БыстроЗайм и их сочинения

• Автор теми Автор теми Geka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 623
  • Перегляди Перегляди 49K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
В И М О Г А Н Е Г А Й Н О Г О П Л А Т Е Ж У

Шановний (а) ......

При несплаті боргу в строк 10-ти днів, компанія "Бистрозайм", у розмірі 6 410,40 грн.

Ваша фотографія і дане повідомлення*, буде публічно донесено до Ваших сусідів. Так само, по всьому Вашому місту, на стовпах, зупинках, буде розклеєно Ваше Фото, як шахрая.
aHR0cHM6Ly9tYXJrZXRpbmctaW1hZ2UtcHJvZHVjdGlvbi5zMy5hbWF6b25hd3MuY29tL3VwbG9hZHMvNTBmNjc1ODk4OTVhYjExMmQ5MTUwYzJlZDg0ZTAyNDI1MWViOWYyOGVhY2UyYTZmODc5OTlmNGY5MTMzODBjNjM1MDNkODY2MDAwOGZmZThhMmQxNmI4ZmQyNjUwNWEzM2EyZDA4NmQxN2ExZmQ1YmEzOGYwMjY3ZDk4MTlhZjkuanBn

Шановні сусіди !!!

Я, __________________________ (ПІБ боржника)
прошу вибачити мене за те, що я до Вас звертаюся за допомогою, але складні матеріальні проблеми, що виникли при виплаті позики, змушують благати Вас надати матеріальну допомогу мені і членам моєї родини.
У зв'язку з моєю нездатністю погашати кредит, дуже прошу Вас виділити мені не значну суму грошей, хто скільки може, для погашення мого боргу.
З глибокою повагою і благанням про допомогу !!!
  • Сусід _____________________ (адреса боржника)
А ви їм напишіть що ви кругом розсилку зробите на їх компанію.Хто кого.

Vyezd soglasovan na 26.02 10:00-18:00. Protokol na vzyskanie i raport na vyezd oformleny. Dolzhnik pomeshen v marshrutnyj list vyezdnoj komissii.BYSTROZAJM, бл они же говорили в 15.00 будут подписывать ,

В И М О Г А Н Е Г А Й Н О Г О П Л А Т Е Ж У

Шановний (а) ......

При несплаті боргу в строк 10-ти днів, компанія "Бистрозайм", у розмірі 6 410,40 грн.

Ваша фотографія і дане повідомлення*, буде публічно донесено до Ваших сусідів. Так само, по всьому Вашому місту, на стовпах, зупинках, буде розклеєно Ваше Фото, як шахрая.
aHR0cHM6Ly9tYXJrZXRpbmctaW1hZ2UtcHJvZHVjdGlvbi5zMy5hbWF6b25hd3MuY29tL3VwbG9hZHMvNTBmNjc1ODk4OTVhYjExMmQ5MTUwYzJlZDg0ZTAyNDI1MWViOWYyOGVhY2UyYTZmODc5OTlmNGY5MTMzODBjNjM1MDNkODY2MDAwOGZmZThhMmQxNmI4ZmQyNjUwNWEzM2EyZDA4NmQxN2ExZmQ1YmEzOGYwMjY3ZDk4MTlhZjkuanBn

Шановні сусіди !!!

Я, __________________________ (ПІБ боржника)
прошу вибачити мене за те, що я до Вас звертаюся за допомогою, але складні матеріальні проблеми, що виникли при виплаті позики, змушують благати Вас надати матеріальну допомогу мені і членам моєї родини.
У зв'язку з моєю нездатністю погашати кредит, дуже прошу Вас виділити мені не значну суму грошей, хто скільки може, для погашення мого боргу.
З глибокою повагою і благанням про допомогу !!!
  • Сусід _____________________ (адреса боржника)
Аналогично пришло на почту, походу сегодня у них обрыв мозга.
Кому то быстрогрязь клеила такое уже?

Screenshot_2019-02-20-08-43-16.webpКак думаете,очередная страшилка???

Ну как страшилка, неуплатой мы нарушили эти статьи, но те которые они нарушают несоизмеримы. Забете

Мне такое приходило
Пока так и делаю!Денег то всё равно нет(((Да и пролонгациями уже отдала втрое больше!!!

Мне уже месяц как ничего не пишут и не звонят. Просрочка 71 день

Сегодня первый день просрочки в быстро займ. Позвонил сам что бы объяснить ситуацию и узнать что да как. Какая тетка сразу нахамила и сказала искать деньги для погашения и бросила трубку. Сейчас пришло смс с номера 0931703974 с текстом что у меня осталось 3 часа для добровольной оплаты долга, контроль счета в 12.00 и что нужно иметь чек при себе. И подпись-быстрозайм. Что делать???? Денег нет, будкт где то 25 числа.

Fallen, такое от них мне уже приходило, а сегодня такое от кассы
********************************ич

В результаті порушення Вами зобов'язань перед ТОВ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС" за кредитним договором № 0*******від******* р. компанія розпочала підготовку позовної заяви для передачі Вашої справи до суду.

Остання можливість не допустити судового
розгляду – сплатити борг
17 873 грн!

Для сплати виберіть суму та натисніть кнопку нижче

Дізнатися як ще можна сплатити, натисніть

Відповідно до чинного законодавства України, у разі примусового стягнення заборгованості, Ви будете зобов'язані сплатити витрати, пов'язані з процедурою судового стягнення. Нижче у листі розрахунок можливих витрат у разі судового розгляду по Вашій справі.

УВАГА!
Сплатіть борг і Ви уникнете додаткових витрат до загальної суми заборгованості у розмірі 7 790 грн*

Отримати детальну інформацію щодо заборгованості Ви можете за номером телефону:

Розрахунок можливих витрат у разі судового розгляду по Вашій справі:

Борг на 19.02.2019 р.

17 873 грн.

Державне мито за подачу позовної заяви і витрати на IТЗ (інформаційно-технічне забезпечення) судового засідання

750 грн

Витрати на правову допомогу (адвоката)

5 890 грн.

Витрати на оплату послуг представників позивача

150 грн.

Витрати на оцінку майна боржника

1 000 грн.

Висновок: Прогноз 7 790 грн дод. витрат

Отже, сплативши борг до судового розгляду, Ви уникаєте додаткових витрат у розмірі 7 790 грн**

у этих имбицилов чегото адвокат дороже

Товариство з обмеженою відповідальністю "ПРОСТІ ЗАЙМИ"

Д О С УД О В А В И М О Г А

За договором: позики з Товариство з обмеженою відповідальністю "ПРОСТІ ЗАЙМИ" № 1835349691225

До: Гр. *******

Що до: стягнення простроченої заборгованості.

В сумі: 7 947,00

Шановний ****** Ви систематично порушуєте свої зобов’язання, які взяли на себе відповідно до укладеного з ТОВ "ПРОСТІ ЗАЙМИ"Договору позики № 1835349691225, що унеможливлює нашу подальшу співпрацю.

Остання можливість уникнути судового процесу та витрат пов’язаних з ним – це терміново, протягом 2 днів, сплатити суму простроченого боргу.

Станом на 20.02.2019р. Ваша заборгованість перед ТОВ "ПРОСТІ ЗАЙМИ" складає:

7 947,00грн.

Сплатити
vibYJGrgs5FoAY1uao0_EQ9cuBJKuIEThYmQAtGzJKjwVLQjM3I6jOWx8Sr5RpomK0QlcSEkSSupHgd6rxHjHkx1A9TxTLYGoabVB-I=s0-d-e1-ft

Доступен до: 20.02.2019 23:39:59

Повідомляємо Вам, що юристи з ТОВ "ПРОСТІ ЗАЙМИ" розпочали підготовку позову до суду, внаслідок чого на Ваше майно буде накладено арешт. Заарештоване майно буде реалізоване на відкритих торгах, а отримані від продажу кошти будуть спрямовані на примусове погашення Вашої заборгованості перед ТОВ "ПРОСТІ ЗАЙМИ". При цьому на Вас будуть покладені усі судові витрати та витрати виконавчого провадження.

Заборгованість на 20.02.2019р.

7 947,00

Судовий збір (державне мито) за подання до суду позовної заяви

1762 грн.

Витрати на правову допомогу адвоката

3000 грн.

Витрати пов'язання з оцінкою майна боржника

1200 грн.

Виконавчий збір 10% від суми реалізації майна

500 грн.

Комісія організації, яке реалізує майно (15 % від суми реалізації майна)

750 грн.

*Дані розрахунки є приблизними і можуть відрізнятися від тих, які будуть представлені після судового рішення та його примусового

виконання представниками виконавчої служби

Висновок:

Ваші сумарні витрати в разі подання з ТОВ "ПРОСТІ ЗАЙМИ" судового позиву складатимуть: 15 159,00.

Терміново, але не пізніше 2 днів з дати отримання цього листа, сплатіть суму простроченого

боргу, щоб уникнути додаткових обтяжень.

Реквізити для сплати заборгованості:

ЄДРПОУ – 40858239

р/с – р/р 26504055700155 в Філ.КБ "Приватбанк" Зап.Рег.Управ, МФО 313399

Призначення платежу: 3468202367, 1835349691225

Телефон для зворотного зв’язку: 0931703974

Електронна пошта:

[email protected]

Мені от таке прийшло сьогодні. Як реагувати? Що робити??
никак не реагировать, а можете послать их в суд, но т.к. прежде всего это им не выгодно, то ничего не будет. Поймите все ихние "суровые" бумажки с кучей букав, всего лишь макулатура, особенно смешно в части их расчетов по витратам , бред бредовый.

никак не реагировать, а можете послать их в суд, но т.к. прежде всего это им не выгодно, то ничего не будет. Поймите все ихние "суровые" бумажки с кучей букав, всего лишь макулатура, особенно смешно в части их расчетов по витратам , бред бредовый.

Дело в том, что я сейчас заграницей работаю. Боюсь депортации случай чего. Да и на суд приехать не смогу если будет

Fallen, такое от них мне уже приходило, а сегодня такое от кассы
********************************ич

В результаті порушення Вами зобов'язань перед ТОВ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС" за кредитним договором № 0*******від******* р. компанія розпочала підготовку позовної заяви для передачі Вашої справи до суду.

Остання можливість не допустити судового
розгляду – сплатити борг
17 873 грн!

Для сплати виберіть суму та натисніть кнопку нижче

Сплатити платіж
Подовжити строк
Дізнатися як ще можна сплатити, натисніть тут

Відповідно до чинного законодавства України, у разі примусового стягнення заборгованості, Ви будете зобов'язані сплатити витрати, пов'язані з процедурою судового стягнення. Нижче у листі розрахунок можливих витрат у разі судового розгляду по Вашій справі.

УВАГА!
Сплатіть борг і Ви уникнете додаткових витрат до загальної суми заборгованості у розмірі 7 790 грн*

Отримати детальну інформацію щодо заборгованості Ви можете за номером телефону:

+38 044 333 51 43

Розрахунок можливих витрат у разі судового розгляду по Вашій справі:

Борг на 19.02.2019 р.

17 873 грн.

Державне мито за подачу позовної заяви і витрати на IТЗ (інформаційно-технічне забезпечення) судового засідання

750 грн

Витрати на правову допомогу (адвоката)

5 890 грн.

Витрати на оплату послуг представників позивача

150 грн.

Витрати на оцінку майна боржника

1 000 грн.

Висновок: Прогноз 7 790 грн дод. витрат

Отже, сплативши борг до судового розгляду, Ви уникаєте додаткових витрат у розмірі 7 790 грн**

у этих имбицилов чегото адвокат дороже
в каждом сарае свои фантазеры

Дело в том, что я сейчас заграницей работаю. Боюсь депортации случай чего. Да и на суд приехать не смогу если будет
так и работайте себе спокойно, слово депортация вообще забудьте, мфошкины сараи к этому никакого отношения не имеют, не будет никаких судов, это редкость, им слать макулатуру в письмах нравится больше

Им не выгодно подавать в суд. Поэтому они могут только звонить, доставать и писать смс.

33-34 дня, та может через дней 20.
Какая просрочка у Вас?
Давно от Быстрозайма приходило?

Д О П О З О В Н А В И М О Г А

За договором: позики зТовариство з обмеженою відповідальністю "ПРОСТІ ЗАЙМИ"№

До: ************

Що до: стягнення простроченоїзаборгованості.

В сумі: 20 915,00

Корсун Кирилл Валерьевич, своїми діями Ви вказуєте на небажання виконати свої зобов’язання перед ТОВ "ПРОСТІ ЗАЙМИ" за договором№ .

Ви не одноразово ігнорували наші листи вимоги, тому ми вимушені використовувати всі можливі заходи щодо захисту своїх інтересів.

ТОВ "ПРОСТІ ЗАЙМИ" будезвертатись до державних, у тому числі, й правоохоронних органів стосовно захисту порушених прав кредитора, керуючись ст.16 ЦКУ.

- Сплату додаткових витрат, що включають судовий збір, витрату на правову допомогу, витрати пов’язанні з оцінкою майна боржника, комісії за роботу виконавчої служби та торгівельної організації за реалізацію майна;

- Відповідна інформація про стягнення кредитних коштів через суд буде направлена до всіх Бюро кредитних історій, що унеможливіть подальше отримання кредиту в будь-якій фінансовій України;

- Накладення арешту на всі рахунки в банках;

Негативні наслідки:

<span lang="RU" style="FONT-SIZE: 20pt; FONT-FAMILY: "Times New Roman",serif; LINE-H

Что за последствия : у меня будет шрифт!!

33-34 дня, та может через дней 20.

Д О П О З О В Н А В И М О Г А

За договором: позики зТовариство з обмеженою відповідальністю "ПРОСТІ ЗАЙМИ"№

До: ************

Що до: стягнення простроченоїзаборгованості.

В сумі: 20 915,00

Корсун Кирилл Валерьевич, своїми діями Ви вказуєте на небажання виконати свої зобов’язання перед ТОВ "ПРОСТІ ЗАЙМИ" за договором№ .

Ви не одноразово ігнорували наші листи вимоги, тому ми вимушені використовувати всі можливі заходи щодо захисту своїх інтересів.

ТОВ "ПРОСТІ ЗАЙМИ" будезвертатись до державних, у тому числі, й правоохоронних органів стосовно захисту порушених прав кредитора, керуючись ст.16 ЦКУ.

- Сплату додаткових витрат, що включають судовий збір, витрату на правову допомогу, витрати пов’язанні з оцінкою майна боржника, комісії за роботу виконавчої служби та торгівельної організації за реалізацію майна;

- Відповідна інформація про стягнення кредитних коштів через суд буде направлена до всіх Бюро кредитних історій, що унеможливіть подальше отримання кредиту в будь-якій фінансовій України;

- Накладення арешту на всі рахунки в банках;

Негативні наслідки:

<span lang="RU" style="FONT-SIZE: 20pt; FONT-FAMILY: "Times New Roman",serif; LINE-H

Что за последствия : у меня будет шрифт!!
это все бред... у меня уже 28 000 тыс. и мне уже 3 недели никто не звонил и смс даже не было... они поняли что бесполезно мне звонить.... ждут наверное пока накапает и коллекторам, а я уж то в нацком написал)

Ensi112, ага))) ебя писать от руки таким шрифтом им сочинения на тему. "Влияние отсутствия мозгов и наличие корявых рук на окружающий мир"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі