Чего ожидать?!)

• Автор теми Автор теми Marta?
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 105
  • Перегляди Перегляди 4K

Marta?

Форумчанин
Дописи
48
Реакції
29
Бали
308
Marta? не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт!В просрочці 22 МФО,від місяця.Звернулась до юриста, переадресувала на нього дзвінки!Мені лише повідомлення шлють!)Можливо хтось підкаже чи полегшить це мою долю?!))

Всім привіт!В просрочці 22 МФО,від місяця.Звернулась до юриста, переадресувала на нього дзвінки!Мені лише повідомлення шлють!)Можливо хтось підкаже чи полегшить це мою долю?!))
Ні, читайте форум... Вибирайте тактику... Допоможемо..

В скiльки Вам обходяться такi послуги юриста?

В скiльки Вам обходяться такi послуги юриста?
та да, я помню после регистрации здесь и прочитав вводное письмо, добро пожаловать и ссылка на тему для новичков, неделю ходил в трауре , за кой хрен я за консультацию платил если можно было бесплатно почитать, это ж в переводе на пиво сколько бутылок не выпито)

Lia87, Вони мене своїми дзвінками в такий стан загнали,що ледво очухалась...))Я ж спочатку як чесна людина виправдовувалась перед ними?дуже боюсь, щоб до роботи не добрались,бо працюю офіційно!

так переговоры не спа
Lia87, Вони мене своїми дзвінками в такий стан загнали,що ледво очухалась...))Я ж спочатку як чесна людина виправдовувалась перед ними?дуже боюсь, щоб до роботи не добрались,бо працюю офіційно!
сут если они решат они начнут везде и всюду звонить простите если вас это огорчит

І що, переадресація на юрИста допомогла з роботою ?

Доберуться,якщо офіційно працюєте,і ніякий юрист Вам не допоможе !!!

Назад
Угорі