"Будьте благоразумны"! Я и Быстрозайм

Есть номер, с которого писали?:)
093 170 39 29 могут и приехать, зарегистрированы они в Запорожье, хз))) ну просто все так тупо что аж смешно. Зачем мне номер машины!!! Ты не в курсе как пробить?

093 170 39 29 могут и приехать, зарегистрированы они в Запорожье, хз))) ну просто все так тупо что аж смешно. Зачем мне номер машины!!! Ты не в курсе как пробить?
та никто не приедет. у меня готивка через две остановки. уже месяц едут

Глашка49, в мене пакості були у вигляді розсилки в соцмережах, через два дні прострочки, листи пишуть , а от на рахунок того що розклеюють ,не чула за них такого

Не приїжджають це точно , в мене смс таке саме було десь на тижно прострочки, у них такі словечка -це фішка їхня , "блогорозумні" ,"неблагонадійні" ,"неблагодійні"

:sad::mosking::sarcastic:
привет. мне сегодня смс пришло ЭКСТРЕННО...

deathmetal, я не про отделение говорю, а главный офис. Ну как минимум адрес. 40лет Сов.Украины 39а, офисное здание.

Быстрозайм сегодня жжёт :ahaha:
Наркоманов пришлют, хаххахах, да у меня пол города одни наркоманы) позову их, пусть найдут с ребятами общий язык:ahaha:

Вкладення

• Screenshot_2019-02-19-14-10-58-924_com.android.mms.webp
    Screenshot_2019-02-19-14-10-58-924_com.android.mms.webp
    47.6 Кб · Перегляди: 94
  • Screenshot_2019-02-19-14-52-10-346_com.google.android.gm.webp
    Screenshot_2019-02-19-14-52-10-346_com.google.android.gm.webp
    58.8 Кб · Перегляди: 96
  • Screenshot_2019-02-19-14-52-14-446_com.google.android.gm.webp
    Screenshot_2019-02-19-14-52-14-446_com.google.android.gm.webp
    50.8 Кб · Перегляди: 88
Iren, в мене теж таке було , але давно вже , я їм відписала , що зберігаю їхні писульки і піду з ними в прокуратуру...

Быстрозайм сегодня жжёт :ahaha:
Наркоманов пришлют, хаххахах, да у меня пол города одни наркоманы) позову их, пусть найдут с ребятами общий язык:ahaha:
Ето ужас, куда можно на них жаловаться?

А мне только что написали что через два часа будет серый Lanos 5231 Жди!
Ну ок)))) прям такси...)))
Чоловіку теж точно таке саме смс прийшло.Чекали ,переживали та ніхто не приїхав

ziabka, я на них писала в кіберполіцію , але за розсилку у фейсбук, так вони на мене образились вже два тижні нічого не пишуть взагалі

Tinna, свежий кофе два раза заваривал, пыль вытер, побрился и все в пустую....

А если серьезно, переживаю чтоб втихаря в подъезде не напакостили, потому что это максимум на что их смелости хватит

Tinna, свежий кофе два раза заваривал, пыль вытер, побрился и все в пустую....

А если серьезно, переживаю чтоб втихаря в подъезде не напакостили, потому что это максимум на что их смелости хватит

Я вот тоже за пакости в подъезде немного переживаю

Оооо Быстрозайм, одна из самых гнелых и дерьмовых МФО. Угрозы конечно будут) Будут звонить родственникам. Могут звонить ваши знакомым и Вам представившись полицией и честать что на Вас написано заявление. Не ведитесь, будьте спокойны. Если вариант с полоцией у Вас будет, позвоните на офф нормер этого участка (или пойдите),думаю они заинтересуются недобросовестным коллектором
У меня такая ситуация.Позвонили маме сказали что из полиции ,что на меня написали заявление,что бы я перезвонила.Я связалась по номеру тел.,что оставили.Предложили уладить за два тела кредита.Платииь нечем.Я бы и согласна закрыть но чем.Что будет дальше даже не знаю

Ни-че-го!
Про полицию - полный бздеж ? тупо пугалка, так как полиция НИКАКИМ боком не имеет отношения к просроченным кредитам, тем более, займам в мфчмо.
И не платите им без решения суда. Ни копейки.

Пришла смс чтоб я была благоразумна и оплатила долг сегодня, а то выездная группа у них работает завтра с 10 утра! Я давно уже на это не ведусь. . Но кто знает эта контора пакостит? Бумажки на двери, письма на роботу и т.д.
Ничто из перечисленного лично Вам не угрожает. Не доедет до Вас ни одна группа и не наклеет никто ничего тоже.

Товариство з обмеженою відповідальністю "Служба миттєвого кредитування"

З А С Т Е Р Е Ж Е Н Н Я

Щодо передачі справи в колекторську компанію

Петренко Сергій Петрович, Товариство з обмеженою відповідальністю "Служба миттєвого кредитування" за договором № ****надав Вам грошову допомогу, яку Ви не сплатили згідно підписаного договору.

ТОВ "Служба миттєвого кредитування" має намір передати роботу по стягненню проблемної заборгованості до спеціалізованих установ – Колекторської компанії, що призведе до складнощів та виконанню не потрібних проблем не тільки у Вас, але, можливо, у Ваших родичів.

Колекторські компанії ефективно та успішно стягують проблемну заборгованість з неблагодійних боржників, використовуючи професійні засоби:

Відвідування боржника спеціально підготовленими виїзними групами за місцем реєстрації, проживання та роботи боржника;

Плідно співпрацюють с судовими та правоохоронними органами, знаходячи в діях боржника ознаки шахрайства чи порушення цивільного чи кримінального законодавства.

Щоб уникнути наслідків роботи колекторської компанії – терміново сплатіть суму простроченого боргу:

Пошук інформації силами власної служби безпеки;

Використовують спеціальні технічні засоби для доведення до боржника інформації про термінову необхідність погасити заборгованість;

11 017,00грн. </spa​
Post automatically merged:

Товариство з обмеженою відповідальністю "Служба миттєвого кредитування"

З А С Т Е Р Е Ж Е Н Н Я

Щодо передачі справи в колекторську компанію

Петренко Сергій Петрович, Товариство з обмеженою відповідальністю "Служба миттєвого кредитування" за договором № ****надав Вам грошову допомогу, яку Ви не сплатили згідно підписаного договору.

ТОВ "Служба миттєвого кредитування" має намір передати роботу по стягненню проблемної заборгованості до спеціалізованих установ – Колекторської компанії, що призведе до складнощів та виконанню не потрібних проблем не тільки у Вас, але, можливо, у Ваших родичів.

Колекторські компанії ефективно та успішно стягують проблемну заборгованість з неблагодійних боржників, використовуючи професійні засоби:

Відвідування боржника спеціально підготовленими виїзними групами за місцем реєстрації, проживання та роботи боржника;

Плідно співпрацюють с судовими та правоохоронними органами, знаходячи в діях боржника ознаки шахрайства чи порушення цивільного чи кримінального законодавства.

Щоб уникнути наслідків роботи колекторської компанії – терміново сплатіть суму простроченого боргу:

Пошук інформації силами власної служби безпеки;

Використовують спеціальні технічні засоби для доведення до боржника інформації про термінову необхідність погасити заборгованість;

11 017,00грн. </spa​
????Что делать то

Оооо Быстрозайм, одна из самых гнелых и дерьмовых МФО. Угрозы конечно будут) Будут звонить родственникам. Могут звонить ваши знакомым и Вам представившись полицией и честать что на Вас написано заявление. Не ведитесь, будьте спокойны. Если вариант с полоцией у Вас будет, позвоните на офф нормер этого участка (или пойдите),думаю они заинтересуются недобросовестным коллектором
Как по мне, все они придурошные... У каждого по разному, это зависет от того, кто какую лотарейку у них потянет.

Назад
Угорі