Быстрозайм, что делать?

• Автор теми Автор теми dirtyx
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 149
  • Перегляди Перегляди 10K
В общем, я просил реструктуризацию , мне сказали , что нужно оплатить 6500 , я думал , что найду деньги и согласился , вчера спросили есть ли деньги, я попросил ещё 1 день и мне пишут
Ну і що... Звичайна для них практика. Я все це і навіть гірше вислухала і телефонному режимі.. А знаєте по телефону навіть краще, обложиш їх тим самим і навіть гірше і все аж легше на душі. А смс прочитав і неприємний осад лишився. Мені після смс такого роду самій до них позвонити та побалакати по душах хочеться. До речі після того я поговорила з таким гадом матом Бистрозайм уже десь на місяців два зник. Ні смс ні дзвінків лише відсотки рахують. Так що раджу просто заблокувати повідомлення щоб не сприймати близько до серця. Не варто через якесь кончане хамло яке окрім матюків не знає нормальних слів псувати собі настрій. Ну взагалі з усіх моїх МФО погрожувало багато але на мат переходили лише Бистрозайм

Во имя серого ланоса благостного и единого и Громова великого и ужасного - АСТАНАВЫТЕСЬ, выездной группой заклинаю Вас! БЗ это безобидные клопы на фоне многих и многих других. Я вот даже не помню, когда последний раз слышал о них даже. Просрочка больше года и в талии не жмёт. Если нечем платить - не общайтесь всё просто.
И еще интересный момент: никогда, повторяю никогда не давайте макакам информацию или ответы на вопросы, которые они задают - так вы только подтверждаете, что идёте на контакт и вас можно в потенции прессовать. Либо игнор - либо неадекват. Ну а если Вы действительно хотите оплатить - тогда, конечно, выполняйте взятые обязательства. Но без гарантийного письма я бы и этого делать не стал.

а просрочка була?
Просрочка была 2 месяца , никто не звонил и не беспокоил . Самая спокойная компания. Они вообще на пофигизме , но дело передают коллекторам они тоже не пишут и не звонят)

Забить на них в мене просрочки поки що 20 днів. Подала в Нацком на них ..відповідь таких нема в реєстрі фінустанов. А це подала ще на Прості займи і Служба миттєвого кредитування. Договор у них з порушенням...так що я трубку не беру мороз...пошли нах
Можна зразок листа?)

Можна зразок листа?)
а у вас договір і платіжки на руках є з цими заразами? якщо нема то нема ніякого сенсу писати мені прийшла відповідь на Прості займи пишуть щоб предоставила документи.... а де їх взять??? їх розстрелюй а вони доків не дадуть

а у вас договір і платіжки на руках є з цими заразами? якщо нема то нема ніякого сенсу писати мені прийшла відповідь на Прості займи пишуть щоб предоставила документи.... а де їх взять??? їх розстрелюй а вони доків не дадуть
На жаль нічого... у мене прострочка 7 днів, лякають батькам подзвонити, а мені цього дуже не хочеться(

На жаль нічого... у мене прострочка 7 днів, лякають батькам подзвонити, а мені цього дуже не хочеться(
У мене просрочка другий місяць тарабанять сину він контактний і бльше нічого вони не можуть вони сци....ни...

А у Вас є договір? Я писала на них. Відповідь: надати докази. В особистому кабінеті(вчора заходила)вказані лише номер закритого та чомусь два рази відкритого. Були пролонгації, вони теж не вказані. Зараз мені не пишуть, можливо дзвонять- не знаю, всі в блок. Пробувала реструктуризацію, але внесла 5000, більше не потягнула та одумалася. Що буде, те буде. Із тіла 4500 виросло 20000. Десь три місяці просрочки. Заплатила їм 10000 точно. Буду знову писати в Нацком,що договору в мене немає, хай роблять їм запрос.
В мене з 3800 виросло уже більше ніж 35000 я реакції ноль

Зачем реально вести с такими диалог? Бред несут и на нервах играют

Vas preduprezhdali pro informirovaniya rodstvennikov pro dolg 17279grn i proinformirujte blizkih pro oplatu imi dolg. Adres uzhe na marshrute. Data 29.03.2020. 0800507570

Кому-то приходило такое?

А мені таке прийшло сьогодні тіло 12к просрочкі 15днів

Вкладення

• Screenshot_20200326-134206_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20200326-134206_Samsung Internet.webp
    112.5 Кб · Перегляди: 72
Татьяна SM, скажите, пожалуйста, может вы знаете, если им написать чтобы отправили договор для подачи документов в Нацком. Это их припугнет хоть как-то? Я просто не отвечаю на звонки и не хочу. А вот если написать на мейл

Татьяна SM, скажите, пожалуйста, может вы знаете, если им написать чтобы отправили договор для подачи документов в Нацком. Это их припугнет хоть как-то? Я просто не отвечаю на звонки и не хочу. А вот если написать на мейл
я писала на них в нацком спочатку на бистрозайм була відповідь шо таких немає в реєстрі фінустанов, потім написала Служба миттєвого кредитування теж відповідь тільки просят докази договір платіжки але у мене договора немає і платила через особистий кабінет а той лист що відправила в нацком скопірувала і в бистрозайм відправила спочатку тарабаніли дуже і син контактний а це десь пропали іноді робот подзвонить і все на електронку шлють мені листи через день що можлива рострочка але я їм уже до 40 тисяч заплатила так шо більше некопійки не отримають від мене . І звонілка бешена сказала що вони в суд не подають ну і хай пи...ють в ліс. А да може до когось з знайомих і тарабанять дві подруги говорять що якісь тарабанять але у мене мфо 13 шт

Допоможе як мертвому припарка

І писала і просила договір відповіли все в особистому кабінеті шукайте

Назад
Угорі