Брати чи не брати *трубку телефонну* коли дзвонять колектори?

• Автор теми Автор теми Prometey
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 219
  • Перегляди Перегляди 20K
  • Теґи Теґи
    колектор

Ви берете слухавку від Колекторів?

• ТАК

Голосів: 22 5.5%
  • НІ

Голосів: 265 66.3%
  • 50/50

Голосів: 113 28.3%

• Усього проголосувало
    400
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
мне даже в голову не пприходит с ними общаться.о чём?зачем?у меня по 40 пропущеных в день,это придётся только целый день слушать их,а они в благодарность за это будут звонить ещё чаще

мне даже в голову не пприходит с ними общаться.о чём?зачем?у меня по 40 пропущеных в день,это придётся только целый день слушать их,а они в благодарность за это будут звонить ещё чаще
Це Ви праві чим частіше берете трубку і чим довше розмовляєте не важливо про що то кількість дзвінків збільшується нереально!:dash1:

Це питання до Адміна - я також в інших голосуваннях не можу прийняти участі! Хоче в моєму уже проголосувала одна людина.
В каком разделе не получается голосовать? Проверил, по правам нет проблем вроде.

В каком разделе не получается голосовать? Проверил, по правам нет проблем вроде.
Я уже не пам'ятаю у якому розділі? Ну якщо наткнусь на таку проблему до Вас можна звернутись в ЛК?

беру слухавку з співвідношенням 1:37 (1 раз на 37 дзвінків), приблизно раз у два дні. Дзвонять не дуже часто, хоча вже 10 МФО на прострочці. Розмови не надто соковиті, може далі буде цікавіше. Платити не буду.

спасибо ) голосование это самое ценное что может быть на форуме)

Prometey, bizya, Михаил88, если какие-то проблемы в работе форума появляются, пишите мне в ЛС. То же самое касается всех пользователей. Не стесняйтесь.

Не скажіть. Саме цінне це інформація, яка допомагає у вирішенні проблем!
ну уж нет ) информация, а именно информация позволила обанкротить величайших людей в истории ), а юристы это те люди что ей манипулируют.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі