БыстроЗайм и их сочинения

• Автор теми Автор теми Geka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 623
  • Перегляди Перегляди 49K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А у Вас ск прострочка?
Та небагато, десь тижні півтора, але сума велика — майже 11 тисяч тіло, так що уже зверху 5 тисяч намалювали. Звичайно краще я адвокату заплачу ніж цим ідіотам.

Та небагато, десь тижні півтора, але сума велика — майже 11 тисяч тіло, так що уже зверху 5 тисяч намалювали. Звичайно краще я адвокату заплачу ніж цим ідіотам.
А Ви взнавали яка це сума и Ви сами звидки?

А Ви взнавали яка це сума и Ви сами звидки?
Ну у мене написано, Франківськ. Поки що до юристів не зверталась, сама писала звернення до цієї пєтушатні. Точніше зверталась, але мені резонно пояснили що без договору нічого не зроблять. По сумам не знаю але враховуючи що ті мені намалюють то буде не критично.

У меня тело 9000, недели две назад смотрел было 48000.

Доброго дня друзі, потрібна Вашо допомога, так як я не дуже компетентний в даній справі, може хтось підкаже що робити!
Я військовослужбовець. Неодноразово брав гроші у Бистрозаймі, все нормально виплачував вчасно, закривав також вчасно. Но зараз як і у всіх трохи фінансові проблеми платити толком немає чим, та ще й такі відсотки! Зателефонував їм сказав що військовослужбовець, нагадав Закон України, статті, і все таке, сказали висилай форму 5, я вислав, сказали що отримали! На наступний день телефонують і з наїздом говорять де гроші, у Вас просрочка. Я пояснив ситуацію ще раз, сказали добре! Через деякий час знов зателефонували і почалось: пропонують оплатити тіло кредиту, а відсотки вони потім спишуть, заходжу в кабінет там у мене просрочка, відсотки, пеня і все таке, якщо я оплатю тіло, то ця сумма погасить відсотки пеню і трохи основного тіла, і вони скажуть щоб оплатив остальне, як мені бути!? Як я розумію після отримання форми 5 вони повинні зробити реструктаризацію, списати відсотки, призупинити нарахування нових відсотків, залишити тільки тіло кредиту і тоді я його буду виплачувати! Телефоную, пояснюю їм це, вони кажуть що це "У нас так" и все, и в грубої формі вимагають погасити кредит і бігом виключаються! Що мені з ними робити???

Останнє редагування модератором:
Koder, вимагатиме гарантійний лист, що якщо оплатите тіло, все інше спишуть. З печатками і підписами

Koder, вимагатиме гарантійний лист, що якщо оплатите тіло, все інше спишуть. З печатками і підписами
А так доки не платіть

А може на них в нацком написати? Тому що вони щей образили! Ця тітка яка звонила, типу заявила що задовбали вже, взяв кредит і в армію втік щоб не платити! Якось це зачепило дуже, тому що я на службі ще з 2015 року і в довідкі форма 5 це ясно написано!

А може на них в нацком написати? Тому що вони щей образили! Ця тітка яка звонила, типу заявила що задовбали вже, взяв кредит і в армію втік щоб не платити! Якось це зачепило дуже, тому що я на службі ще з 2015 року і в довідкі форма 5 це ясно написано!
Людям від нацкому приходить що вони з ними договору немають, скільки бачила на форумі то ніхто від них толком документів і не отримував ніяких взагалі. Наразі забийте на них, покричать і перестануть, а потім запропонують оплатити тіло.

Людям від нацкому приходить що вони з ними договору немають, скільки бачила на форумі то ніхто від них толком документів і не отримував ніяких взагалі. Наразі забийте на них, покричать і перестануть, а потім запропонують оплатити тіло.
Так вони і пропонують, але якось незрозуміло як! Почитайте будьласка вище, я описав свою ситуацію!

Так вони і пропонують, але якось незрозуміло як! Почитайте будьласка вище, я описав свою ситуацію!
Я читала, просто розумію що на документи вони не погоджуються, але оплата тільки під документи, скажіть щоб присилали гарантійний лист з мокрою печаткою, як тут уже радили. Інакше вони вам там знову намалюють такого що не розплатитесь.

Я читала, просто розумію що на документи вони не погоджуються, але оплата тільки під документи, скажіть щоб присилали гарантійний лист з мокрою печаткою, як тут уже радили. Інакше вони вам там знову намалюють такого що не розплатитесь.
Зрозумів, велике дякую!

Кому то приходили от них бумажные письма? Мне вот пришло типа копия заявления в прокуратуру (или куда там)

Кому то приходили от них бумажные письма? Мне вот пришло типа копия заявления в прокуратуру (или куда там)
Я делала запрос на предоставление документов и ничего не приходило эти господа даже не соизволили забрать письмо с почты, так что не думаю что они на основании своей туалетной бумаги, которую никому даже по запросу показывать не хотят, будут что-то требовать. 99,99% что это липа. Проверьте данные и сохраните себе, пригодится для реальной прокуратуры)

Я делала запрос на предоставление документов и ничего не приходило эти господа даже не соизволили забрать письмо с почты, так что не думаю что они на основании своей туалетной бумаги, которую никому даже по запросу показывать не хотят, будут что-то требовать. 99,99% что это липа. Проверьте данные и сохраните себе, пригодится для реальной прокуратуры)
Как тогда с ними общаться? Пролонгаций мало было, тело не выплатила ими. А насчитали такое, что на голову не налазит

Как тогда с ними общаться? Пролонгаций мало было, тело не выплатила ими. А насчитали такое, что на голову не налазит
Да у меня то же самое, еще и тело большое. Думаю через юриста решать с ними чтобы попустились, или вообще забью если родню доставать будут. Пока меня пробуют кошмарить а я трубку не беру, берегу нервы.

Да у меня то же самое, еще и тело большое. Думаю через юриста решать с ними чтобы попустились, или вообще забью если родню доставать будут. Пока меня пробуют кошмарить а я трубку не беру, берегу нервы.
А какая у Вас просрочка ?

У меня 71 день. Сверху уже 11 штук
Они там точно борзянки обкушались. На днях найду специалиста и посоветуюсь что с ними делать, хотя склоняют к тому чтобы послать, и так уже столько им за все время заплатила что просто абзац.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі