БыстроЗайм и их сочинения

• Автор теми Автор теми Geka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 623
  • Перегляди Перегляди 49K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Пришло только что на почту. Повеселили)

Товариство з обмеженою відповідальністю "ПРОСТІ ЗАЙМИ"

І Н Ф О Р М У В А Н Н Я

ФИО , Товариство з обмеженою відповідальністю "ПРОСТІ ЗАЙМИ" готує матеріали справи в органи прокуратури та митну службу України стосовно захисту своїх прав за договором № 18,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,22.

Відповідно до п. 5 ст. 6 Закону України «Про порядок виїзду з України і в’їзду в Україну громадян України», громадянинові України може бути відмовлено у видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон або тимчасово відмовлено у виїзді за кордон, якщо діють неврегульовані договірні забов’язання до моменту виконання забов’язань. Державний виконавець має право згідно ст. 18 «Обов’язки і права виконавців, обов’язковість вимог виконавців» Закону України «Про виконавче провадження» від 02.06.2016 № 1404-VIII. – обмежити боржника у праві виїзду за кордон до виконання забов’язань

Якщо Ви не маєте бажання, через невиконання забов’язання назавжди отримати негативні відмітки в посольстві – терміново сплатіть суму простроченого боргу:

Застерігаємо Вас: навіть тимчасове обмеження у виїзді за кордон в подальшому буде мати вплив на дозвіл (отримання візи) в’їзду в іноземну країну.

22 366,00грн.

Доступен до: 17.03.2019 23:39:59

Якщо у Вас є проблеми зі сплатою всієї суми простроченого боргу, Ви маєте можливість сплатити тільки пеню та суму за користування позикою, щоб припинити зростання боргу та подовжити строк користування позикою. В такому випадку сума становить:

16 270,00грн.

Доступен до: 17.03.2019 23:39:59

Мне тоже такое приходило)

Orusia89, договор они не дают, когда я их просила они сказали ищите на емейле, но я его так и не нашла. А так договор они не дают

Orusia89, все будет хорошо. Я тож жду их только еще не указали когда будут

Я теж хочу! А де взяти договір?
Пишіть їм такий лист як описано на форумі. Много долгов по микрозаймам Сьогодні дзвонила їм вимагала договір у письмовому вигляді, послали на пошту електронну або в найближче відділення. Коли сказала що потрібно для суду то все переросло в істерику "на основі чого", "ви раніше були всім задоволені а тепер договір", "скажіть чому не платите" і останнє було прокричане раза 3, потім я кинула трубку і мене поставили на автопродзвін коли набираюсь а там самі гудки. Напишу сама лист із вимогами а далі позов до суду незалежно від того відправлять щось чи ні. По закону вони повинні надати цей знаменитий договір для суду.

.

Вкладення

• B26640AA-8C94-4D43-82F6-6939965210F6.webp
    B26640AA-8C94-4D43-82F6-6939965210F6.webp
    71 Кб · Перегляди: 67
Monax, моего фото у нету. Как и в остальных конюшнях

Stas, отправь им свою аватарку

Я теж хочу! А де взяти договір?
Идите по ссылке Лист до нацкомфінпослуг (зразок)
В письме подставьте вместо ХХХХ свои данные)

Завтра до мене приїдуть колектора
Приезжали... или не сложилось и свернули в Почаевскую лавру.... прощения у Бога попросить?)

А у меня сегодня второй день просрочки пришло смс что проверяют всех родственников соседей ,и даже придут на работу на предмет моей благонадёжности

А у меня сегодня второй день просрочки пришло смс что проверяют всех родственников соседей ,и даже придут на работу на предмет моей благонадёжности
В мене вже 4 місяці цим займаються... Ніяк не вдається)))

Шел шисяткакойто день просрочки, быстрозайм начал придумывать новые статьи:facepalm::ahaha:

Вкладення

• S90325-151506(1).webp
    S90325-151506(1).webp
    51.9 Кб · Перегляди: 61
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі