Будь ласка допоможіть з кредитом!

• Автор теми Автор теми Іван777111
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 106
  • Перегляди Перегляди 2K
Кстати, о сисях.
⚖️ Рубрика "І смішно, і грішно"

Солом'янський районний суд міста Києва у справі про розлучення визнав молочні залози дружини спільним майном і задовольнив вимогу чоловіка про стягнення половину вартості цієї неподільної речі. Про це повідомили у спільноті Ради адвокатів України.

Було встановлено, що у 2016 році була проведена операція по ендопротезуванню молочних залоз, яка коштувала 172 тис. грн у перерахунку €6000.

Статтею 183 Цивільного кодексу України передбачено, що неподільною є річ, яку не можна поділити без втрати її цільового призначення. У статті 364 ЦК України також зазначено, що якщо виділ у натурі частки із спільного майна не допускається згідно із законом або є неможливим, співвласник, який бажає виділу, має право на одержання від інших співвласників грошової або іншої матеріальної компенсації вартості його частки.

Оскільки молочні залози жінки є неподільними, відповідно до рішення суду на неї витрачались кошти зі спільно сімейного бюджету. Відповідно до цього, чоловік має право отримати відшкодування половини вартості суми за операцію, тобто 93 974,10 грн (еквівалентно €3000).

?
поки бабуля не баче :secret::secret:
09065.gif

Будь ласка я прошу допомоги на закриття кредиту 18800 грн який я не в змозі зараз виплачувати! Кредит я взяв для того щоб хоча б частково відновити пошкоджений будинок в результаті бойових дій тепер я не знаю що робити дуже прошу вашої допомоги! Мій номер карти **************** приват банк Бурлаченко Іван Валерійович
Я ще раз прошу вибачення!
В якому мфо взяли кредит чи в банку?
Не біжіть по гроші до друзів і по сусідах.
Будете мати гроші ,тоді і закриєте на вигідних для вас умовах.
А зараз просто вивчайте форум.
Дякую вибачте!

Я не шахрай якщо ви про це
Просто дуже важка ситуація!
По-моему, форум пользователю уже неинтересен...
Ви не праві

Останнє редагування:
Іван777111, самое время почитать дневники людей, которые выходили из сложных кредитных проблем.
Пока мы тут в теме дошли до обсуждения грудей и не дошли до ещё чего-то, все же рекомендую хотя бы пролистать разделы по Вашим МФО, чтобы понимать, как они действуют. Но скажу одно, сложного и тяжёлого в ситуации с кредитами нет ничего совершенно.
Іван777111, дело в том, что тут у Людей долги по пол-ляма есть. Так что, не все так плохо

Останнє редагування:
Нє, ну якщо так... Мені не багато. 114к. З копійками.
Номер куди скинути?
Screenshot_2023-05-19-02-59-09-529_com.ftband.mono.webp

Назад
Угорі