Быстрозайм. Прострочка. Чого очікувати?

• Автор теми Автор теми Bobik9494
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 53
  • Перегляди Перегляди 4K

Bobik9494

Форумчанин
Дописи
388
Реакції
73
Бали
3625
Bobik9494 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт!
Чого очікувати від Бистрозайм у прострочці? Коли починають дзвонити родичам? І що ще можуть робити?
Прострочка наразі лише два дні, тіло 3000, загальна сума на сьогодні 3990

Всім привіт!
Чого очікувати від Бистрозайм у прострочці? Коли починають дзвонити родичам? І що ще можуть робити?
У мене до місяця була прострочка, тільки по смс лякали.
Всім привіт!
Там калькулятор хріновий....

У мене до місяця була прострочка, тільки по смс лякали.

Там калькулятор хріновий....
В мого знайомого була але два роки тому. Писали ще на вайбер. Цікаво що змінилось за два роки і чого очікувати мені від них зараз, і чи можна домовитися на часткове списання

Дзвінки, смс, можливо листи, можливо будуть дибіли дзвонити і казати, що вони з поліції)))

Bobik9494, насчитать с 3к могут 300к. Правда потом, как никакие способы не действуют, списывают чуть ли не до тела, если не ошибаюсь

Ну спробую домовитись на щось адекватне з ними, щоб не почали замахувати рідних
На ранніх термінах адекватного не буде.. щоб закрити за тіло треба довго морозитись
Але як писав Искатель - в них поламаний калькулятор))
Але при цьому часто йдуть на тіло

Всім привіт!
Привіт! В мене вони спокійні (прострочка з квітня). Але в мене багато МФО, рідні вже навчені не спілкуватись ні з ким, ігнор тотальний. Пару листів із залякуваннями напишуть на електронку і зникнуть.

Раджу змінити номер і закрити соц.мережі, вайбер. Бо чим менше бачиш пропущених, тим спокійніше)

На ранніх термінах адекватного не буде.. щоб закрити за тіло треба довго морозитись
Але як писав Искатель - в них поламаний калькулятор))
Але при цьому часто йдуть на тіло
Так там тіло 3к, а загалом зараз 4к... Може на реструктуризацію спробувати чи щось в тому роді. Евакеш мені без проблем на 7 день простроченння з 4400 списали до 3500 і розбили на два платежі

Так там тіло 3к, а загалом зараз 4к... Може на реструктуризацію спробувати чи щось в тому роді. Евакеш мені без проблем на 7 день простроченння з 4400 списали до 3500 і розбили на два платежі
Евакеш нове мфо, можливо більш лояльне, клієнтуру набиває....
Хочете - пробуйте домовлятись...

На скільки я пам'ятаю, ці на реструктуризацію не йдуть. Можуть списати пару сотень з нарахованих тисяч.

І взагалі я вважаю, що реструктуризація - не завжди добре. Є ризик не оплатити вчасно і все почнеться спочатку.

У Вас тільки вони чи ще є МФО?

Привіт! В мене вони спокійні (прострочка з квітня). Але в мене багато МФО, рідні вже навчені не спілкуватись ні з ким, ігнор тотальний. Пару листів із залякуваннями напишуть на електронку і зникнуть.

Раджу змінити номер і закрити соц.мережі, вайбер. Бо чим менше бачиш пропущених, тим спокійніше)
А в мене нажаль рідні надто консервативні і кіпішні, тому краще вирішити питання доки нікому не телефонують
Суми в мфо невеликі і їх всього 7, реально закрити до 2 -3 місяців якщо домовлятись

На скільки я пам'ятаю, ці на реструктуризацію не йдуть. Можуть списати пару сотень з нарахованих тисяч.

І взагалі я вважаю, що реструктуризація - не завжди добре. Є ризик не оплатити вчасно і все почнеться спочатку.

У Вас тільки вони чи ще є МФО?
Є ще 6 окрім цих. Але з Мікрокеш легко домовитись про зупинення процентів, з Евакеш вже домовився списали 900 грн і дали два місяці на оплату. В кумо там 1500 які погашу на наступний тиждень. Єдине що в Укрпозиці три місяці прострочки і сума 8600

А в мене нажаль рідні надто консервативні і кіпішні, тому краще вирішити питання доки нікому не телефонують
Суми в мфо невеликі і їх всього 7, реально закрити до 2 -3 місяців якщо домовлятись

Ви знаєте, я теж думала, що мої рідні консервативні і кіпішні, а виявилось навпаки - ми команда. Борги за мене принципово нікому не дозволяю закривати, а от оборону по типу "Нє рєбята, тут таких не знають, до побачення" і ігнор телефонний відмінно виконують.

За 2-3 місяці знайдуть, кого захочуть.

Як би Вам не було страшно, поговоріть з рідними. Не обов'язково розповідати про всю кількість. Можете сказати, що є пару штук. Так склалось, потрібно було терміново, це моє особисте. Покіпішують раз-два-три і заспокояться. Краще самі попередьте.

Ви не один такий в світі, все буде добре

Ви знаєте, я теж думала, що мої рідні консервативні і кіпішні, а виявилось навпаки - ми команда. Борги за мене принципово нікому не дозволяю закривати, а от оборону по типу "Нє рєбята, тут таких не знають, до побачення" і ігнор телефонний відмінно виконують.

Як би Вам не було страшно, поговоріть з рідними. Не обов'язково розповідати про всю кількість. Можете сказати, що є пару штук. Так склалось, потрібно було терміново, це моє особисте. Покіпішують раз-два-три і заспокояться. Краще самі попередьте.

Я вже бачив їхню реакцію на один дзвінок від Прімоколект по кредиту ЕваКеш))) власне тоді одразу і домовився про списання 900 грн і оплату в два платежі по 1750

А щодо того чи знайду. То вже залежно як шарашка. Дінеро колись за два роки ніякого найти не захотіла і спокійно оплачував по частинам... Так само як і Форза... Це з колишнього досвіду.. тоді мав три мфо і дзвонили лише Манібум і то моїм старим одногрупникам

Назад
Угорі