Быстрозайм реально чудят!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Это одни и те же.

@@@@@@@@ NAV, Пишіть заяву в Прокуратуру всіх рівнів.Я думаю їм це повідомлення не дуже сподобається .

@@@@@@@@ NAV, Мені таке також приходило .Заява від мене вже полетіла .

@@@@@@@@ NAV, Юридична назва :"Прості займи.",а торгова марка "Бистрозайм".

Мне нацком ответил,что будут штормить их проверками))

@@@@@@@@ NAV, Чоловіку також таке прийшло .Заяву в Прокуратуру буду зараз катати.
Це я розумію таке всім розіслали ?
А мені не прислали...

Конкретно не вспомню, но на всех писала точно о ненормировпнных % и угрозах.Прикрепляла сканы всего что было и смс и договор.Ответ пришел через месяц примерно в почт.ящик

Писала на 5мфо и по всем ответил нацкомфин.Я уже озвучивала в теме писем))

О, і мені прийшло !

Хто згідний написати заяву в Генпрокуратуру і Уповноваженому з прав людини?

вот такое ???
В И М О Г А Н Е Г А Й Н О Г О П Л А Т Е Ж У

Шановний (а) Л.............................

При несплаті боргу в строк 10-ти днів, компанія "Бистрозайм", у розмірі 5 013,60 грн.

Ваша фотографія і дане повідомлення*, буде публічно донесено до Ваших сусідів. Так само, по всьому Вашому місту, на стовпах, зупинках, буде розклеєно Ваше Фото, як шахрая.
aHR0cHM6Ly9tYXJrZXRpbmctaW1hZ2UtcHJvZHVjdGlvbi5zMy5hbWF6b25hd3MuY29tL3VwbG9hZHMvNTBmNjc1ODk4OTVhYjExMmQ5MTUwYzJlZDg0ZTAyNDI1MWViOWYyOGVhY2UyYTZmODc5OTlmNGY5MTMzODBjNjM1MDNkODY2MDAwOGZmZThhMmQxNmI4ZmQyNjUwNWEzM2EyZDA4NmQxN2ExZmQ1YmEzOGYwMjY3ZDk4MTlhZjkuanBn

Шановні сусіди !!!

Я, __________________________ (ПІБ боржника)
прошу вибачити мене за те, що я до Вас звертаюся за допомогою, але складні матеріальні проблеми, що виникли при виплаті позики, змушують благати Вас надати матеріальну допомогу мені і членам моєї родини.
У зв'язку з моєю нездатністю погашати кредит, дуже прошу Вас виділити мені не значну суму грошей, хто скільки може, для погашення мого боргу.
З глибокою повагою і благанням про допомогу !!!
  • Сусід _____________________ (адреса боржника)

Сплатити борг Ви зможете:
  • Через відділення компанії
  • Через сайт компанії https://bistrozaim.ua/paycredit
  • Через термінал IBOX
  • Через відділення банку за реквізитами:
    р/р 26504055700155
    в ЗРУ КБ «Приватбанк»
    МФО 313399
    ЄДРПОУ 40858239
Більш детальну інформацію щодо Вашої заборгованості, Ви можете уточнити за номером:
0 800 507 570 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України)

Директор департаменту
Безпосереднього стягнення заборгованості
ТОВ «Бистрозайм»
Павленко О.І
Про фотку тупо гон, ну реально так опустились , щоб таке викидати. Все з ними ясно!!! Якщо б вони це вирішували в діловому стилі, а так колхоз- стайл, Шо в голову прийшло

Про фотку тупо гон, ну реально так опустились , щоб таке викидати. Все з ними ясно!!! Якщо б вони це вирішували в діловому стилі, а так колхоз- стайл, Шо в голову прийшло
я с вами согласна это они мне прислали недели три назад на почту,они запугивают всякой херней,а многие ведь ведуться на это все!Благодаря форуму многое понятно

я с вами согласна это они мне прислали недели три назад на почту,они запугивают всякой херней,а многие ведь ведуться на это все!Благодаря форуму многое понятно
Я реально очень впечатлительный человек, если бы не друзья, родные у которых тоже есть мфо, если бы не форум на который реально захожу каждый день и « подпитываюсь энергией» и мне становится легче... я бы уже все пролонгировала и была бы в долгах ещё больше ( хотя уже некуда)

Я реально очень впечатлительный человек, если бы не друзья, родные у которых тоже есть мфо, если бы не форум на который реально захожу каждый день и « подпитываюсь энергией» и мне становится легче... я бы уже все пролонгировала и была бы в долгах ещё больше ( хотя уже некуда)
у вас хоть родные поддерживают,а мои меня даже слушать не стали ни как перестали общаться,ну и ничего переживу,начну с начала месяца тело отдавать самым воспитаным а дальше будет видно

• Подобається
Реакції: Irok
@@@@@@@@ NAV, А хто у Вас попав під "самих воспитанних"? І тіло Ви їм платите за домовленістю ?

у вас хоть родные поддерживают,а мои меня даже слушать не стали ни как перестали общаться,ну и ничего переживу,начну с начала месяца тело отдавать самым воспитаным а дальше будет видно
А я платить не буду пока сами не предложат тело+% сим поменяла « і шукай вітра в полі» я не одна такая с долгами у каждого второго. Из никто не заставлял их мне давать. И Вы не будьте так наивны. Здоровья Вам!!!

@@@@@@@@ NAV, А хто у Вас попав під "самих воспитанних"? І тіло Ви їм платите за домовленістю ?
пока никому ничего не платила будет что платить буду сама звонить договариваться

А я платить не буду пока сами не предложат тело+% сим поменяла « і шукай вітра в полі» я не одна такая с долгами у каждого второго. Из никто не заставлял их мне давать. И Вы не будьте так наивны. Здоровья Вам!!!
спасибо вам огромное

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі