БыстроЗайм и их сочинения

• Автор теми Автор теми Geka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 623
  • Перегляди Перегляди 49K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А у вас есть договор?
есть предположение кто мог взять? это точно 190 ст УКУ
Я один раз пользовался услугами бистрозайма в 2017 , анкета у есть, документы не терял, проживаю один, комп на паролях. Думаю кто то з стороны компании.

Вкладення

• S90228-124749.jpg
    S90228-124749.jpg
    213.6 Кб · Перегляди: 48
Написав Бистрозайм що приїде по місцю прописки 5.03.19 з 19.00-20.00, борг складає майже 15 тис. Реально приїдуть чи ні? Бо мама незнає за кредит,а як взнає жoпa буде.

Написав Бистрозайм що приїде по місцю прописки 5.03.19 з 19.00-20.00, борг складає майже 15 тис. Реально приїдуть чи ні? Бо мама незнає за кредит,а як взнає жoпa буде.
Мне вообще предлржмли оалатить только тело,а проценты спишут,попросила гарантийное письмо на что они мее ответили,что завтра продадут меня и тогда буду просить у примоколлекта гарантии раз я такая борзая

никто не приедет, успокойтесь. ко мне серый ланос уже третью неделю никак не доедет

никто не приедет, успокойтесь. ко мне серый ланос уже третью неделю никак не доедет
Просто я реально переживаю. З манівео домовилася на 4міс розстрочки, а тут не беру трубки від них. Головне шоб не приїхали

А мне сегодня вот таке прислали 3й день просрочки
Пхахахаха, ведется опрос родственников, соседей, знакомых, ВОЗМОЖНО ПО ФОТО НА ПРЕДМЕТ БЛАГОНАДЕЖНОСТИ.
Я вижу это так: стучат ко мне в дверь, показывают фото барышни и просят сказать, на сколько благонадежные у неё черты лица:crazy:
Тааакс, рот неблагонадежный, видно сразу.
Хммм....по-моему, левый глаз достаточно благонадежный...!
В принципе, задум мне нравится, но есть недоработка: там без фотки с1сек, мне кажется, точную инфу не установишь:ahaha:

Подскажите мне про договор по быстрозайму, в личном кабинете его нет. спросила у оператора она мне присала какие то правила и условия которые я подтвреждала. что за бред? Так самого договора нет что ли? Писать в нацком что не придоставили, или как?
Я сегодня запросила договор, они прислали смс на электор.почту. ,чтоб я написала личное письмо в их юридический отдел.

Я сегодня запросила договор, они прислали смс на электор.почту. ,чтоб я написала личное письмо в их юридический отдел.
не вышлют, потом еще начнут угрожать. лучше с ними не переписываться, по крайней мере я такой вывод сделала

Всем привет. Кому приходила такая хрень
Это 1700грн. Так как по закону необлогаемый минимум для вычисления штрафов это 17грн.
Вот и предложите им что вам легче заплатить 1700в казначейство, чем их бешенный кредит в пару миллионов)))

Чего ожидать:Kontrol' scheta proveden. Oplaty net. Zakryvaem kredit. Raport na vyezd i protokol na vzyskanie budut podpisany 06.03.2019 v 15:00. Bystrozajm

Kristi, черговий брєд)))

Kristi, не реагуйте...

Kristi, они ничего нового что то не могут придумать(

Пхахахаха, ведется опрос родственников, соседей, знакомых, ВОЗМОЖНО ПО ФОТО НА ПРЕДМЕТ БЛАГОНАДЕЖНОСТИ.
Я вижу это так: стучат ко мне в дверь, показывают фото барышни и просят сказать, на сколько благонадежные у неё черты лица:crazy:
Тааакс, рот неблагонадежный, видно сразу.
Хммм....по-моему, левый глаз достаточно благонадежный...!
В принципе, задум мне нравится, но есть недоработка: там без фотки с1сек, мне кажется, точную инфу не установишь:ahaha:
А сегодня еще вот это. Фсе ... Достала своей просрочкой

Вкладення

• S90317-113650.webp
    S90317-113650.webp
    76 Кб · Перегляди: 65
хах действовать против ваших родствеников согласно законадательства. у них там что законодательство какое то особое?:facepalm::lol:

кстати что бы эти черти у меня в вайбере не копались достаточно будит его удалить из телефона?

Пришло только что на почту. Повеселили)

Товариство з обмеженою відповідальністю "ПРОСТІ ЗАЙМИ"

І Н Ф О Р М У В А Н Н Я

ФИО , Товариство з обмеженою відповідальністю "ПРОСТІ ЗАЙМИ" готує матеріали справи в органи прокуратури та митну службу України стосовно захисту своїх прав за договором № 18,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,22.

Відповідно до п. 5 ст. 6 Закону України «Про порядок виїзду з України і в’їзду в Україну громадян України», громадянинові України може бути відмовлено у видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон або тимчасово відмовлено у виїзді за кордон, якщо діють неврегульовані договірні забов’язання до моменту виконання забов’язань. Державний виконавець має право згідно ст. 18 «Обов’язки і права виконавців, обов’язковість вимог виконавців» Закону України «Про виконавче провадження» від 02.06.2016 № 1404-VIII. – обмежити боржника у праві виїзду за кордон до виконання забов’язань

Якщо Ви не маєте бажання, через невиконання забов’язання назавжди отримати негативні відмітки в посольстві – терміново сплатіть суму простроченого боргу:

Застерігаємо Вас: навіть тимчасове обмеження у виїзді за кордон в подальшому буде мати вплив на дозвіл (отримання візи) в’їзду в іноземну країну.

22 366,00грн.

Доступен до: 17.03.2019 23:39:59

Якщо у Вас є проблеми зі сплатою всієї суми простроченого боргу, Ви маєте можливість сплатити тільки пеню та суму за користування позикою, щоб припинити зростання боргу та подовжити строк користування позикою. В такому випадку сума становить:

16 270,00грн.

Останнє редагування модератором:
Пришло только что на почту. Повеселили)

Товариство з обмеженою відповідальністю "ПРОСТІ ЗАЙМИ"

І Н Ф О Р М У В А Н Н Я

ФИО , Товариство з обмеженою відповідальністю "ПРОСТІ ЗАЙМИ" готує матеріали справи в органи прокуратури та митну службу України стосовно захисту своїх прав за договором № 18,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,22.

Відповідно до п. 5 ст. 6 Закону України «Про порядок виїзду з України і в’їзду в Україну громадян України», громадянинові України може бути відмовлено у видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон або тимчасово відмовлено у виїзді за кордон, якщо діють неврегульовані договірні забов’язання до моменту виконання забов’язань. Державний виконавець має право згідно ст. 18 «Обов’язки і права виконавців, обов’язковість вимог виконавців» Закону України «Про виконавче провадження» від 02.06.2016 № 1404-VIII. – обмежити боржника у праві виїзду за кордон до виконання забов’язань

Якщо Ви не маєте бажання, через невиконання забов’язання назавжди отримати негативні відмітки в посольстві – терміново сплатіть суму простроченого боргу:

Застерігаємо Вас: навіть тимчасове обмеження у виїзді за кордон в подальшому буде мати вплив на дозвіл (отримання візи) в’їзду в іноземну країну.

22 366,00грн.

Якщо у Вас є проблеми зі сплатою всієї суми простроченого боргу, Ви маєте можливість сплатити тільки пеню та суму за користування позикою, щоб припинити зростання боргу та подовжити строк користування позикою. В такому випадку сума становить:

16 270,00грн.

Ппц . других слов нет

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі