Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Родственникам, я ему потом перезвонила и высказалась... Он больше не звонил, но заяву в милицию я написала, моя сестра пошла дальше написала и в прокуратуру)Це до вас таке говорили? Чи до родичів?
Та та коза почула що біля мене дитина і почала чесати. Я ім на пролонгації вже більше 6 тисяч віддала.
Аналогично.В мене % ще не білтшим за тіло, але я вже оплатила пролонгаціями більше набагато ніж взяла.
Я написала на євро гроші вже давненько так і відповіді немаєА почему не пишите в Нацкомфинпослуг, сколько об этом говорим, что реально воздействует на них хоть как то. Лучше сидеть,бояться и ждать что же будет дальше.
Нацком не промогает, уже писала, ответ: мы неимеем права вмешиваться в работу мфо.Я написала на євро гроші вже давненько так і відповіді немає
Страні вони а хто має право, понавидавали ліцензій, і що тепер ніхто за ними не слідкує, нормально.Нацком не промогает, уже писала, ответ: мы неимеем права вмешиваться в работу мфо.
тоже такая ситуацыяСегодня зашла в свой кабинет, а там те контакты которые я вносила сменили на контакты моих родственников!!! И попробуй обьяснить семье что не я их туда внесла!!))
А у вас яка просрочка?тоже такая ситуацыя
Знов прийшлоІ це тільки 10 ранку, а що далі буде
мне звонили с е-кеш на прошлой недели тоже дети голодные до сих пор жду соц службу а сама вчера пошла за субсидию туда узнавать,а девки то знакомые,думала что-то скажут но тишина!Яка у вас просрочка? Ви з ними спілкуєтесь?
Мені сьогодні тоже позвонила сказала що дітей заберуть, бо я немаю чим годувати)
Как то набрали мою маму в 21-00 , а она не в настроении была , спал человек себе спокойно никого не трогал и тут звонок на телефон... она как начала « ты какого х.. мне звонишь, ты когда давал кредит ты мне прозвоним делал? Ты бл.. время видел?» и это я ещё в мягко написала...Больше месяца, я не беру трубку, то они и звонят моим родным.
Они ищут ваше больное место.
Похожая и мне хрень пришлаТовариство з обмеженою відповідальністю "ПРОСТІ ЗАЙМИ"
З А С Т Е Р Е Ж Е Н Н Я
Щодо передачі справи в колекторську компанію
Товариство з обмеженою відповідальністю "ПРОСТІ ЗАЙМИ" за договором №.....................надав Вам грошову допомогу, яку Ви не сплатили згідно підписаного договору.
ТОВ "ПРОСТІ ЗАЙМИ" має намір передати роботу по стягненню проблемної заборгованості до спеціалізованих установ – Колекторської компанії, що призведе до складнощів та виконанню не потрібних проблем не тільки у Вас, але, можливо, у Ваших родичів.
Колекторські компанії ефективно та успішно
Відвідування боржника спеціально підготовленими виїзними групами за місцем реєстрації, проживання та роботи боржника;
Плідно співпрацюють с судовими та правоохоронними органами, знаходячи в діях боржника ознаки шахрайства чи порушення цивільного чи кримінального законодавства.
Щоб уникнути наслідків роботи колекторської компанії – терміново сплатіть суму простроченого боргу:
Пошук інформації силами власної служби безпеки;
Використовують спеціальні технічні засоби для доведення до боржника інформації про термінову необхідність погасити заборгованість
9 622,00грн.
Сплатити![]()
Доступен до: 12.01.2019 23:39:59
Якщо у Вас є проблеми зі сплатою всієї суми простроченого боргу, Ви маєте можливість сплатити тільки пеню та суму за користування позикою, щоб припинити зростання боргу та подовжити строк користування позикою. В такому випадку сума становить:
6 622,00грн.
Пролонгувати![]()
Доступен до: 12.01.2019 23:39:59
ага!!!дуру нашли с 3000 пролонгируй почти на 7000 и 3000еще должна,cyku пусть что хотят то и творят
и они же не быстрозайм а прості займі,нужно в договоре посмотреть кто есть кто!
А мені пишуть що фото вставлять і будуть просити допомоги в сусідівПохожая и мне хрень пришла
вот такое ???А мені пишуть що фото вставлять і будуть просити допомоги в сусідів
Та та...3 рази в тиждень таке пишутьвот такое ???
В И М О Г А Н Е Г А Й Н О Г О П Л А Т Е Ж У
Шановний (а) Л.............................
При несплаті боргу в строк 10-ти днів, компанія "Бистрозайм", у розмірі 5 013,60 грн.
Ваша фотографія і дане повідомлення*, буде публічно донесено до Ваших сусідів. Так само, по всьому Вашому місту, на стовпах, зупинках, буде розклеєно Ваше Фото, як шахрая.
![]()
Шановні сусіди !!!
Я, __________________________ (ПІБ боржника)
прошу вибачити мене за те, що я до Вас звертаюся за допомогою, але складні матеріальні проблеми, що виникли при виплаті позики, змушують благати Вас надати матеріальну допомогу мені і членам моєї родини.
У зв'язку з моєю нездатністю погашати кредит, дуже прошу Вас виділити мені не значну суму грошей, хто скільки може, для погашення мого боргу.
З глибокою повагою і благанням про допомогу !!!
- Сусід _____________________ (адреса боржника)
Сплатити борг Ви зможете:
Більш детальну інформацію щодо Вашої заборгованості, Ви можете уточнити за номером:
- Через відділення компанії
- Через сайт компанії https://bistrozaim.ua/paycredit
- Через термінал IBOX
- Через відділення банку за реквізитами:
р/р 26504055700155
в ЗРУ КБ «Приватбанк»
МФО 313399
ЄДРПОУ 40858239
0 800 507 570 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України)
Директор департаменту
Безпосереднього стягнення заборгованості
ТОВ «Бистрозайм»
Павленко О.І
Мені пише бистрозайммне просто реально интересно,они быстрозайм или прості займи,в кабинет меня не пускает хотела посмотреть
а мне пишет и те и те хотя я брала в быстрозаймеМені пише бистрозайм