Бистрозайм самий кончаний сарай!!!

• Автор теми Автор теми Karmashka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 2K
Хм а з 12к уже 59 слабо за місяць просрочкі....честно в шоці,а вчора звонить служба безпеки бистро займа і пропонує ну ладно в честь 9го травня домовляємся за 30к.
мне с 9100 насчитали 22000 за 35 дней

Быстро займ припух вообще,тело 5000,пени и штрафы насчитали 14000,а теперь прислали смс,что продадут коллекторам ,и буду платить 35000,честно немного смешно.
Наивные ***** ,пусть помечтают )))
У меня тоже самое, тело 5500, хотят 18000. Присылают смс типа собирай монатки, будешь жить под забором. Конченные y6людku! Ни за что не буду платить им столько!

У меня тоже самое, тело 5500, хотят 18000. Присылают смс типа собирай монатки, будешь жить под забором. Конченные *******! Ни за что не буду платить им столько!
Посылайте их накуй и всё.Ничего они не отберут.Пи..деж это всё

Быстро займ припух вообще,тело 5000,пени и штрафы насчитали 14000,а теперь прислали смс,что продадут коллекторам ,и буду платить 35000,честно немного смешно.
Наивные ***** ,пусть помечтают )))
Тю, тело 10, насчитали 30, продают за 70к. Пусть захлебнутся своей желчью уpoды! И ещё пугают блин

а мне вообще доступ к кабинету забрали ))) Не могу войти пишет не верный пароль звоню в поддержку скидывают пароль пишет не верный ))

У меня 4500 тыс, насчитали за 2 месяца почти 34 тысячи, вообще сдурели и прислали, что завтра по моему региону с 10.00 выездная группа работает.

Товариство з обмеженою відповідальністю "Служба миттєвого кредитування"

З А С Т Е Р Е Ж Е Н Н Я

Щодо передачі справи в колекторську компанію

__________ Товариство з обмеженою відповідальністю "Служба миттєвого кредитування" за договором № ______ надав Вам грошову допомогу, яку Ви не сплатили згідно підписаного договору.

ТОВ "Служба миттєвого кредитування" має намір передати роботу по стягненню проблемної заборгованості до спеціалізованих установ – Колекторської компанії, що призведе до складнощів та виконанню не потрібних проблем не тільки у Вас, але, можливо, у Ваших родичів.

Колекторські компанії ефективно та успішно стягують проблемну заборгованість з неблагодійних боржників, використовуючи професійні засоби:

Відвідування боржника спеціально підготовленими виїзними групами за місцем реєстрації, проживання та роботи боржника;

Плідно співпрацюють с судовими та правоохоронними органами, знаходячи в діях боржника ознаки шахрайства чи порушення цивільного чи кримінального законодавства.

Щоб уникнути наслідків роботи колекторської компанії – терміново сплатіть суму простроченого боргу:

Пошук інформації силами власної служби безпеки;

Використовують спеціальні технічні засоби для доведення до боржника інформації про термінову необхідність погасити заборгованість;

31 134,00грн. </s
Что это значит подскажите?

У меня по ним месяц был ,звонили только мне ,Но я в режиме снежинки была,деньги появились закрыла

как закрыли, по полной?
Да.Ещ не знала про этот форум ....и вот теперь у меня вопрос опытным .Тело было 11 тыс .делала 2 пролонгации на 4 т.и в конце оплатила около 17тыс.Как посчитать переплату,и есть ли смысл требовать с них возврат ?

Да.Ещ не знала про этот форум ....и вот теперь у меня вопрос опытным .Тело было 11 тыс .делала 2 пролонгации на 4 т.и в конце оплатила около 17тыс.Как посчитать переплату,и есть ли смысл требовать с них возврат ?
Як Вам таку велику суму дали? Ви не раз брали, чи офіційна зарплата гарна? Просто читаю, що деякі люди мають дуже великі суми кредитів(тіло). Мені більше 5000 ніде не давали, слава Богу.

Хм а з 12к уже 59 слабо за місяць просрочкі....честно в шоці,а вчора звонить служба безпеки бистро займа і пропонує ну ладно в честь 9го травня домовляємся за 30к.
Мне с 12 насчитали 55.Письмо прислали что в суд подают?

Я не чула такого, щоб вони комусь щось повертали. У них і документів не допросишся.

Просрочка вже як 33 дня. Пеня 4700 борг уже 11800. Пішли на зустріч. Кажуть оплатіть 6тис і потім по частям. Ага вже біжу оплачувати бешані проценти.Переживають щоб моя сім'я спала спокійно. Утім путі які хороші.

Вкладення

• Screenshot_2020-05-25-10-32-19-669_com.android.mms.webp
    Screenshot_2020-05-25-10-32-19-669_com.android.mms.webp
    90 Кб · Перегляди: 26
Як Вам таку велику суму дали? Ви не раз брали, чи офіційна зарплата гарна? Просто читаю, що деякі люди мають дуже великі суми кредитів(тіло). Мені більше 5000 ніде не давали, слава Богу.
Лучше бы и не давали .это был вроде 3й займ.

Назад
Угорі