Будь ласка допоможіть з кредитом!

• Автор теми Автор теми Іван777111
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 106
  • Перегляди Перегляди 2K

Іван777111

Читач
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
Іван777111 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Будь ласка я прошу допомоги на закриття кредиту 18800 грн який я не в змозі зараз виплачувати! Кредит я взяв для того щоб хоча б частково відновити пошкоджений будинок в результаті бойових дій тепер я не знаю що робити дуже прошу вашої допомоги! Мій номер карти **************** приват банк Бурлаченко Іван Валерійович

Та запросто. Мы этим пять лет занимаемся уже

Будь ласка я прошу допомоги на закриття кредиту 18800 грн який я не в змозі зараз виплачувати! Кредит я взяв для того щоб хоча б частково відновити пошкоджений будинок в результаті бойових дій тепер я не знаю що робити дуже прошу вашої допомоги! Мій номер карти **************** приват банк Бурлаченко Іван Валерійович
Це форум,а не благодійна організація.

Помощь деньгами ничего не решит. Есть более эффективные способы решения проблем с кредитами. Если действительно есть желание, тогда ознакомьтесь с разделами по Вашим МФО и спрашивайте советы у пользователей

В якому мфо взяли кредит чи в банку?
Не біжіть по гроші до друзів і по сусідах.
Будете мати гроші ,тоді і закриєте на вигідних для вас умовах.
А зараз просто вивчайте форум.

В якому мфо взяли кредит чи в банку?
Не біжіть по гроші до друзів і по сусідах.
Будете мати гроші ,тоді і закриєте на вигідних для вас умовах.
А зараз просто вивчайте форум.
По-моему, форум пользователю уже неинтересен...

будь ласка, допоможіть бабулєсами… ходжу пішки, а хочу їздити на хайлендері, потрібно +-60К$. Обіцяю кошти витратити на хайлендер, а не на пролонгацію кредитів. За номером карти пишіть в особисті.

будь ласка, допоможіть бабулєсами… ходжу пішки, а хочу їздити на хайлендері, потрібно +-60К$. Обіцяю кошти витратити на хайлендер, а не на пролонгацію кредитів. За номером карти пишіть в особисті.
Читайте форум) ?

Назад
Угорі