Щоденник Були б мізки, був би струс..

• Автор теми Автор теми Elennko
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 212
  • Перегляди Перегляди 7K

Elennko

Форумчанин
Дописи
84
Реакції
53
Бали
158
Elennko не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт. Я тут новенька, але зі старими проблемами. Як і більшість шкодую що не знайшла Вас раніше. Потрібна підтримка. Дійшла до межі пролонгаціями та перепозиками. Сьогодні хочу розказати все чоловіку...господи дай йому сил мене не задушити..Дуже боюсь його втратити. А ще страшніше це батьки, що робити-не знаю.
Вже пішли перші дні просрочок в деяких конторах.
Страшно до обмороків. Як їм про це сказати???

Привіт. Я тут новенька, але зі старими проблемами. Як і більшість шкодую що не знайшла Вас раніше. Потрібна підтримка. Дійшла до межі пролонгаціями та перепозиками. Сьогодні хочу розказати все чоловіку...господи дай йому сил мене не задушити..Дуже боюсь його втратити. А ще страшніше це батьки, що робити-не знаю.
Розповідати слід все як є, нічого не приховуючи. Рано чи пізно до них хтось додзвониться і наплетуть такого, що не відмиєтесь

Розповідати слід все як є, нічого не приховуючи. Рано чи пізно до них хтось додзвониться і наплетуть такого, що не відмиєтесь
Вони в мене гарячкуваиі трохи. А я боюсь шось ляпнути на нервах.. Щоб не полетіло все під три чорти(
А ще думаю сходити до лікаря, перевіритись на депресивний стан.
От і початок. Тільки не знаю чого

Много у вас кредитов?

Вони в мене гарячкуваиі трохи. А я боюсь шось ляпнути на нервах.. Щоб не полетіло все під три чорти(
А ще думаю сходити до лікаря, перевіритись на депресивний стан.
От і початок. Тільки не знаю чого
Вам краще знати як підійти до родини і до чоловіка.

Зараз мізки як в тумані. Ззовні ніби спокійна, а в голові повний треш. Картинки малюю такі шо і говорити страшно. Куди бігти, що робити, а як воно буде, а якщо... Причому я пам'ятаю як мама почудила колись, але вона цього не хоче згадувати. Шо мені було за 2 місяця простроченої комуналки(.А зараз це буде Хіросіма. А якщо брат дізнається, то я всіх втрачу. Не хочу втрачати родину
Вам краще знати як підійти до родини і до чоловіка.

Фантазія бурна(
Причому маю стабільну роботу, але зп вже не вистачає на погашення. Знаю що треба десь півроку щоб розгребтись, але як сказати

А я везуча як лотерея МСЛ) То чоловік без роботи залишиться, то зп затримували, то зламається щось. І ніби ось світло на горизонті, але походу то нова дупа. Потрібні були гроші. З зп віддала, видохнула. Тут знову дупця, взяла, віддала. Дупця, взяла, пролонгація, дупа. І потім карусель пролонгаціїї, проценти, нові контори. І ось вже невивожу.
Попросите нейронку вам текст речи написать, если не знаете что сказать.
А як це працює?

А я везуча як лотерея МСЛ) То чоловік без роботи залишиться, то зп затримували, то зламається щось. І ніби ось світло на горизонті, але походу то нова дупа. Потрібні були гроші. З зп віддала, видохнула. Тут знову дупця, взяла, віддала. Дупця, взяла, пролонгація, дупа. І потім карусель пролонгаціїї, проценти, нові контори. І ось вже невивожу.
То чому ви боїтесь реакції чоловіка?
Його не цікавило звідки гроші беруться?
Якщо все як ви описуєте, то навпаки мав би підтримати і разом все розгребти.

То чому ви боїтесь реакції чоловіка?
Його не цікавило звідки гроші беруться?
Якщо все як ви описуєте, то навпаки мав би підтримати і разом все розгребти
Знаєте, логічно. Я про це теж думала.
Та от чому не було йому сказати раніше, я не знаю.

Батькам треба розповісти в першу чергу.
Майже у всіх конторах, де 5000, де 3000, де 15000. Напевно краще сказати де немає(
В мене така ж ситуація з кредитами...інколи руки опускаються,але це не головне в житті.😘

Elennko, як би це не було прикро але трабли з кредитами добре відкривають очі на оточення
В мене в деяких випадках навіть здивування було. Та і на більшість оточення якось все одно. А от на рідню..
Батькам треба розповісти в першу чергу.

В мене така ж ситуація з кредитами...інколи руки опускаються,але це не головне в житті.😘
А ви як зізнались? Якщо не секрет

В мене в деяких випадках навіть здивування було. Та і на більшість оточення якось все одно. А от на рідню..

А ви як зізнались? Якщо не секрет
Честно підійшла до мами і сказала,що так вийшло...але я все вирішу,не потрібно нервувати :) Мама каже чого ти мені не сказала ,я б допомогла закрити.

Назад
Угорі