Черкаська область. Приезд Готивочки

• Автор теми Автор теми DID_VIDUN
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 64
  • Перегляди Перегляди 5K
И не бояться *****, что их запомнят и будут они это лопату с задницв своей доставать?

Такие мониторы уже никто давным давно не использует,этой фотке минимум лет 10. Во вторых имя его за*упа КоНсКаЯ
Онлайн
Та ні, я частенько їх бачив і раніше в наших краях, а тут і до мене добралися за майже два роки
К Вам приехали через 2 года просрочки?

К Вам приехали через 2 года просрочки?
Рік і вісім місяців
И не бояться *****, что их запомнят и будут они это лопату с задницв своей доставать?
Уже найшли, всю сім'ю, імена, адреса, номера телефонів, тепер лишилося якось заїхати до них в гості і зробити те що роблять вони ?
по базе пробился как Mercedes-Benz GL 500)
Так вони приїхали до мене на Шевроле круз ідентичному як у нашого мєсного маршрутчика геть і номера такіж, зробили виходить липу, бо він клянеться що машину нікому не дає, ну і в принципі кольори авто різні, ті приїхали на чорному а в нього темно синій, і номера в обох І8888І

Останнє редагування:
Може здамся не коректною.Но ви перший,хто сказав що їздуни мало того що приїхали,так щей погрожували.Про яку оплату ви з ними розмовляли??Я в шоці.А поліція тоді нащо?
Сегодня два дибила приперлись,прострочила с июля))Предложила им отработать двоим со мной должок...ушли (6страшна наверное)Зато подъезд у входа наклеили)))Вот думаю может кто и деньги мне принесёт-удружыла Готивочка ?

Вкладення

• IMG_1599.webp
    IMG_1599.webp
    64.8 Кб · Перегляди: 39
  • IMG_1600.webp
    IMG_1600.webp
    77.6 Кб · Перегляди: 37
Назад
Угорі