Щоденник Боргова яма. Маю 16 мікрокредитів

Слон сьогодні намагався на жалість давити: "
Компанія SlonCredit перераховує частину від сплачених Вами коштів за кредитом на допомогу армії.
Разом з вами ми збираємо кошти, закуповуємо та передаємо необхідну амуніцію та різноманітне військове спорядження
підрозділам тероборони та ЗСУ." навіть фото приклав. Тримаюсь
А ще на них економіка країни тримається і виплати пенсіонерам і впо... ага.

А ще на них економіка країни тримається і виплати пенсіонерам і впо... ага.
Я не виправдовую їх, але такий собі сарказм про те, що кожен виживає як може. Раніше б на мене це подіяло))) але такого я взагалі не очікувала
ну а треба щоб в договорі було .
Я перечитаю. Часу багато)) поспішати нема куди. дякую

Шановний автор, я прочитав половину щоденника, на більше мене не вистачило, у вас було 100к якими Ви повинні були закрити всі мфо, в який момент все перевернулось? Дуже цікаво

Шановний автор, я прочитав половину щоденника, на більше мене не вистачило, у вас було 100к якими Ви повинні були закрити всі мфо, в який момент все перевернулось? Дуже цікаво
частину тоді і оплатила , але нажаль влізла знову ..
в січні по закривала самі кончені і ті що давали вигідні для мене пропозиції для закриття

частину тоді і оплатила , але нажаль влізла знову ..
в січні по закривала самі кончені і ті що давали вигідні для мене пропозиції для закриття
Влізли для азартних ігор?
Коли немає можливості навіть виграш вивести?

Це до чого?
Ви вважаєте їхні методи ведення "бізнесу" виживанням як можуть?
Ні, я взагалі не розумію, чого вони досі існують- такі контори? Чому на них не знайдуть управи, бо все, що вони роблять проти усіх правил і закону. Будь-яка людина з вулиці, навіть моя дитина може взяти мій паспорт і відкрити мікрозайм без мого відому...

Будь-яка людина з вулиці, навіть моя дитина може взяти мій паспорт і відкрити мікрозайм без мого відому...
На цьому все і базується. Як ви підмітили - практично будь-хто з мінімальним пакетом документів.
І зазвичай люди навіть не вникають в умови договорів і не читають що буде якщо "невозврат".
І вони досі вправно маніпулююь людськими страхами і необізнаністю.
Тому і отримують надприбутки.

Так ,але це в минулому , з жовтня 23 року не граю . Тепер розібаю наслідки
Нічого, все закриєте)
В вашому стані головне піклуватися за себе та дитину) 😉
Так ,але це в минулому , з жовтня 23 року не граю . Тепер розібаю наслідки
Доречі, Вас же можна вітати з весіллям?

Всі протягом 3 останніх місяців
ТО такое. Пока думать не о чем
???
Про 2 мікрозайма розповіла хлопцю сказав що поможе, але якщо я візьму ще хоч 1 мікррзайм сказав що розходимось , а я живу в нього в квартирі і піти мені нікуди .. ще і вагітна мабуть ..
я скоро попаду в дурку боюсь
Да микрозаймы тут наименьшее зло))

Останнє редагування:
Такі повідомлення отримала сьогодні 🫠

Вкладення

• IMG_5560.webp
    IMG_5560.webp
    49.8 Кб · Перегляди: 199
  • IMG_5554.webp
    IMG_5554.webp
    48.5 Кб · Перегляди: 131
Назад