Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я б сказав не хоббі. А обов'язок.ecspres, правильно,а наше хоббі-трубку не брати
Як себе поводе цей пристав? Сьогодні отримала смс від приставу, щоб зплатила добровільно борг КашинськомуКашинский. У меня его им продали. Уже давно.
Я уже вам не помогу.Як себе поводе цей пристав? Сьогодні отримала смс від приставу, щоб зплатила добровільно борг Кашинському
А чому ви маєте хвилюватися? Хтось там, якийсь номер, хтось вам незнайомий....нехай собі дзвонить, як немає чим зайнятись))) не переймайтесь дурницями))Сегодня с утра пораньше звонит номер 0948231962 подписан как Пристав. Мне волноваться?
Дякую. Маєте рацію чого це я?А чому ви маєте хвилюватися? Хтось там, якийсь номер, хтось вам незнайомий....нехай собі дзвонить, як немає чим зайнятись))) не переймайтесь дурницями))
https://anticollector.ua/search/593860/?page=2&q=Пристав&c[title_only]=1&o=date
У меня ИП по пумб вот пристав как-то озадачилМне раз звонило СБУ. В гетконтакт определило СБУ.
Подумал я, ну всё это конец. Приехали. Ща забежит спецназ в хату и повяжут меня.