Щоденник Була у безвихідній ситуації і набралася боргів

• Автор теми Автор теми Pandali21
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 546
  • Перегляди Перегляди 29K
Тоже не поняв схеми як вони спишуть відсотки якщо то просто реструктуризація з 1,5х-2х переплатою ......
Отож, гроші на вітер... Враховуючи, що це не єдине мфо в списку, то думаю, що їй є куди зараз витратити ці гроші. А це майже 12 тис.

Вже прислали два смс, що лист надішлють на місце реєстрації
І що тут такого. Вони будуть писати, дзвонити, слати свій спам. На це не треба звертати уваги. Ви не закриєте МФО, якщо будете іти на подібні реструктуризації. Лише в прострочки, мороз, і чекати вигідних умов. Поступово, по одному, по можливості закривати. Інакше ніяк.

Ні, підуть вони значить лісом.
Хоч лісом, хоч пустелею - аби без ваших щедрих відсотків.

Щоб ви розуміли, я сьогодні за них згадав і переглянув виписку. Так от, минулого року також закривав Тенго по реструктуризації. Але при тілі в 3000 - за 2850 і з розбивкою на 6 платежів. До речі, сума кожного платежу була десь така ж сама, як вам пропонують.
Є різниця?)

Щоправда, прострочення було понад рік + одна пролонгація свого часу. Хоча й вона не перевищувала 30% від тіла.

При тому, що перші, що другі у вас - це ще досить притомні компанії, з якими можна домовлятись. Не так швидко, як вам хочеться, але з часом реально. Тому наберіться терпіння і чекайте вигідних пропозицій, а поки закривайте інші.

І що тут такого. Вони будуть писати, дзвонити, слати свій спам. На це не треба звертати уваги. Ви не закриєте МФО, якщо будете іти на подібні реструктуризації. Лише в прострочки, мороз, і чекати вигідних умов. Поступово, по одному, по можливості закривати. Інакше ніяк.
Я бачу що по іншому ні як, бо вони дуже хитрі всі. Сьогодні як почала питати за гарантійний лист, то почали погрожувати. Я записала розмову,то вже не тризвонять. Шлють що передають данні в убкі

Я намагаюся домовитися зі старфін, вони залякують, я то ніби реагую нормально, але чи позова не подадуть. Поки єдині лояльні умови які пропонують внести платіж щоб продовжити позику, відправляла їм на пошту виписку з лікарні що з сином була і на що пішли кошти, так вони заявили що вона не справжня і навіть розглядати не будуть
Не вздумайте продовжувати договір, не платівки більше жодної копійки. Якщо будете подовжувати ця каналу ще більше наростатиме

Доброго дня, бувши вагітностною другою дитиною справа майже дійшла до розлучення. Настільки допекли його родичі що вже відвідувала психіатра щоб нічого із собою не зробити. Забрала старшого сина і поїхала у батьківський дім. Допомоги не було, влаштувалася на роботу, але там мене кинули на +- 15тись. А дитину годувати треба, та і мені обстежуватися. Почала користуватися мікропозиками, поки мала кошти віддавала на відсотки, брала нові на перекредитування🤦. Зараз вже просто немає чим погашати і платити поки. Виставила на продаж нерухомість, але поки зрушення по ній немає. Вже є прострочення, найбільше лякає Старфін та Аванс кредит, що готують лист про примусове стягнення. Сьогодні перший день прострочки у Біг кепітал, дуже боялася їх, але захворів син і потрібні були кошти. Сподіваюсь знайти тут поради як правильно діяти, бо начиталася вже і дуже страшно стає
Яка продаж нерухомості??? В сенсі???
Всіх в блок! Читайте форум! Я спочатку теж в розпачі була. Йдить спокійно в протермінування. Будуть пропонувати закрити за тіло . Будуть гроші- закриєте. Нема грошей, то не спілкуйтеся взагалі. Оточення прпередьте. Да і все.
Почитайте щоденники форумчан.
Всі спочатку в розпачі, але оберіть правильну позицію . Ніяких реструктуризацій та пролонгувань!
Щодо біт кепітал- все вірно вам написали - це просто страшилки. Які якщо ви їм заплатите - не факт , що вони потім не будуть вам щось ще нараховувати.
Саме страшне пережити пару місяців терору! Оточення попередьте . Збирайте потихеньку гроші, які можуть бути потрібні на юриста (тільки з форуму) , якщо до суду подадуть якість контори ( але це буле згодом) . займайтеся дітьми! Всі інше нічого не варто!!!!

Останнє редагування:
Доброго дня, бувши вагітностною другою дитиною справа майже дійшла до розлучення. Настільки допекли його родичі що вже відвідувала психіатра щоб нічого із собою не зробити. Забрала старшого сина і поїхала у батьківський дім. Допомоги не було, влаштувалася на роботу, але там мене кинули на +- 15тись. А дитину годувати треба, та і мені обстежуватися. Почала користуватися мікропозиками, поки мала кошти віддавала на відсотки, брала нові на перекредитування🤦. Зараз вже просто немає чим погашати і платити поки. Виставила на продаж нерухомість, але поки зрушення по ній немає. Вже є прострочення, найбільше лякає Старфін та Аванс кредит, що готують лист про примусове стягнення. Сьогодні перший день прострочки у Біг кепітал, дуже боялася їх, але захворів син і потрібні були кошти. Сподіваюсь знайти тут поради як правильно діяти, бо начиталася вже і дуже страшно стає
А что за недвижимость выставили?

Оффтоп

Всіх в блок! Читайте форум! Я спочатку теж в розпачі була. Йдить спокійно в протермінування. Будуть пропонувати закрити за тіло . Будуть гроші- закриєте. Нема грошей, то не спілкуйтеся взагалі. Оточення прпередьте. Да і все.
Всі спочатку в розпачі, але оберіть правильну позицію . Ніяких реструктуризацій та пролонгувань!
Щодо біт кепітал- все вірно вам написали - це просто страшилки. Які якщо ви їм заплатите - не факт , що вони потім не будуть вам щось ще нараховувати.
Саме страшне пережити пару місяців терору! Оточення попередьте . Збирайте потихеньку гроші, які можуть бути потрібні на юриста (тільки з форуму) , якщо до суду подадуть якість контори ( але це буле згодом) . займайтеся дітьми! Всі інше нічого не варто!!!!

Дякую вам дуже за пораду, бо отосеннч просто тисне що квартиру заберуть, треба платити разом з відсотками. В суд подадуть на мене і т.д.
А что за недвижимость выставили?
Земельну ділянку

Дякую, так і хочу. Але думаю ще залучити адвоката. Одні вже запропонували , мол

Старфін вже пррпонує мол оплатіть 13500 і ми спишемо 1400 відсотків. При якому тіло 8000.
Старфін запропонує тіло за +- 30 днів

Оффтоп

Дякую вам дуже за пораду, бо отосеннч просто тисне що квартиру заберуть, треба платити разом з відсотками. В суд подадуть на мене і т.д.

Земельну ділянку
Тенго пропонує тіло +1000 зверху, просто за днів так 65+
Аванс також запропонує тіло згодом, чекайте мінімум 1.5 місяці
Бітів при можливості закрийте, вони нелегальні і нереально відірвані
Бережіть себе і діток, МФО то просто певний період в житті, який закінчиться

Старфін запропонує тіло за +- 30 дня в них

Бережіть себе і діток, МФО то просто певний період в житті, який закінчитьна

Бережіть себе і діток, МФО то просто певний період в житті, який закінчиться
А з ними взагалі домовитися якось можна чи там глухо? Прострочка 3 дні, он тризвонять вже кожні 10 хв
Я читала що вони і погрози надсилати можуть, це одразу починається чи через певний якийсь період часу?

А з ними взагалі домовитися якось можна чи там глухо? Прострочка 3 дні, он тризвонять вже кожні 10 хв
Я читала що вони і погрози надсилати можуть, це одразу починається чи через певний якийсь період часу?
Не спілкуйтесь з ними, краще підіть прогуляйтесь

Якщо ви про Біт Кепітал - то мені тризвонили з першого дня прострочки з погрозами і тд. Все про що я з ними домовилася, то про списання відсотків трохи. Тіло було 300, хотіли 450, домовилися за 400 і два дні чекали поки оплачу (не нараховували відсотки зверху). Мерзенна контора.
Від авансу - телефон червоний, але наче нікому більше не телефонували, так само і тенго. Що в Авансі, що в тенго в мене дуже противні менеджери, хамовиті, вічно погрозами засипають за суд. Десь так

П
Якщо ви про Біт Кепітал - то мені тризвонили з першого дня прострочки з погрозами і тд. Все про що я з ними домовилася, то про списання відсотків трохи. Тіло було 300, хотіли 450, домовилися за 400 і два дні чекали поки оплачу (не нараховували відсотки зверху). Мерзенна контора.
Від авансу - телефон червоний, але наче нікому більше не телефонували, так само і тенго. Що в Авансі, що в тенго в мене дуже противні менеджери, хамовиті, вічно погрозами засипають за суд. Десь так
Мені вчора тризвонили, то і я ,і мама подали на кібер поліцію заяви подали. Бо почали погрожувати, а вони родичам з боку чоловіка можуть телефонувати? Бо мама їх вчора нагрузила трохи

П

Мені вчора тризвонили, то і я ,і мама подали на кібер поліцію заяви подали. Бо почали погрожувати, а вони родичам з боку чоловіка можуть телефонувати? Бо мама їх вчора нагрузила трохи
Звонят всем кого найдут,

Звонят всем кого найдут,с

Звонят всем кого найдут,
Вже звонили чоловіку, мамі знов з погрозами. Розмову вони нажаль записати не встигли. Позвонили мені, вже подали три звернення в кібер поліцію. Я почала питати про 3 джерела де беруть вони номер, почали мол за відкриті реєстри ,які саме сказати не змогли. Б'ють в груди що вони компанія господарського характеру і рекетом не займаються. А всіпогрози мол це наклеп на їх компанію

Вже звонили чоловіку, мамі знов з погрозами. Розмову вони нажаль записати не встигли. Позвонили мені, вже подали три звернення в кібер поліцію. Я почала питати про 3 джерела де беруть вони номер, почали мол за відкриті реєстри ,які саме сказати не змогли. Б'ють в груди що вони компанія господарського характеру і рекетом не займаються. А всіпогрози мол це наклеп на їх компанію
они все отрицают что угрожают) хотя биты вообще таким занимаются постоянно

они все отрицают что угрожают) хотя биты вообще таким занимаются постоянно
На запитання :"Якщо ви займаєтемя господарскою діялністю , то надайте номер ліцензії я гляну по відкритим реєстрам і джерела, як ви берете номери моїх рідних" кинули трубку

К них вся ваша записна книга з контактами та доступом до операцій. Вони не просто знають всі ваші контакти, а і можуть дзвонити з підміною номера. Ви самі дали їм згоду і доступ на це, але ж хто читає щось як бере)

Назад
Угорі