Щоденник Помощь с МФО. Чего ждать от кредиторов?

• Автор теми Автор теми BlackAries
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 1K
BlackAries, якщо не буде прямої заборони на виїзд, а це малоімовірно.
Только ещё больше накрыло и началась паническая атака от сообщений...
Спробуйте їх не читати. Там все одно нічого цікавого не буде. Вза-га-лі!

Жодного разу не зустрічав щоб за борги в мфо заборонили виїзд за кордон.
Я просто планирую ехать на заработки,чтобы и на тела накопить,и себе деньги накопить. И боюсь,что в последний момент на границе просто развернут ((((

Я просто планирую ехать на заработки,чтобы и на тела накопить,и себе деньги накопить. И боюсь,что в последний момент на границе просто развернут ((((
Люди роками їздять туди-сюди і нікого не завернули на кордоні.

Аби в боргову яму не посадили, все інше фігня
А что может быть? Ну...посадят. Если бабок нет,то будут ждать месяцами пока я с ними рассчитаюсь. Обидно за родителей. Они находятся на территории оккупации третий год. Там хватает стресса. А тут мысль,что их начнут зaдpaчивaть.
А. Е гроши тоже сказали,что в тюрьму сяду.

А что может быть? Ну...посадят. Если бабок нет,то будут ждать месяцами пока я с ними рассчитаюсь. Обидно за родителей. Они находятся на территории оккупации третий год. Там хватает стресса. А тут мысль,что их начнут зaдpaчивaть.
Як можна бути на стільки довірливим, щоб вірити казкам тупих звонілок?
Я живу в прифронтовому місті і на окупованих територіях є знайомі. До них додзвонитись майже нереально. Як це можуть зробити підвальні щурі?

Як можна бути на стільки довірливим, щоб вірити казкам тупих звонілок?
Я живу в прифронтовому місті і на окупованих територіях є знайомі. До них додзвонитись майже нереально. Як це можуть зробити підвальні щурі?
Достанут номера через чат,ну,напишут в телегу или Вайбер((( я об этом ((

А вы где-то рядом? Я из Энергодара ...

А вы где-то рядом? Я из Энергодара ...
Запоріжжя
Достанут номера через чат,ну,напишут в телегу или Вайбер((( я об этом ((
Ваші страхи не мають меж)
В Даріку нічим собі нерви попсувати крім звонілок?

Запоріжжя

Ваші страхи не мають меж)
В Даріку нічим собі нерви попсувати крім звонілок?
Оооо я теж зараз в Запоріжжі. З 2013 року... Як переїхала вчитися,так і залишилася. Думками буду себе заспокоювати,дякуючи Вам 😌😌

В Дарі достатньо нервів... сьогодні мати казала за касетні обстріли. І зранку такі повідомлення. Точно,що страх не має меж...

Оооо я теж зараз в Запоріжжі. З 2013 року... Як переїхала вчитися,так і залишилася. Думками буду себе заспокоювати,дякуючи Вам 😌😌

В Дарі достатньо нервів... сьогодні мати казала за касетні обстріли. І зранку такі повідомлення. Точно,що страх не має меж...
От і порівняйте ці події

Не читала я тут в чаті що когось посадили. Чи це ви так шуткуєте?

Назад
Угорі