Быстрозайм. Прострочка. Чого очікувати?

• Автор теми Автор теми Bobik9494
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 53
  • Перегляди Перегляди 4K

Bobik9494

Форумчанин
Дописи
385
Реакції
72
Бали
3625
Bobik9494 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт!
Чого очікувати від Бистрозайм у прострочці? Коли починають дзвонити родичам? І що ще можуть робити?
Прострочка наразі лише два дні, тіло 3000, загальна сума на сьогодні 3990

зараз ще неплачевна
Зараз ще не плачевна.. почитайте форум, як люди і по третьому - четвертому кругу залазили, і щоразу більші і більші суми... А фінал завжди один - 100-150-200 тисяч

Зараз ще не плачевна.. почитайте форум, як люди і по третьому - четвертому кругу залазили, і щоразу більші і більші суми... А фінал завжди один - 100-150-200 тисяч
Я вже не залізу ні по якому кругу. Розбираюсь з тим що є і по всьому... За те щоб пробувати брати ще десь навіть не думаю
А писати заяви для внесення в чс теж допомагає, свого часу коли в Кешбері на мене шахрайським чином оформили кредит написав такі заяви в усі відомі мені мфо і спробував чи щось діє одразу вибиває коли вводиш іпн що повторна реєстрація неможлива

Bobik9494, можна так, можна в убкі замовити послугу freeze, але вона платна, 500 грн в рік

Bobik9494, можна так, можна в убкі замовити послугу freeze, але вона платна, 500 грн в рік
Так себе перестраховуєш. Цікава послуга, треба буде її розглянути по закритті моїх вже 6 МФО, ЄваКеш тількищо погасив

В моем случае первые 3 месяца доставали и меня и маму. Говорили и со следователем и заявлениями в суд пугали и в социальную службу и фамилии реальные называли, только вот с рай отделом промахнулся. На реструктуризацию идут, но не на выгодных условиях. Только через год они согласились на тело в моем случае. С 6000 насчитали больше 200000. Но теперь все у них чисто.

В моем случае первые 3 месяца доставали и меня и маму. Говорили и со следователем и заявлениями в суд пугали и в социальную службу и фамилии реальные называли, только вот с рай отделом промахнулся. На реструктуризацию идут, но не на выгодных условиях. Только через год они согласились на тело в моем случае. С 6000 насчитали больше 200000. Но теперь все у них чисто.
Вмисле "теперь все у них чисто"?

а як розібрались з тим кредитом? просто цікаво
Я вже не залізу ні по якому кругу. Розбираюсь з тим що є і по всьому... За те щоб пробувати брати ще десь навіть не думаю
А писати заяви для внесення в чс теж допомагає, свого часу коли в Кешбері на мене шахрайським чином оформили кредит написав такі заяви в усі відомі мені мфо і спробував чи щось діє одразу вибиває коли вводиш іпн що повторна реєстрація неможлива

З Кешбері? Він висить третій рік,ніхто не дзвонить, не пише... Сума зупинилась на 3960 і так досі і висить

Від них прийшов лист що їхня служба безпеки перевірила карту на яку пішли кошти і що вона дійсно належить іншій особі... Кому і тд не вказали
А далі мовчання ні смс, ні дзвінків, ні листів..колекторам також не продали

Так як зможу погасити на протязі місяця
Вам тут правильно говорят, на протяжении месяца они Вам столько насчитают, что и платить не захочется. У них % и штраф в день по 400грн.
У меня у них тело 10тыс, просрочка два с половиной года, насчитали уже около полмиллиона. )
На счёт обзвона окружающим, будут звонить и говорить, что это следователь из полиции. )

Від них прийшов лист що їхня служба безпеки перевірила карту на яку пішли кошти і що вона дійсно належить іншій особі... Кому і тд не вказали
А далі мовчання ні смс, ні дзвінків, ні листів..колекторам також не продали
але і борг не скасували. а Ви їм написали на підставі того листа, щоб вони закрили в кабінеті той висяк?
то ж таке діло, зараз не продали, а потім щось перемкне їх і як вліплять ІНН

але і борг не скасували. а Ви їм написали на підставі того листа, щоб вони закрили в кабінеті той висяк?
то ж таке діло, зараз не продали, а потім щось перемкне їх і як вліплять ІНН
Та вот ще думаю що з ним робити
Згідно їхнього ж договору сума вже не виросте...3960

Всім привіт!
Чого очікувати від Бистрозайм у прострочці? Коли починають дзвонити родичам? І що ще можуть робити?
Пипец не то слово что будут звонить, это мягко сказано, закрывайте все соц сети, будут гадость писать такую мама не горюй.

Всім привіт!
Тіло кредиту було 2800, зара за 2 місяці просрочки хочуть 12тисяч. Продали рерше Інкасо, тепер Арго, то цей гавнокал обдзвонив дуже далеких родичів, яких я навіть не знаю і деяких з них бачила раз за життя, погрожував шо завтра прийдуть до них додому і будуть ізискати їхнє майно. Смішно

Назад
Угорі