Anonymous (ac75)
ТогоЧого не анонімно?)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ТогоЧого не анонімно?)
Якийсь неанонімний анонім получивсяЧого не анонімно?)

Є,тільки в другій теміі Євочка зникла, а тема ще живе
Якась блукаюча дівчинаЄ,тільки в другій темі
Не зникла.і Євочка зникла, а тема ще живе
а хто лишився?![]()
Сьогодні в мене такий треш. Що секунди бомблять телефон мені і ВСІМ з телефонної книги . Хто з мфо таке може робити ? Наче самі кончені закрила
А і доречі , 54 дня протерміновання , фін бар запропонували закрити за тіло . Закрила . Було 9000 за 2000 закрила![]()
закрили біткапітал?![]()
Сьогодні в мене такий треш. Що секунди бомблять телефон мені і ВСІМ з телефонної книги . Хто з мфо таке може робити ? Наче самі кончені закрила
А і доречі , 54 дня протерміновання , фін бар запропонували закрити за тіло . Закрила . Було 9000 за 2000 закрила![]()
Мфо, якого встановили додаток і дали доступ до контактів телефонної книги.![]()
Сьогодні в мене такий треш. Що секунди бомблять телефон мені і ВСІМ з телефонної книги . Хто з мфо таке може робити ?
Супер!Наче самі кончені закрила
Мілоан , тенго , на все , фін х , швидко грошіа хто лишився?
Ті що залишись нема додатка , лише колись був є гроші додатокМфо, якого встановили додаток
Мілоан, Тенго - точно ні, вони тільки мене бомбили дзвінками, за інших не скажуМілоан , тенго , на все , фін х , швидко гроші
Але це треш , таке вперше . Я блокую номера а вони навіть заблоковані телефонують і робот таким голосом як з пекла говоритьМілоан , тенго , на все , фін х , швидко гроші
Ті що залишись нема додатка , лише колись був є гроші додаток
як таке можливо?вони навіть заблоковані телефонують
Таа вони бомбили звінками , тепер якісь умови вигідні пропонують але поки не до них . До речі вже декілька днів була тиша і тут з самого ранку такий трешМілоан, Тенго - точно ні, вони тільки мене бомбили дзвінками, за інших не скажу
Не знаю, це дуже дивно . Я блокую і через секунду той самий номер телефонуєяк таке можливо?
я собі поставив заборону дзвінків не з телефонної книги, та і все. додаток CallFilterТаа вони бомбили звінками , тепер якісь умови вигідні пропонують але поки не до них . До речі вже декілька днів була тиша і тут з самого ранку такий треш
Не знаю, це дуже дивно . Я блокую і через секунду той самий номер телефонує
Швидко гроші можуть найти купу вашого оточення.Мілоан , тенго , на все , фін х , швидко гроші
Дякую теж поставлю , а то я просто постійно на режимі не турбувати то і не можуть додзвонитисья собі поставив заборону дзвінків не з телефонної книги, та і все. додаток CallFilter
Швидко гроші вже більше 3 місяців не дають про себе знати . Жодного повідомлення. Боюсь уявити яка там сума наросла . Може то вони сьогодні вирішили нагадати про себеШвидко гроші можуть найти купу вашого оточення.
І якщо не помиляюсь, ви при оформленні надаєте біля 5 номерів осіб.
можливо хтось комусь перепродав.Дякую теж поставлю , а то я просто постійно на режимі не турбувати то і не можуть додзвонитись
Швидко гроші вже більше 3 місяців не дають про себе знати . Жодного повідомлення. Боюсь уявити яка там сума наросла . Може то вони сьогодні вирішили нагадати про себе
І це як варіант, вже написала заяву в НБУ за це , але ж не знаю на когоможливо хтось комусь перепродав.
та і в будь-якому випадку, якщо хтось не дає про себе давно знати, то це означає, що вони про вас забули
Написала бІ це як варіант, вже написала заяву в НБУ за це , але ж не знаю на кого
перевірте історію в БКІІ це як варіант, вже написала заяву в НБУ за це , але ж не знаю на кого
Написала б