боюся щоб не обвинили мене у шахрайстві

• Автор теми Автор теми Сарра
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 94
  • Перегляди Перегляди 3K

Сарра

Форумчанин
Дописи
38
Реакції
5
Бали
5065
Сарра не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт!!!Дивіться я брала ці 11 МФО і не знаю пішли просрочки по них я їх ніразу не пролонгувала я боюся щоб не обвинили мене у шахрайстві,я тут читаю на форумі то тут люди описують що вони переплатили пролонганціями і за то вони не боються,а яж реально брала гроші ці

Всім привіт!!!Дивіться я брала ці 11 МФО і не знаю пішли просрочки по них я їх ніразу не пролонгувала я боюся щоб не обвинили мене у шахрайстві,я тут читаю на форумі то тут люди описують що вони переплатили пролонганціями і за то вони не боються,а яж реально брала гроші ці
Они и так вас будут обвинять в мошенничестве, но ничего конкретного они не сделают, будут звонки смс, письма и все

Они и так вас будут обвинять в мошенничестве, но ничего конкретного они не сделают, будут звонки смс, письма и все
Але скажіть будь ласка я рік користувалася послідні місяці я брала в інших щоб перекрити другі і от від лютого місяця я рішила закрити банки мала свої гроші і набрала МФО і рішила не платити поки що,бо чоловік хоче їхати за границю і хочем віддати борги але тільки за тіло ну може трохи більше,але я по суті ці гроші взяла і я винна і я боюся щоб ще не сісти в тюрму

Наче ше нікого по шахрайству в суд не притягли. Якщо ви свої дані вказували вірно, якщо документи давал дійсні, справжні, то не переживайте

Але скажіть будь ласка я рік користувалася послідні місяці я брала в інших щоб перекрити другі і от від лютого місяця я рішила закрити банки мала свої гроші і набрала МФО і рішила не платити поки що,бо чоловік хоче їхати за границю і хочем віддати борги але тільки за тіло ну може трохи більше,але я по суті ці гроші взяла і я винна і я боюся щоб ще не сісти в тюрму
Заспокойтеся! Ніхто вас не посадить. Кредити - це сфера цивільних правовідносин. Нема таких законів, щоб за невиплату займів притягали до кримінальної відповідальності!

Факт мошенничества с вашей стороны доказать будет очень сложно и муторно. Не переживайте так, по версии мфо мы здесь все мошенники и аферисты, но как видите никто не сидит по такой статье и вряд ли вы будете первой.

То ми всі тут такі "шахраї" значить. Ви ж брали не на чужі документи?

Та не если они вас посадят вы ж тюрьме заматереете станете сильной накачанной и етим МФО хана будет они как узнают потом об вашем освобождении сразу все позакрываються от испуга

В мене також деякі шараги були, що я жодного разу не пролонгувала, так я їм листи ( заказним )писала на їхню юридичну адресу, щоб надали реструктуризацію, щоб зняли пеню, штрафи... що їхні відсотки стали на даний час для мене не підйомні , що я не можу спілкуватись з їхніми працівниками, так як чую від них одне хамство і погрози... Я таким чином себе перестраховувала, в тому що я не ховаюсь, і я не шахрайка , тому що , якщо вони надумають подати позов до суду в мене буде доказ, те що я не уклонилась від сплати навмисне , в мене просто не було змоги платити їхні проценти - шалені ...я просто діставала їх листами...

В мене також деякі шараги були, що я жодного разу не пролонгувала, так я їм листи ( заказним )писала на їхню юридичну адресу, щоб надали реструктуризацію, щоб зняли пеню, штрафи... що їхні відсотки стали на даний час для мене не підйомні , що я не можу спілкуватись з їхніми працівниками, так як чую від них одне хамство і погрози... Я таким чином себе перестраховувала, в тому що я не ховаюсь, і я не шахрайка , тому що , якщо вони надумають подати позов до суду в мене буде доказ, те що не уклонилась навмисне від сплати, я просто діставала їх листами...

Сарра, прочитайте, для початку, що таке шахрайство...
Стаття 190. Шахрайство
1. Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство) -

карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

2. Шахрайство, вчинене повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або таке, що завдало значної шкоди потерпілому, -

карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк від одного до двох років, або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

3. Шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки, -

карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років.

4. Шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою, -

карається позбавленням волі на строк від п'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.
Зрозумійте, що дана стаття не про нас...

Але я немаю грошей щоб закрити вони придлагають закрити трохи більше за тіло,одним словом я не знаю що робити на звідки не відповідаю одним словом мені капец

Ні на свої документи,лиш просто тут люди годували їх пролонганціямиа,а я ні я лиш перекридитовувала ідіотка
Що значить перекридитовувала?
Але я немаю грошей щоб закрити вони придлагають закрити трохи більше за тіло,одним словом я не знаю що робити на звідки не відповідаю одним словом мені капец
Який капець. Почитайте по форуму . По кожному МФО є свій розділ. Що за мфо у вас?

Сарра, прочитайте, для початку, що таке шахрайство...
Стаття 190. Шахрайство
1. Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство) -

карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

2. Шахрайство, вчинене повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або таке, що завдало значної шкоди потерпілому, -

карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк від одного до двох років, або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

3. Шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки, -

карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років.

4. Шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою, -

карається позбавленням волі на строк від п'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.
Зрозумійте, що дана стаття не про нас...
Я це розумію.... І знаю... Але на всяк випадок... Я жодного разу не пролонгувала в деяких МФО, і зрозумійте ,- це можна розцінювати, що я навмисне взяла і не відаю !!! Ось за що я також переживала !!! А не віддавала я тільки за те що мені потрібно було вирішувати питання з іншими ...

Я це розумію.... І знаю... Але на всяк випадок... Я жодного разу не пролонгувала в деяких МФО, і зрозумійте ,- це можна розцінювати, що я навмисне взяла і не відаю !!! Ось за що я також переживала !!! А не віддавала я тільки за те що мені потрібно було вирішувати питання з іншими ...
Ніхто не доведе, що це шахрайство...
Це життєві обставини!)))

Назад
Угорі