Быстрозайм. Прострочка. Чого очікувати?

• Автор теми Автор теми Bobik9494
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 53
  • Перегляди Перегляди 4K

Bobik9494

Форумчанин
Дописи
385
Реакції
72
Бали
3625
Bobik9494 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт!
Чого очікувати від Бистрозайм у прострочці? Коли починають дзвонити родичам? І що ще можуть робити?
Прострочка наразі лише два дні, тіло 3000, загальна сума на сьогодні 3990

Тіло кредиту було 2800, зара за 2 місяці просрочки хочуть 12тисяч. Продали рерше Інкасо, тепер Арго, то цей гавнокал обдзвонив дуже далеких родичів, яких я навіть не знаю і деяких з них бачила раз за життя, погрожував шо завтра прийдуть до них додому і будуть ізискати їхнє майно. Смішно
А когда вас продали Арго?

Привіт форумчани! Маю борг у 8 МФО, (спочатку їх було 17). Так саме більше дістає Бистрозайм, а точніше вже Арго, обзвонив усіх родичів далеких чоловіка, навіть не моїх. Гавнокал познаходив їхні адреси і тероризує кучою дзвінків на день, але мене цікавитьчи вони ці дані скидають в якусь базу? Бо зара просрочка ще в Манівео 20 днів, думаю теж почнуть терор. Чи можуть дзвонити до тих самих далеких родичів??

Десь більше тижня

О, а у мен эта шарага вообще пропала с горизонта, второй год тишина, хз даже продали ли они кому-то

цікавитьчи вони ці дані скидають в якусь базу? Бо зара просрочка ще в Манівео 20 днів, думаю теж почнуть терор. Чи можуть дзвонити до тих самих далеких родичів??
в теорії шараги можуть обмінюватися інформацією. Але, це не обов'язково, адже зараз, за бажання, можна нарити купа інформації... Манівео можуть самі собі щось нарити...

Тіло кредиту було 2800, зара за 2 місяці просрочки хочуть 12тисяч. Продали рерше Інкасо, тепер Арго, то цей гавнокал обдзвонив дуже далеких родичів, яких я навіть не знаю і деяких з них бачила раз за життя, погрожував шо завтра прийдуть до них додому і будуть ізискати їхнє майно. Смішно
Продали колекторам за два місяці? Чи дали на продзвін?

Продали колекторам за два місяці? Чи дали на продзвін

Продали колекторам за два місяці? Чи дали на продзвін?
Ну кажуть що коли дзвонять, що це колекторська компанія Арго, хоча може це ті самі з Бистрозайму але називаються тіпа ✌? Арго.
На продзвін також поставили по 50 дзвінків в день, з 0512, 0532,0522, 0442 правда вони всі в блок ідуть

Всім привіт!
Чого очікувати від Бистрозайм у прострочці? Коли починають дзвонити родичам? І що ще можуть робити?
Вчера написали в Вайбере, долг 47500, но могут списать до 4700, если оплачу до 27.10, проснулись , спустя без двух недель 2 года

Всім привіт!
Следак наберёт )))

Всім привіт!
Вчора домовились що вношу 650 грн і зупиняють нарахування відсотків. І за 6 тижнів, кожні два тижні по 1000 внести як по реструктуризації

Вчора домовились що вношу 650 грн і зупиняють нарахування відсотків. І за 6 тижнів, кожні два тижні по 1000 внести як по реструктуризації
Гарантийку требуйте, а то засчитают это как пролонгацию.

а Інкасо тихі були?

добрый, спустя несколько лет решил позакрывать все свои старые хвосты дело дошло и до быстрозайма, за 3 года с тела 1к накопилось 70к, сначала написал на почту - тишина, позвонил на горячую линию , спустя 3х диалогов в разными людьми перезвонил человек и я напрямую говорю, 2 тела в течение 20 минут и мы расходимся на что ответ - "без проблем" , сразу скинул гарантийку в вайбер и сказал что остаток спишут в течение двух дней.
З.Ы. под все звонки взял одноразовый телефон и одноразовую симку, на всякий случай)
З.Ы.Ы. Я давно читал этот форум, потом поменялась жизнь и забил на эти звонки ( сменил номер и временно жил в другом городе ) , а тут решил закрыть эту "черную" дыру в своей жизни и решил написать сюда что обо всем с ними можно договориться
По поводу диалогов с другими МФО не знаю, писать в этой ветке либо уже под нужной
З.Ы.Ы.Ы. Не берите кредиты, особенно в МФО если вы не уверены что сможете отдать , не портите жизнь себе и близким, я прошел через это так же и нечего хорошего не было , по этому берегите себя и близких
З.Ы.Ы.Ы.Ы - пруфы по быстрозайму прикрепил снизу

Вкладення

• 1636555957171.webp
    1636555957171.webp
    27.3 Кб · Перегляди: 59
  • 1636556214772.webp
    1636556214772.webp
    24.9 Кб · Перегляди: 55
Є ще 6 окрім цих. Але з Мікрокеш легко домовитись про зупинення процентів, з Евакеш вже домовився списали 900 грн і дали два місяці на оплату. В кумо там 1500 які погашу на наступний тиждень. Єдине що в Укрпозиці три місяці прострочки і сума 8600
Попросять реструктуризацію на три місяці в мене була там просрочка з 5500 було 8 з чимось.платила 3 місяці по 2713.Пішли на поступки.

Назад
Угорі