Доброго дня друзі, потрібна Вашо допомога, так як я не дуже компетентний в даній справі, може хтось підкаже що робити!
Я військовослужбовець. Неодноразово брав гроші у Бистрозаймі, все нормально виплачував вчасно, закривав також вчасно. Но зараз як і у всіх трохи фінансові проблеми платити толком немає чим, та ще й такі відсотки! Зателефонував їм сказав що військовослужбовець, нагадав Закон України, статті, і все таке, сказали висилай форму 5, я вислав, сказали що отримали! На наступний день телефонують і з наїздом говорять де гроші, у Вас просрочка. Я пояснив ситуацію ще раз, сказали добре! Через деякий час знов зателефонували і почалось: пропонують оплатити тіло кредиту, а відсотки вони потім спишуть, заходжу в кабінет там у мене просрочка, відсотки, пеня і все таке, якщо я оплатю тіло, то ця сумма погасить відсотки пеню і трохи основного тіла, і вони скажуть щоб оплатив остальне, як мені бути!? Як я розумію після отримання форми 5 вони повинні зробити реструктаризацію, списати відсотки, призупинити нарахування нових відсотків, залишити тільки тіло кредиту і тоді я його буду виплачувати! Телефоную, пояснюю їм це, вони кажуть що це "У нас так" и все, и в грубої формі вимагають погасити кредит і бігом виключаються! Що мені з ними робити???