Щоденник Борги....стан лайно

• Автор теми Автор теми Китнис)
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 460
  • Перегляди Перегляди 12K
Кто то сталкивался...эгроши закрыла через терминал приват после обеда но в кабинете ещё вист долг....написала в чат попросили квитанцию ссылаться что в течении трёх дней заходят деньги... Не насчитают процент за те дни что деньги пока к ним зайдут?потому что бот пишут что звонки будут до тех пор пока они не увидят деньги квитанция им не подходит
Закриють датою платежу. Все буде гаразд.

Я если что сохранила скрин переписки с ними где уверяли что пересчитают на день оплаты
Доречі з євошами в мене теж схоже було, але на наступний день кредит був закритий. Я платила по реквізитам. В день оплати їм квитанцію надсилала

Меня с ними удивило то что при наличии квитанции у них они мне говорят что все равно будем звонить!

Меня с ними удивило то что при наличии квитанции у них они мне говорят что все равно будем звонить!
Мені не телефонували. Я в їх чаті спочатку написала, що оплата буде по реквізитах. Потім квитанцію додала. Мені написали що як тільки кошти зайдуть, кредит буде закрито і вони надішлють повідомлення. Але квитанцію зафіксують цим днем.
Бо до них був скандал з іншою конторою, яка вимагала оплату лише через їх кнопку на сайті( інакше будуть відсотки , бо платіж може йти 1-3 дні)

А наразі нарахувань немає? Зі вчора?
есть...зашла в кабинет....необходимо было вчера оплатитьь 26800, оплатили,сегодня в кабинете сумма 34021... больше 7 тыс нарисовали

Звоню им , мы до сих пор не видим Вашу оплату.....

есть...зашла в кабинет....необходимо было вчера оплатитьь 26800, оплатили,сегодня в кабинете сумма 34021... больше 7 тыс нарисовали

Це з наданою квитанцією?

Так они тоже мне все вопросы задают а почему вы решили себя заблокировать? Я им отвечаю потому что вы мне все надоели
Придумал рабочую схему.
Во всех шарагах, которые задают вопросы "а почему вы уходите", говорить, что "сделала самоисключение в КРАИЛ, указала, что проигрываю кредитные кошти"

На самом деле, какая разница, кто и что подумает? Вы видите их первый и последний раз, а кабинет закроют.

Ого 😧 Треба було з особистого кабінету платити, картою.
У мене така ж ситуація була з KLT credit. Хоч і вина була їх, але переплатила нормально так

Це з наданою квитанцією?
Ну ось про що з ними домовлятися адекватно, да? Вони ж дурять. Людина ж оплату зробила, квитанцію показала. Невже настільки немає людського. Фу 😾

У мене така ж ситуація була з KLT credit. Хоч і вина була їх, але переплатила нормально так
только что перезвонил менеджер сказал что денег пока не видит, но не волнуйтесь мы видим Вашу квитанцию и все будет перерасчитано на дату оплаты, разговор записала на диктофон.

только что перезвонил менеджер сказал что денег пока не видит, но не волнуйтесь мы видим Вашу квитанцию и все будет перерасчитано на дату оплаты, разговор записала на диктофон.
Правильно, они прибацанные

а попросила чтоб никому не звонили пока ждут зачисление денег. Иначе напишу жалобу в НБУ) знаю дурня но все таки....

Дай Бог, щоб так і було. Я нікому з них не вірю. Правильно, що записали 👍

Придумал рабочую схему.
Во всех шарагах, которые задают вопросы "а почему вы уходите", говорить, что "сделала самоисключение в КРАИЛ, указала, что проигрываю кредитные кошти"

На самом деле, какая разница, кто и что подумает? Вы видите их первый и последний раз, а кабинет закроют.
Я їм просто кажу : «Не бачу подальшої необхідності для співпраці». Працює 😁

Просто якась дурня, например вчера гасила так же сендкредит те увидели сразу..... зашла в кабинет чисто, скачала справку.....сегодня займусь чтоб в черный список добавили

Просто якась дурня, например вчера гасила так же сендкредит те увидели сразу..... зашла в кабинет чисто, скачала справку.....сегодня займусь чтоб в черный список добавили
Бо це Єґроші. Самі собі на умі. І чому гроші так довго нараховують їм

Бо це Єґроші. Самі собі на умі. І чому гроші так довго нараховують їм
Оффтоп
Шарага, яка нараховує ВСІ відсотки в перший день займу, не заслуговує на нормальне ставлення
Такого навіть не було в часи мого зальоту-2018, коли 2% була стандартна денна ставка у всіх

Ну ось про що з ними домовлятися адекватно, да? Вони ж дурять. Людина ж оплату зробила, квитанцію показала. Невже настільки немає людського. Фу 😾
Я з ними ще без проблем розбіглася, виходить. От довбні🤦‍♀️

Оффтоп
Шарага, яка нараховує ВСІ відсотки в перший день займу, не заслуговує на нормальне ставлення
Такого навіть не було в часи мого зальоту-2018, коли 2% була стандартна денна ставка у всіх
А дикі штрафи/пеня, то взагалі. Більше ніж відсотки ставлять 🙃

Я з ними ще без проблем розбіглася, виходить. От довбні🤦‍♀️
Так, сидиш потім, трусишся за ті зарахування. А вони наярюють 😬

В мене санкредит сказали що оплата лише через кабінет. Бо пропозиція закриття за тіло і все таке лише сьогодні. І квитанції їм не канали.

Назад
Угорі