Щоденник Боргова яма. Маю 16 мікрокредитів

IMG_5155.webp

Сьогодні в мене такий треш. Що секунди бомблять телефон мені і ВСІМ з телефонної книги . Хто з мфо таке може робити ? Наче самі кончені закрила
А і доречі , 54 дня протерміновання , фін бар запропонували закрити за тіло . Закрила . Було 9000 за 2000 закрила 👍

Вкладення

• IMG_5168.webp
    IMG_5168.webp
    52 Кб · Перегляди: 59
IMG_5155.png

Сьогодні в мене такий треш. Що секунди бомблять телефон мені і ВСІМ з телефонної книги . Хто з мфо таке може робити ? Наче самі кончені закрила
А і доречі , 54 дня протерміновання , фін бар запропонували закрити за тіло . Закрила . Було 9000 за 2000 закрила 👍
а хто лишився?
IMG_5155.png

закрили біткапітал?

IMG_5155.png

Сьогодні в мене такий треш. Що секунди бомблять телефон мені і ВСІМ з телефонної книги . Хто з мфо таке може робити ?
Мфо, якого встановили додаток і дали доступ до контактів телефонної книги.
Наче самі кончені закрила
Супер!

Мілоан , тенго , на все , фін х , швидко гроші

Ті що залишись нема додатка , лише колись був є гроші додаток
Але це треш , таке вперше . Я блокую номера а вони навіть заблоковані телефонують і робот таким голосом як з пекла говорить

Мілоан, Тенго - точно ні, вони тільки мене бомбили дзвінками, за інших не скажу
Таа вони бомбили звінками , тепер якісь умови вигідні пропонують але поки не до них . До речі вже декілька днів була тиша і тут з самого ранку такий треш
як таке можливо?
Не знаю, це дуже дивно . Я блокую і через секунду той самий номер телефонує

Таа вони бомбили звінками , тепер якісь умови вигідні пропонують але поки не до них . До речі вже декілька днів була тиша і тут з самого ранку такий треш

Не знаю, це дуже дивно . Я блокую і через секунду той самий номер телефонує
я собі поставив заборону дзвінків не з телефонної книги, та і все. додаток CallFilter

я собі поставив заборону дзвінків не з телефонної книги, та і все. додаток CallFilter
Дякую теж поставлю , а то я просто постійно на режимі не турбувати то і не можуть додзвонитись
Швидко гроші можуть найти купу вашого оточення.
І якщо не помиляюсь, ви при оформленні надаєте біля 5 номерів осіб.
Швидко гроші вже більше 3 місяців не дають про себе знати . Жодного повідомлення. Боюсь уявити яка там сума наросла . Може то вони сьогодні вирішили нагадати про себе

Дякую теж поставлю , а то я просто постійно на режимі не турбувати то і не можуть додзвонитись

Швидко гроші вже більше 3 місяців не дають про себе знати . Жодного повідомлення. Боюсь уявити яка там сума наросла . Може то вони сьогодні вирішили нагадати про себе
можливо хтось комусь перепродав.
та і в будь-якому випадку, якщо хтось не дає про себе давно знати, то це означає, що вони про вас забули

можливо хтось комусь перепродав.
та і в будь-якому випадку, якщо хтось не дає про себе давно знати, то це означає, що вони про вас забули
І це як варіант, вже написала заяву в НБУ за це , але ж не знаю на кого
І це як варіант, вже написала заяву в НБУ за це , але ж не знаю на кого
Написала б

Назад
Угорі