Щоденник Була у безвихідній ситуації і набралася боргів

• Автор теми Автор теми Pandali21
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 546
  • Перегляди Перегляди 29K
Это какой то кошмар. Звонит мне только что классный руководитель моего сына, и спрашивает, давала ли я ее номер телефона к кредитному договору. Ей сказали поговорить со мной, так как она моя родственница. Я ей сказала, чтобы она их всех блокировала, что это все мошенники. Я так подозреваю этим начали заниматься Кредитпроминвест. А перед этим звонили мужу, представился Николаем, сказал чтобы муж со мной поговорил, спрашивал что я наверное игроманка. При этом не представились что за компания и т.д. Короче, у меня сегодня съедет крыша нахрен.

Это какой то кошмар. Звонит мне только что классный руководитель моего сына, и спрашивает, давала ли я ее номер телефона к кредитному договору. Ей сказали поговорить со мной, так как она моя родственница. Я ей сказала, чтобы она их всех блокировала, что это все мошенники. Я так подозреваю этим начали заниматься Кредитпроминвест. А перед этим звонили мужу, представился Николаем, сказал чтобы муж со мной поговорил, спрашивал что я наверное игроманка. При этом не представились что за компания и т.д. Короче, у меня сегодня съедет крыша нахрен.
Вы брали в бит капитпл, или другое мфо?

Вы брали в бит капитпл, или другое мфо?
в бит капитал бог отвел, там у меня нету кредита. У меня в кредит касса, Селфи кредит, Аванс кредит, и был кредит в ЕГроші, но они меня перепродали в кредитпроминвест

в бит капитал бог отвел, там у меня нету кредита. У меня в кредит касса, Селфи кредит, Аванс кредит, и был кредит в ЕГроші, но они меня перепродали в кредитпроминвест
Из вашего списка таким занимаются кредитпроминвест. Особенно , если брали через приложение(

О е гроши это такие же отбитые как биты....эти могли, держитесь
Из вашего списка таким занимаются кредитпроминвест. Особенно , если брали через приложение(
Это типа коллекторы?

та я чисто методом исключения тоже так поняла, что єто кредитпроминвест. Потому что номер телефона мужа я нигде не указывала и не указываю. Самое главное, что эти твapu не представляются как положено. Я уже просто морально не выдерживаю все это.

О е гроши это такие же отбитые как биты....эти могли, держитесь

Это типа коллекторы?
Кредитпроминвест це факторінгова компания, ну по крайней мере так у них написано на сайте и в их документах. Им ЕГроши перепродают долги, которые не платят

Біти поламалися,але грошей поки нема

Вкладення

• Screenshot_20240625-163548.webp
    Screenshot_20240625-163548.webp
    47.4 Кб · Перегляди: 129

Біти поламалися,але грошей поки нема
І в мене таке ;)

Підкажіть ще будь ласка таке питання. Аванс кредит передали мою справу в УкрБорг. Чи можуть ще вони телефонувати всим кому зможуть, навіть якщо я не давала нічиї номера телефонів?

Підкажіть ще будь ласка таке питання. Аванс кредит передали мою справу в УкрБорг. Чи можуть ще вони телефонувати всим кому зможуть, навіть якщо я не давала нічиї номера телефонів?
Можуть. Всі можуть телефонувати по оточенню, навіть, якщо дані ви не давали. Оточення краще попередити і бути готовим до цього при виході на прострочки. З ними не спілкуватися.

Аванс звонил только мне, не знаю как другим
Біти вже вкрай охриніли в 9 вечора звонити 🤦 . Англічани недороблені
Чи ку-ку совсем ашалели....

Доброго дня. Скажіть будь ласка ТОП1 прислали на телеграм повідомлення і ще звонили ось такого формату повідомлення.

Добрий день. Фінансова компанія "ТОП1" - Досудовий відділ стягнення по кредиту 97755 - Тарасенко Дмитро.

Вам потрібні лояльні умови для оплати в добровільному порядку? Чи будемо врегульовувати питання в судовому порядку? Сума на оплату 10300 грн а тіло кредиту 2500 грн.
Говорять якщо не вирішим питання по оплаті вони подадуть в суд і будуть стягувати кошти.поки питаються поговорити і домовитись про лояльні умови оплати .Подають вони в суд ?

Доброго дня. Скажіть будь ласка ТОП1 прислали на телеграм повідомлення і ще звонили ось такого формату повідомлення.

Добрий день. Фінансова компанія "ТОП1" - Досудовий відділ стягнення по кредиту 97755 - Тарасенко Дмитро.

Вам потрібні лояльні умови для оплати в добровільному порядку? Чи будемо врегульовувати питання в судовому порядку? Сума на оплату 10300 грн а тіло кредиту 2500 грн.
Говорять якщо не вирішим питання по оплаті вони подадуть в суд і будуть стягувати кошти.поки питаються поговорити і домовитись про лояльні умови оплати .Подають вони в суд ?
Подати в суд можуть теоретично всі. А практично невелика кількість шараг це робить.
Визначтесь яка сума для вас "лояльні умови" і від неї "пляшіть".
Тобто запропонують щось адекватне - домовляйтесь як маєте бажання і основне кошти.
В усіх інших випадках вести з ними діалог не має змісту зовсім.

Не ну довбеники якісь,вчора хотіли 70 сьогодні 50 к,то визначтеся. Але все одно багато хочуть

Вкладення

• Screenshot_20240628-132223.webp
    Screenshot_20240628-132223.webp
    54.9 Кб · Перегляди: 106
Мабуть з математикою погано)
Там певно з нею тяжко,але сьогодні пропогують не тільки списання, а і позику нову одразу в 1000 юсд, можете їх собі усунути туди де вони сидять😏. Чекаю повідомлення про виїздну группу, спитати коли будуть чи що, щоб може коровай ,сіль підготувати, рушника вишити, ну а чого🤣

Назад
Угорі