БыстроЗайм и их сочинения

• Автор теми Автор теми Geka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 623
  • Перегляди Перегляди 49K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Лол, более 0 дней просрочки. Звоню в быстрозайм, прошу выслать договор, так как пишу письмо в найком, ожидание оператора более 15 минут. Прошу выслать договор, говорит что мое дело у "моего" юриста. Я такой в ступоре...
- Какого юриста? Вы хотели сказать в коллекторской компании?
- Нет у юриста, он свьяжется с Вами заватра.
хД что бы это могло значить? Я договра так и не дождусь?
Не дождётесь, я уже месяц прошу!

Тат@яна, тоесть договор они не предоставляют, а звонками и дальше наяривают?

хД а в личном кабинете вообще
"Согласно ст.190,222 УКУ "Мошеничество с финансовыми ресурсами" компание передала Ваше дело в суд. СРОЧНО оплатите задолженность во избежании предпринятых мер. Быстрозайм 0800507570"
Я уже очень надеюсь что дойдет до суда, ибо очень интересно, но уж большие соменеия) С тела 1000 до 5300грн

"Согласно ст.190,222 УКУ "Мошеничество с финансовыми ресурсами" компание передала Ваше дело в суд. СРОЧНО оплатите задолженность во избежании предпринятых мер. Быстрозайм 0800507570"
Я уже очень надеюсь что дойдет до суда, ибо очень интересно, но уж большие соменеия) С тела 1000 до 5300грн
Та какой суд. Они только морально могут. А суд вряд ли

Сегодня бистрозайм у Вайбер предложение сделали. С 10000 оплатить 2800 остальное спишут. Верить в это? Тело кредита было 2000 плюс несколько пролонгаций.

Сегодня бистрозайм у Вайбер предложение сделали. С 10000 оплатить 2800 остальное спишут. Верить в это? Тело кредита было 2000 плюс несколько пролонгаций.
нужно чтобы такая сумма отображалась в личном кабинете - иначе это замануха .

с4аіт
Попросіть щоб вислали пісьмом вам вказану суму якщо ви олатите то до вас притензій не буде.щоб у вас був документ підтведження

А мені прислали що якщо не заплачу то фото моє розклеюють по сусідах типу допоможіть матеріально в ТД. Кому таке приходило?дійсно клеїли?

А мені прислали що якщо не заплачу то фото моє розклеюють по сусідах типу допоможіть матеріально в ТД. Кому таке приходило?дійсно клеїли?
Мені такого не присилали присилали тільки що загоаницю не пустять прострочка 60днів

В мене з майже 10 тіла брав в листопаді нарахували 66. В січні була активна атака калів(борг не продали) оскільки відмовився від іхньоі пропозиціі реструктуризаціі (щось порядка 20 на три неділі) кали наговорили не потріьних гадостей після цього вирішив що питання з ними буду вирішувати в останню чергу, а до цього моменту ще не скоро. Тепер при будь якому дзвінку від них (вже більш діловою мовою) вимагаю надати договір. Дійшли до того що вчора запропонували за 10 тисяч закрити -але договору не дають. відповідно -допобачення. Ох і розізлив я іх. Сказав що по телефону більше не хоче розмовляти привезе договір і буде спілкуватися. Чекаю поставив чайник купив сухариків. Подивлюсь що буде далі. Відпошусь.

Утро началось удачно...

blank.gif

Терміново оплатіть свій борг!!!
Відповідно, ми робимо висновок про Ваше умисне небажання виконувати свої кредитні зобов'язання. На даний момент Ваша справа підпадає під наступні критерії: порушення прав кредитора зазначених у кредитному договорі та цивільному законодавстві України.

Ваша заборгованість є доведеною, обґрунтованою та документально підтвердженою.

Заборгованість залишилась непогашеною у розмірі
15020 грн

Цим листом повідомляємо, що відмова від сплати заборгованості призведе до активних заходів, спрямованих на примусове стягнення заборгованості таких як:
  1. Здійснюватися прозвон Вам, Вашим родичам і на роботу в цілях інформування про стан Вашого боргу в нашій компанії.
  2. Якщо Ви не будете виходити з нами на контакт, Ми будемо відправляти листи і СМС родичам і на роботу з метою інформування про заборгованість.

Утро началось удачно...

blank.gif

Терміново оплатіть свій борг!!!
Відповідно, ми робимо висновок про Ваше умисне небажання виконувати свої кредитні зобов'язання. На даний момент Ваша справа підпадає під наступні критерії: порушення прав кредитора зазначених у кредитному договорі та цивільному законодавстві України.

Ваша заборгованість є доведеною, обґрунтованою та документально підтвердженою.

Заборгованість залишилась непогашеною у розмірі
15020 грн

Цим листом повідомляємо, що відмова від сплати заборгованості призведе до активних заходів, спрямованих на примусове стягнення заборгованості таких як:
  1. Здійснюватися прозвон Вам, Вашим родичам і на роботу в цілях інформування про стан Вашого боргу в нашій компанії.
  2. Якщо Ви не будете виходити з нами на контакт, Ми будемо відправляти листи і СМС родичам і на роботу з метою інформування про заборгованість.
это вас с праздником поздравили

Как они все достали. С родственниками поругались. Сейчас скандал за скандалом. Мне родители угрожают отобрать у меня ребенка Так как я набралась кредитов. Могут на такой основе у меня забрать ребенка?

Если я оформил у них займ, у меня по паспорту стоит апостроф, у них сайт не пропускает его, по факту я могу забить и не платить?

До мене сьогодні зателефонували бо я вже 25.01 не плачу,нема чим,а раніше пролонгувала.Тіло 4000,вже звонить і каже що 8100.Чому я не плачу.бо раніше платила,кажу що нема чим і робіть реструкторизацію,вони мені каже що я вже 1.5 міс.прострочила,хоча ще навіть місяць не пройшов,і каже що ми як 30 днів прострочки то можемо зробити реструкторизацію.Може якась п'яна чи що?Каже платіть стільки можете.То я получається буду пару грн закидати без договора а проценти всеодно будуть капати?Фігушки їм.І ще каже до мене ви ж не алкоголік і не наркоман,то платіть.То якщо я скажу що я алкашка,то можна не платити?:ahaha:

пришло письмо з нацкомфина шо кредит був виплачено пролонгациями и шо бистро займ повинен нам гроши а в особистому кабинети змин немае шо робить

пришло письмо з нацкомфина шо кредит був виплачено пролонгациями и шо бистро займ повинен нам гроши а в особистому кабинети змин немае шо робить
А когда на них писали? И чеки о пролонгации предоставляли?

писала 9 сичня ни не предоставляла

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі