Бистрозайм звернулися до поліції

• Автор теми Автор теми 243567
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 139
  • Перегляди Перегляди 11K
Подзвонив до мене сьогодні старший слідчий і сказав що до нього звернулася компанія бистрозайм. Що робити
Перезвоните ему и скажите пусть прочитает 353 статью Уголовного Кодекса Украины
присвоение властных полномочий или звания должностного лица

Заодно и эти пусть почитает на досуге)
  • ст.182 «Порушення недоторканності приватного життя»;
  • ст.189 «Вимагання»;
  • ст.356 «Самоправство».

Я про імперсонейшн - тобто уособлення слідчого - видавання себе за поліцейського - це належить до сфери ДВБ - вони допоможуть))
Ось що я знайшла
я це теж бачив, колектор видає себе за іншу людину. Цей слідчий не в курсі цих всіх справ. Подзвоніть в Департамент Внутрішньої Безпеки, подайте заяву, хай розслідують.

Гаряча лінія Департаменту внутрішньої безпеки: +38(044) 254-74-55 або +38(044) 254-94-65.

Там сидять адекватні працівники, вони допоможуть вам

Гаряча лінія Департаменту внутрішньої безпеки: +38(044) 254-74-55 або +38(044) 254-94-65.

Там сидять адекватні працівники, вони допоможуть вам
Чем? Это что реальный следак звонит?
Это тупой развод от шараги и внутренняя безопасность вообще тут никаким боком
Слать "следака" и делу конец

Чем? Это что реальный следак звонит?
Это тупой развод от шараги и внутренняя безопасность вообще тут никаким боком
Слать "следака" и делу конец
ДВБ займається боротьбою із псевдо співробітниками поліції також

0636638268 Пирвердиева Сабина, у меня так пробился этот номер

Тільки що дзвонив питав чи дзвонила я в компанію а я говорю що мені сказали що передзвонять так ніхто і не передзвонив. А вони тіпа йому сказали що я не дзвонила

Тільки що дзвонив питав чи дзвонила я в компанію а я говорю що мені сказали що передзвонять так ніхто і не передзвонив. А вони тіпа йому сказали що я не дзвонила
Подзвоніть і скажіть йому, що поскаржились у Внутрішню Безпеку, яка буде його реакція)))))

ДВБ займається боротьбою із псевдо співробітниками поліції також
Да-да))
5. Основним завданням Департаменту є:
5.1. Формування та забезпечення реалізації заходів з питань внутрішньої і власної безпеки в Національній поліції.
5.2. Захист посадових осіб Національної поліції України та членів їх сімей від протиправних посягань, які пов’язані із здійсненням повноважень та основних завдань поліції, а також від перешкоджання у виконанні ними службових обов'язків.
5.3. Виявлення, попередження та припинення правопорушень і корупційних діянь, що готуються або вчинені працівниками Національної поліції.
5.4. Запобігання проникненню на службу в Національну поліцію осіб, які мають злочинні або корисливі наміри.
5.5. Узагальнення практики застосування законодавства з питань, що належить до його компетенції та внесення в установленому порядку Голові Національної поліції пропозиції щодо його удосконалення.

Оскорбления
«Внутрішня безпека Нацполіції отримала скарги на співробітника поліції, який зупиняє автомобілі та вимагає хабарі. При перевірці інформації з’ясувалося, що на трасі під виглядом працівника поліції діяв аферист», - розповіли в поліції.
Slack не тупи, будь ласка, не стикався з ДВБ - сиди в куточку і сопи в дві дирочки

«Внутрішня безпека Нацполіції отримала скарги на співробітника поліції, який зупиняє автомобілі та вимагає хабарі. При перевірці інформації з’ясувалося, що на трасі під виглядом працівника поліції діяв аферист», - розповіли в поліції.
Задержала полиция же) А жаловались в ДВБ те, кто дупля не отстрелил что это аферист)

Задержала полиция же) А жаловались в ДВБ те, кто дупля не отстрелил что это аферист)
Ну от хай жіночка подасть скаргу на працівника поліції і вкаже номер телефону. Вона ж не знає хто це. Вони самі розберуться

скажите пусть прочитает 353 статью Уголовного Кодекса Украины
присвоение властных полномочий или звания должностного лица

Заодно и эти пусть почитает на досуге)
  • ст.182 «Порушення недоторканності приватного життя»;
  • ст.189 «Вимагання»;
  • ст.356 «Самоправство».

Slack не тупи, будь ласка, не стикався з ДВБ - сиди в куточку і сопи в дві дирочки
slack жестко он вас:ahaha::ahaha::ahaha:

Це походу їхня нова фішка, вони багато до кого дзвонять і представляються слідчими... але, якби дійсно це був слідчий, то він би не пропонував вам домовитися з мфо.

Назад
Угорі