Щоденник Борги в мфо

• Автор теми Автор теми Юлька :))
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 109
  • Перегляди Перегляди 4K

Юлька :))

Форумчанин
Дописи
223
Реакції
425
Бали
293
Юлька :)) не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора, влізла в МФО дофіга, одна двох дітей виховую, нагреблась бо ще у декреті, виплат мало, починається панічка, незнаю як викрутитися, пішли протермінування, маю 4 великих, з мілкими поки тяну сама. В 3 написала звернення, про реструктуризацію, але умови космічні поки не потяну, з манівео прийшла смс що виставляють на аукціон кредит, вже і безкоштовні юридичні консультації звонила, намагаюсь заспокоїтись і вірно все вирішити, але поки погано це получається, переживаю за дзвінки оточенню. Підкажіть як викручуватися з цього г....на

Дякую, намагаюсь, Це перше, що радять, наче почитаю все , послухаю попустить, а потім знов дзвінки і начинаю нервувати, через день відповідаю, день ігнорю їх

Постаратись попередити оточення, щоб не спілкувались з ними, бо ці довбні таке наплетуть... І не звертатись до юристів за "допомогою", воно вам зараз не потрібно, розведуть на гроші, повний ігнор і чекати вигідних пропозицій для закриття

Постаратись попередити оточення, щоб не спілкувались з ними, бо ці довбні таке наплетуть... І не звертатись до юристів за "допомогою", воно вам зараз не потрібно, розведуть на гроші, повний ігнор і чекати вигідних пропозицій для закриття
Дякую, буду намагатися.

Доброго вечора, влізла в МФО дофіга, одна двох дітей виховую, нагреблась бо ще у декреті, виплат мало, починається панічка, незнаю як викрутитися, пішли протермінування, маю 4 великих, з мілкими поки тяну сама. В 3 написала звернення, про реструктуризацію, але умови космічні поки не потяну, з манівео прийшла смс що виставляють на аукціон кредит, вже і безкоштовні юридичні консультації звонила, намагаюсь заспокоїтись і вірно все вирішити, але поки погано це получається, переживаю за дзвінки оточенню. Підкажіть як викручуватися з цього г....на
Зараз почну щось Вам розповідати ,але не маю натхнення ,все вже давно написано ,читайте форум ,і порада 2 змініть ставлення до цієї ситуації

Зараз почну щось Вам розповідати ,але не маю натхнення ,все вже давно написано ,читайте форум ,і порада 2 змініть ставлення до цієї ситуації
Дякую, перший раз тут, ще розбираюсь де що. Тем бачу багато, і таких як я не менше(((

Дякую, перший раз тут, ще розбираюсь де що. Тем бачу багато, і таких як я не менше(((
Не менше ,нас таких дуже багато ,просто інколи повторювати одне і теж заморюєшся ,я розумію Ваш стан ,але окрім Вас ,Вам не допоможе ніхто

Добре що знайшли форум.
Трохи почитаєте і виробите свою стратегію.
Ситуація практично у всіх однакова, просто суми різні... і шляхи вирішення.
Все буде неодмінно добре ;)

rloRB0CJx0l3JRbe-xCEhEI3PnWgUSPAbpd4gSdCtX4AhLBrW03zZ2N6FLxuo5sVM3ktU9-yJh3nOv66w3FHl-w1.jpg

Добре що знайшли форум.

rloRB0CJx0l3JRbe-xCEhEI3PnWgUSPAbpd4gSdCtX4AhLBrW03zZ2N6FLxuo5sVM3ktU9-yJh3nOv66w3FHl-w1.jpg
IMG_20241107_020850.webp

Добре що знайшли форум.

Дякую
Будьласка ,то що будемо Вас заспокоювати 😉
Ні, полізла читати, але трішке тепліше таки стало ) 😉

Манівео продав типу Таліон, ті дзвонили сьогодні родичам , де беруть номери хз, але манівео пише про реструктуризацію кредиту, нічого не зрозуміло, але цікаво
..... Тіло велике 26100, відсотки , штрафи дофіга аж до 65к, тому незнаю як правильно робити , чекати і збирати, чи пізніше домовлятися за реструктуризацію тіла? І с ким, якщо самі пишуть що продали , і слідом мол давайте вирішувати, подзвоніть

Ніякої реструктуризації ,за можливості збирайте ,не буде гідної пропозиції ,то хоч на адвоката буде
Дякую! Зрозуміла! Тоді поки на задній план їх, бо збирать то поки ще не скоро

Почались реальні обдзвони сусідів ((((( озвучують прописку їхню, мол зайдіть , знайдіть, не виходить на зв'язок ((((знов накриває (((((

Почались реальні обдзвони сусідів ((((( озвучують прописку їхню, мол зайдіть , знайдіть, не виходить на зв'язок ((((знов накриває (((((
Було й таке .. косо дивились,дехто спокійно переказував,я спокійно відповідала,так,я знаю про ці дзвінки,дякую за інформацію. Неадекватних не було ні родичів,ні сусідів. Зараз все забулось,ніхто і не згадує. Це потрібно пережить.

Назад
Угорі