боюся щоб не обвинили мене у шахрайстві

• Автор теми Автор теми Сарра
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 94
  • Перегляди Перегляди 3K
Але скажіть будь ласка я рік користувалася послідні місяці я брала в інших щоб перекрити другі і от від лютого місяця я рішила закрити банки мала свої гроші і набрала МФО і рішила не платити поки що,бо чоловік хоче їхати за границю і хочем віддати борги але тільки за тіло ну може трохи більше,але я по суті ці гроші взяла і я винна і я боюся щоб ще не сісти в тюрму
в тюрму за неповернені кредити ще нікого не саджали. це цивільно-правові відносини.
якби за таке саджали, в нас би півкраїни вже сиділо, а то і більше.
якщо звичайно ви отримували кошти від них не по підробним документам і вказували достовірні дані.
це все лякалки чмошників

Але скажіть будь ласка я рік користувалася послідні місяці я брала в інших щоб перекрити другі і от від лютого місяця я рішила закрити банки мала свої гроші і набрала МФО і рішила не платити поки що,бо чоловік хоче їхати за границю і хочем віддати борги але тільки за тіло ну може трохи більше,але я по суті ці гроші взяла і я винна і я боюся щоб ще не сісти в тюрму

Номер свій і сестри також її,всю інформацію давала вірно,

Номер свій і сестри також її,всю інформацію давала вірно,
Дівчинка моя !!! Не переймайтесь дурньою !!! Я вже вам і відео адвоката скинула, і всі вам в один шрифт пишуть, що за це не садять до в'язниці, це не кримінальна відповідальність ... Сходіть в кафешку, купіть піроженку... і насолоджуйтесь життям.. режим сніжинки та пофігізму ще ніхто не відмінив...

Дівчинка моя !!! Не переймайтесь дурньою !!! Я вже вам і відео адвоката скинула, і всі вам в один шрифт пишуть, що за це не садять до в'язниці, це не кримінальна відповідальність ... Сходіть в кафешку, купіть піроженку... і насолоджуйтесь життям.. режим сніжинки та пофігізму ще ніхто не відмінив...

Они что совсем д*билы?!? Мало того, что Криминальный кодекс не распространяется на договорные отношения в сфере кредитования, так эта статья КК о мошенничестве с финансовыми ресурсами и касается она субъектов хозяйственной деятельности и госслужащих! При чем здесь вы??? :dash1::dash1::dash1:
Наверное дебилі и есть, раз такое пишут
"имя фамилия. підозрюєтеся в шахрайстві ст. 222 Шахрайство з фінансовими ресурсами.Заплановано звернення із заявою в поліцію.Служба Безпеки Verocash"

Скажіть що краще я просто погано ще орієнтуюся на форумі,що краще в мене 11 МФО як краще розмовляти з ними чи що,і що робити взагалі,вибачте за питання просто я вже на грані

Ну раз пишут, значит точно посадят и по 222 статье, что хоть за статья? Вы её читали?
Я пишу что Вы сегодня миллион долларов выиграете, я же пишу Вам, почему Вы не верите.
Почему же, я поверю, хоть до вечера поживу как человек, представлю, что все потратила уже?

Скажіть що краще я просто погано ще орієнтуюся на форумі,що краще в мене 11 МФО як краще розмовляти з ними чи що,і що робити взагалі,вибачте за питання просто я вже на грані
Лучше с ними вообще не говорить,

Ви трішки свою " грань" посуньте... Якщо хочете можете зателефонувати мені , я вам в лічку напишу номер

Наверное дебилі и есть, раз такое пишут
"имя фамилия. підозрюєтеся в шахрайстві ст. 222 Шахрайство з фінансовими ресурсами.Заплановано звернення із заявою в поліцію.Служба Безпеки Verocash"
Эта статья предусматривает срок за заведомое предоставление ложной информации с целью получения кредитов, субсиди и тд

Сарра, прочитайте, для початку, що таке шахрайство...
Стаття 190. Шахрайство
1. Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство) -

карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

2. Шахрайство, вчинене повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або таке, що завдало значної шкоди потерпілому, -

карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк від одного до двох років, або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

3. Шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки, -

карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років.

4. Шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою, -

карається позбавленням волі на строк від п'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.
Зрозумійте, що дана стаття не про нас...
Ви трішки свою " грань" посуньте... Якщо хочете можете зателефонувати мені , я вам в лічку напишу номер
Так будь ласка

На три страницы текста и пояснений про шахрайство. Срочно читатьмногабукафф на форуме. Так и до утра всех новичков не успокоить...

Эта статья предусматривает срок за заведомое предоставление ложной информации с целью получения кредитов, субсиди и тд
Ну разве что все ложь, и документі, и фото, и имя, и я сама, все ложь и обман. Майя.

Вообще с ними не разговаривайте. Полный игнор. Сейчас с ними разговаривать -не о чем.

Ну разве что все ложь, и документі, и фото, и имя, и я сама, все ложь и обман. Майя.
Ну если вы взяли кредит по другим документам, то да эта статья подходит, а так они в пролете, хотят что то доказать пусть идут в суд, хотел бы я посмотреть как они в суде будут доказывать вашу вину

А меня вот интересует такой вопрос по всем мфо я ни разу не указывала реальных людей в контактных ,и роботу я писала левую , но нигде не указывала что работаю официально тоесть я писала левые даные и свои старые номера которые не обслужываются что в плане закона мне за это может быть? а то скколько не читаю не нахожу инфомации по этому поводу

А меня вот интересует такой вопрос по всем мфо я ни разу не указывала реальных людей в контактных ,и роботу я писала левую , но нигде не указывала что работаю официально тоесть я писала левые даные и свои старые номера которые не обслужываются что в плане закона мне за это может быть? а то скколько не читаю не нахожу инфомации по этому поводу
Скорей всего ничего, я тоже так сделал. доказать им это будет проблематично

Назад
Угорі