву і сказали більше не спілкуватися з ними,а подавати до суду
Ну фото яке скинув автор теми
В слідуючий раз хоч так відведіть душу?

Доброго дня ,до мене теж сьогодні перший раз,скажіть коли чекати ще раз?
Хто приїжав? Яке авто?
До мене вдруге приїхали через дві неділі

А ви звідки напишіть в лс, будемо тримати зв'язок, бо до мене більше не їдуть, хочу сам зловити їх а не виходить

Такие мониторы уже никто давным давно не использует,этой фотке минимум лет 10. Во вторых имя его за*упа КоНсКаЯ
да используют , у кого денег нету на апгрейд железа , там под столом системник наверное еще древнее чем монитор

+79319946576
Ось на цей номер вайбер напишіть для зв'язку
Номер створено для дзвінків цим під0*ам, та щоб не палити контактні дані

Хто приїжав? Яке авто?

А ви звідки напишіть в лс, будемо тримати зв'язок, бо до мене більше не їдуть, хочу сам зловити їх а не виходить
Я з уманського району,в ЛС не можу ще п
Хто приїжав? Яке авто?

Приїжали 2 мужики на чорному шевроле ті, номер не записала,один Дуже схожий на того фото якого ви скидали,в ЛС не можу писати ,не маю прав,а я з уманського району
Хто приїжав? Яке авто?

+79319946576 напишіть в вайбер
Я з уманського району,в ЛС не можу ще п

Приїжали 2 мужики на чорному шевроле ті, номер не записала,один Дуже схожий на того фото якого ви скидали,в ЛС не можу писати ,не маю прав,а я з уманського району

Назад
Угорі