Kristinadg
Форумчанин
- Дописи
- 813
- Реакції
- 1008
- Бали
- 253
Kristinadg не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Незнаю, яквсе просто ) мне кредит-касса уже звонит ласково и просят, а были угрозы соседям, родителям, после того как я скинул запись им по почте приутихли сразу, и думаю в будущем еще с ними договорюсь о теле только + %)
Я вирішила, що потрібно ігнорити або ж просто доводити іх!!! Сьогодні наприклад знов Манівео об'явилось, я була на вулиці...каже, що пропонують мені лояльні умови - списують 20тис але оплатити одним платежем 15тис. Я кажу "Без питань) Захожу в перший супермаркет, б'ю когось з касирів по голові і вимагаю 15штук, бо мені Манівео сказали оплатити вже і зараз 15тис!!!" Він, біднятко перелякався, каже, що не потрібно такого робити...я тоді питаю, чи не хочуть взяти мене до себе на роботу, мол буду відробляти, не погодився, каже "лояльні умови я Вам запропонував - фіксую відмову" я теж йому "Так і я запропонувала своі умови - аналогічно фіксую відмову". Пацанчик в шоці) А мені хоч би шоЗ деякими можна і конструктивно спілкуватись, але як вести діалог, коли тебе не намагаються почути...